Криминални досиета

• 665 659
  • 8 181
  •   7
Отговори
# 8 175
Защо за всяко нещо трябва да се търси конспирация? Ако имаше отвличане не мисля че щяха да го държат толкова близо до района на претърсване, където непрестанно обикалят доброволци и полицаи и да привличат вниманието със силни звуци.
В къщата може да е пускана музика и с цел защита от кражби (крадци да мислят че има хора там). Всичко може и дистанционно да се пуска.

# 8 176
Защо за всяко нещо трябва да се търси конспирация? Ако имаше отвличане не мисля че щяха да го държат толкова близо до района на претърсване, където непрестанно обикалят доброволци и полицаи и да привличат вниманието със силни звуци.
В къщата може да е пускана музика и с цел защита от кражби (крадци да мислят че има хора там). Всичко може и дистанционно да се пуска.
Само, че по думите от разказа след този случай музика от къщата не се е чувала.
Може и кръшкачи да са били двамата. Обаче хартикката от шоколадови десерт що дири в близост? Няколко съвпадения, които подсказват неслучайност.

# 8 177
По селата няма кръшкачи, за които не се знае. За тези двамата наистина не може да се изключи 100 %, че не са такива, но пък и къщата не е проверена в присъствието на СОТ и доброволците, така че и няма как да се знае със сигурност дали детето не е било действително там. Фактът, че още на следващия ден е намерено в близост, също не е за пренебрегване, като се добави и това, че районът е обхождан, било е студено, а детето не е имало вид на пребивавало дълго време гладно и в студ. Опаковката от шоколад, ако е бил на детето, за мен говори, че ако е било отвлечено, е било от човек, който познава навиците му, включително хранителните.
Не разбрах имаше ли точно в този район оставени по дърветата шоколади, имаше ли липсващи? В смисъл - единият вариант е детето да е било само в района и да е взело от тях, вторият - ако е било все пак отвлечено и тези хора са били съпричастни, може те да са взели от тях и да са му дали и трети -  те да са го купили, което вече сочи на познанство или поне проучване.

# 8 178
А може случаен човек да си е взел от оставените в гората. Вятърът ги разнася и така...
Кръшкачите защо да са от селото? Най-логично е да са от съседен град и да отиват някъде където не ги познават.

# 8 179
То хубаво кръшкачки, ама отвън имаше катинар. Иначе и ние в първия момент на шега си казахме, че им развалихме кефа. Но после други неща станаха.
Относно опаковката, по-скоро клоним, че те са му взели кроасан. В крайна сметка, нямаме идея обаче.
Аз изобщо не съм по конспирациите, но в случая знам какво видях с очите си.
Аризона, в този район нямаше оставени. Освен, ако случаен човек не си е взел, не се е разходил едни 20-30км безцелно и да си я е хвърлил точно пред забутана къща, нямаше от къде да е.

# 8 180
Т.е. десерти са оставени само в един район, където се предполага че той е, обаче вие търсите на 30 км от там?
И от една опаковка от десерт, който се продава абсолютно навсякъде си измислихте конспирация?

# 8 181
Детето е намерено в крайна сметка точно в тпзи район. Така че добре, че не са тъпкали на едно място

Общи условия

Активация на акаунт