Криминални досиета

• 704 602
  • 9 380
  •   12
Отговори
# 9 360
  • Пловдив
На част от тия "от осем години сме заедно" мъжете им са връстници или 2-3 години по-големи, за протокола.

_____

Няма никакви достоверни данни дотук да е бил хомосексуален. Някакъв развален телефон, евентуално подкрепен от желанието да се покаже, че виновните са нацисти-русофили-патреоти-бият ЛГБТ.

# 9 361
  • София
Нищо шокиращо не виждам в нормалните снимки на момичето със синята коса. Като на хиляди други. С уши, филтри, бунтарски грим, поза. И между тях явно и ония, другите, прокламиращи омраза.
Жалко за хубавото дете - какво ли му е в душата, черно, празно, пълно със злоба и омраза. Защо? Защо вместо да си гледа гаджета, приятелки, излизания, къде ще кандидатства скоро, тя инициира побой с убийство? Как само за 17 години се трупа толкова зло?

Това пък, че жертвата е бил гей съвсем няма значение.

# 9 362
"Мъченика Георги", сериозно ли? Егати, то това не е и за докладване даже, да седи и да втрещява, аз съм безмълвна...

# 9 363
  • при късмета
Ма ко, аха, значи на теб ти е нормално някой да има връзка с 14годишна, стига тя да продължава 1-2-5-10г.
Обаче някой да пише на мнима 15г и да отиде на среща, вече било педофилия и мислел само за секс?
Що, тези първите как са се запознали, срещнали и стигнали да връзка според теб? Разменяли са си бонбони, или какво?

Бах ти и мисленето и чудото. Не ме изненадва що за деца има по улиците вече.
Как с такава увереност казваш, какво е нормално за мен? Не мислиш ли, че това е бах ти мисленето? И пак ще припомня, че прочетен текст се възприема, според капацитета

# 9 364
Георги обаче няма да има нито приятелка, нито съпруга. Никога. За разлика от убийците си, които и семейства, и деца ще могат да си имат, и да се радват на живота.

# 9 365
  • Sofia
Пусната е отделна тема за случая.
Моля, пренесете дискусията там.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1901824

# 9 366
Хора, пренесете се в другата тема. Модератор даде линк.

То най-добре всички коментари оттук по случая там да отидат.

# 9 367
Айде с капацитетите в другата тема.
Четохте ли за развитието по разследването на убийството на Загатото ?
Слагам линк от 24 часа : https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/23347916

Значи други са били убийците, не този, с който е вечерял. Пише, че не били задигнали пари и часовници. Прилича ми на поръчкова работа, макар да няма данни да е бил заплашван, или пък да е имал вземане-даване с ъндърграунда.

# 9 368
Нали има нова тема?

# 9 369
Нова тема за случая от Пловдив. Всякакви други криминални случаи си остават тук.

Интересен е случаят със Загатото. Очевидно не са искали да взимат вещи, които ще ги уличат и целта е била само криптопортфейла.

# 9 370
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
А появи ли се нова информация за витошката мечка?
Не смеех да питам, с този нов случай ми се видя малко несериозно.

# 9 371
Пребито за втори път в рамките на месец 5 годишно момченце. Къде спят социалните? И сега ли ще го върнат в семейството му, ако го спасят в Пирогов?

Скрит текст:

# 9 372
Леле, върнали са го.
Не са разследвали защо е било пребито първия път.
Ама не съм учудена.
Явно чакат да умре и тогава да направят нещо.

# 9 373
ПЕТДЕСЕТ сигнала за мотопланера, който падна на плажа и уби човек.
Какво правят институциите - точно нищо.
Петдесет сигнала са много

# 9 374
Ох, аз пък друго се чудя. Кои са тези хора, които толкова наивно се качват на подобни съоръжения по морето?!
Коя поредна година станахме и не сме се разминали без инциденти по морето. Не знам какъв акъл трябва да имаш, за да се качиш на какъвто и да е атракцион (включително и АТВ-та, с които стана поредния трагичен инцидент)….
Не е ли вече ясно, че всичко там или не е законно и няма документи да извършва каквато и да е дейност, или е тотал щета, всичко е остаряло и не е минало никакви прегледи на конструкцията и изправността си….

Общи условия

Активация на акаунт