На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 26

• 91 285
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • у нас
Омни, супер отчет и снимков материал Kissing Heart А тази сладка муцунка и нея ли от там я взехте? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 181
Омни, супер отчет и снимков материал Kissing Heart А тази сладка муцунка и нея ли от там я взехте? Stuck Out Tongue Winking Eye

Котьо ми се залепи на пътеката зад блока миналото лято - малък, мършав и нахапан, та си го прибрах.
Скрит текст:
Настояваше да се снима с шампоаните с чесън Simple Smile

# 182
  • Стара Загора
Omni, такива разкази и отчети обичам.
Страхотен пазар си направила. Текнаха ми лигите от баклавите. Grinning
Браво за серията на Нютроджина, както и за шампоана с балсам на Herbal Essences. И на мен са ми любими! Както и изкушенията с шоколад и шам фъстък. Heart Eyes

# 183
  • Варна
Омни, хубав и полезен "отчет".

Правилно помниш за аптеката. Не само отзиви, а съм давала и телефони, и указания с линкове към стрийт-вю. Обикновено ги показвам в комплект с баклаваджийницата на Уста Еллер. Много се радвам, че препоръката ми за нея и спечели още почитатели. Неприятно е да виждам как заблуждават нашего брата в баклаваджийниците около паркинга (особено Коза, в последните години) и се радвам, че предпазваме поне четящите тук от разочарования.

Почти на 100% със сигурна, че този Ариел няма нищо общо с Ариел леке...

# 184
  • Ст.Загора
Омни , страхотни покупки си направила , ако ти е за първи път си се справила чудесно . Много обичам да чета толкова изчерпателни постове Heart Eyes . Трябва да си взема поука Blush

# 185
Скрит текст:
Омни, хубав и полезен "отчет".

Правилно помниш за аптеката. Не само отзиви, а съм давала и телефони, и указания с линкове към стрийт-вю. Обикновено ги показвам в комплект с баклаваджийницата на Уста Еллер. Много се радвам, че препоръката ми за нея и спечели още почитатели. Неприятно е да виждам как заблуждават нашего брата в баклаваджийниците около паркинга (особено Коза, в последните години) и се радвам, че предпазваме поне четящите тук от разочарования.

Почти на 100% със сигурна, че този Ариел няма нищо общо с Ариел леке...

Ами не знам, на него пише "1 yikamada mükemmel Leke Çıkarma" и аз помислих, че е прословутия Ариел Леке, та реших да взема, но още не съм го пробвала. Чакам детето да се окапе с нещо и ще тествам да споделя как се справя с петната.

А иначе благодарности на теб за препоръката на аптеката и магазинчето на Usta Eller, както и на всички останали, които споделяте отзиви тук.

Скрит текст:
Omni, такива разкази и отчети обичам.
Страхотен пазар си направила.
Текнаха ми лигите от баклавите. Grinning
Браво за серията на Нютроджина, както и за шампоана с балсам на Herbal Essences. И на мен са ми любими! Както и изкушенията с шоколад и шам фъстък. Heart Eyes
Баклавата от The Baklava House, си е твоя заслуга, даже и локум взех от шоколадовия, пак благодарение на твоите снимки.

Омни , страхотни покупки си направила , ако ти е за първи път си се справила чудесно . Много обичам да чета толкова изчерпателни постове Heart Eyes . Трябва да си взема поука Blush
Да, първо ходене ми беше, но четох доста преди това и отидох с подробен списък Simple Smile

# 186
  • Стара Загора
Omni , курабийките (Kavala Kurabiyesi) с канела и бадеми ли са?

# 187
Независимо каква е фамилията на детето, копието на акта за раждане се взема и остава при служителите. Затова се носи винаги.
Никога и никъде не са ни изисквали подобно нещо. Само копие от декларацията от другия родител, когато съм пътувала сама с децата.  Странно е, че процедират различно...

# 188
  • Варна
Определено процедират различно. Затова е добре да се носи необходимото. И на нас не са ни искали, но винаги нося документите.

Омни, със сигурност не е Ариел Леле. Не и въя вида, в който беше преди. Ще кача после от компютъра старата версия и ще разгледам по-подробно това, което си взела.
Пак да кажа... Много се радвам, че си доволна от Окомуш и Уста Еллер. Това е смисълът на темата. Винаги ми е изключително приятно да чета, че на някого сме били полезни.

# 189
  • там където има винаги вятър
Вчера бяхме в Одрин, проблеми с паспортите - никакви Stuck Out Tongue Winking Eye
Нооо...в 8 часа бяхме на границата и 2 часа и 45 минути чакахме Angry На връщане  само 1 час - от 17.30. Това е за Лесово! Добре че сутринта времето беше облачно, дори хладно. Жегата дойде после.
Много румънски коли имаше, явно отиват на почивка, препълнени багажници с куфари, вода. Митничарите ровеха из тях, дори някои куфари ги сваляха на земята. Ние нали отиваме празни, отваряме - затваряме.
Общо, взето сме доволни. Но бяхме 2 коли и се водехме по тях, т.е. посетихме и ненужни за нас места. Следващия път - сами!
За паркирането - някъде зад главната, 2 младежи те упътват/няма бариера/ и казват 6 лири на час. Но ако платиш веднага 10 лири, слагат ти бележка на чистачките и е за неограничено време!
Не пропуснахме пак

80 лири е кг!!! Май на пролет беше много по-евтино. Парчето което се зеленее е от борасата, но няма нищо общо с другите!

# 190
  • Стара Загора
Е, аз не напразно ви ги похвалих тези локуми. По-добре 1 парче, отколкото цяла кутия и за нищо да не става. Simple Smile

# 191
Аааа, Ивче ти май скоро ги похвали Sunglasses Ние бяхме си купили първия път и дори бях качила снимки, само не знаех че е локум, защото за мен локума си е оня на който сме свикнали.
Ето го нашия Ариел

Какво означава това зачертаното с Х

# 192
  • ...живея на последния етаж...
Вълна, коприна, а това долу май е предпране, но не съм сигурна.
Коментираният Ариел си е стандартен за пране течен, за 33 пранета. За цветно като че ли?

# 193
  • Варна
Както е написала и Крас...Ива..., Ариел-ът на Омни е препарат за пране на цветно. Надписът отдолу означава "ярки цветове" , а това "1 yikamada mükemmel Leke Çıkarma" ще рече, че отстранява петната с едно изпиране. Старият Ариел леке си беше за третиране на петната, доколкото знам, а не за цялостно изпиране. Аз така и не купих от него, а като реших да го пробвам, вече беше изчезнал. Обаче който го е ползвал, е бил доволен. И много го търсеха. Затова се загледах, ама...

mama iasi, явно не се препоръчва за пране на вълнени и копринени тъкани. И няма нужда от предпране.

# 194
Благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт