Криминални досиета

• 736 210
  • 9 926
  •   8
Отговори
# 9 915
Именно ,тя е била наясно че те ще поемат за кратко време ,за постоянно е наела възрастен човек .

# 9 916
Ми, да де. Кофти го е преценила. Безотговорен. Хората като избират бавачка правят кастинг, а дамата - първия който се е навил. И после нямала вина. Ми не. Има.

# 9 917
Офффф....добре !

# 9 918
Ми на детска градина. Не, тя е единствената работеща майка с малко дете. Говорите, меко казано, небивалици.
Дописвам:
То пък една професия - кръчмарски музикант. То престиж, то среда. Та чак завиждаме.
На детска викаш. Евентуално частна?
Няма нито един случай на малтретирани деца в ДГ, така ли?

# 9 919
Истината е,  че единственият човек,  който носи отговорност за случилото се,  е майката.
Аз имам 2, имат си баща с когото живеем заедно, но и двамата работим, и без роднини наоколо.
2 пъти съм се преквалифицирала орез годините, за да им дам адекватна грижа.
Единият път си оставих собствен бизнес, за да мога да се грижа за тях и да не плащам на бавачка през уикенда, и да не ги вдигам в 6 сутринта, в другия случай.

# 9 920
Ми на детска градина. Не, тя е единствената работеща майка с малко дете. Говорите, меко казано, небивалици.
Дописвам:
То пък една професия - кръчмарски музикант. То престиж, то среда. Та чак завиждаме.
На детска викаш. Евентуално частна?
Няма нито един случай на малтретирани деца в ДГ, така ли?
Където ходят децата на всички работещи майки. По-разпространеният модел е работеща майка и детска градина от майка, която сАмо се грижи за детето.
Почнахте да изтъквате несъстоятелни аргументи. И колко от малтретираните в ДГ деца са били в кома? Спирам дискусията. Стана абсурдно.

# 9 921
Що? Не е можела да стане касиерка в Лидл, примерно. И това е възможност. Но е по- артистично да си хвърлиш детето на познат. Безотговорен, както се оказва.
Защото е цигуларка, а не касиерка. Печелила е достатъчно за 2 месеца работа на круиз, за да не работи 10.
Най-вероятно е имало многократни случаи да го оставя за малко на този мъж, затова му се е доверила. Уви, сгрешила е. Не е била безотговорна.

Ако баща остане вдовец, трябва да остави детето за осиновяване ли? Понеже в темата разбрах, че мъж не може да отглежда дете сам.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2026, 15:51 от ЧревоУгодник

# 9 922
Които не сме били съвсем самотни майки, нямаме кой знае какъв поглед върху живота на такава жена.

# 9 923
Принципно поглед имаме само върху нашия си живот Grinning

Никой не е застрахован.
Историята познава случаи и уж нормални бавачки, но вършат безумия.

# 9 924
Към ЧревоУгодник:
Единственото сигурно е,че след постъпката на т.нар. майка имаме дете в кома. И всичко друго са предположения. А, да - и изборът за начина на отглеждане на детето е неин. И това е сигурно. Някои го наричат грешна преценка, аз го наричам вина. То си има и текст в закона, който определя отговорността. Но много задълбахме, пък и не съм юрист. Относно професията - звучите смешно. Цигуларка, в кръчма. Толкова по- престижно от касиерка в Лидл.
Дискусията е просто абсурдна на фона на това, че в резултат на действията на цигуларката имаме дете в кома. Спирам.

# 9 925
На мен са ми абсурдни твоите коментари.
Детето е било в кома не заради майка си, а заради двама психопата.

# 9 926
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
както е тръгнало, скоро муси и сие ще обвинят бащата и дядото на Сияна - единият го оставил на другия, а другия е знаел, че в този участък стават катастрофи, но въпреки всичко е минал от там.

Общи условия

Активация на акаунт