Криминални досиета

• 735 076
  • 9 905
  •   9
Отговори
# 9 900
Никой не обвинява жертвите. А и в случая жертвите са децата - и детето на Невена, и тези от Исперих, и тези от Садовец, и от Ворна. За разлика от възрастните, децата нямат избор.

Вие бихте ли си оставили децата на 17-18-годишни да ги гледат? Те нямат способности за това. Та товя са почти хлапета. Като оставяш дете за по-дълго време, се оформя попечителство, за да може настойникът да взема някакви решения относно детето - например за лечение и т. н. Не просто „давам пари, гледайте ми детето и това е"...

Разбира се, че и животът на тези биячи е пречупен! Не казвам, че не са виновни и не трябва да си понесат последствията. Но и тези, които са им вменили функциите да гледат дете, са постъпили неадекватно. Дори зрели хора понякога трудно се справяг с деца, какво остава за едни тийнейджъри... Толкова по темата.

# 9 901
За кой случай говорите всъщност?
Не съм запозната.
Може ли линк?

Иначе тийнове да гледат бебета съм против и аз.
Ама всеки сам си преценява.
В Сащ било модерно чувам.

# 9 902
# 9 903
Благодаря.
Потресена съм.
Напомня ми на случая Питър. То и други такива има.
Тези твари на колко са осъдени?

# 9 904
  • Be realistic - plan for a miracle.
Десет пъти се каза, че го е оставила на бащата на момчето с уговорката от време на време да го наглежда и сина през деня, но повтарянето на една и съща лъжа тук се превърна в няква мисия на Радилена. Няма лошо, но си остава лъжа.
Майката не е жертва, а родител допуснал грешка. Какво е било после - не знам. Ама и тука се спекулира много с измислици представени като истина.

Някой пита защо 18-годишния не е бил на училище (и другия бияч) - ставаше дума за лятната ваканция. Точно тогава е заминала Невена.

# 9 905
Лоша преценка за хората. Това е причината за трагедията. И безотговорност да повериш дете в яслена възраст на познат и сина му. За месеци. Каквото и да казвате е безотговорно. Става дума за денонощна грижа. И дамата е била към 40 годишна. Не някоя тинейджърка.

Общи условия

Активация на акаунт