На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 26

• 91 153
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Sinara  Благодаря за новата тема Simple Smile

# 61
Извинявам се да попитам имате ли идея на лекарството Назик, кое отговаря в Турция????
Имам питанка и дали има добри часовникари...имам часовник които трябва да се погледне. В нашият град няма свесни и ако мога в Одрин да пробвам ще е чудесно.

# 62
Здравейте,тези дни ще посетим Одрин и съм заинтересована къде мога да намеря масло змийско за растеж на косата,както и шампоан от змиско масло.Записала съм си още спирала за подсилване на миглите и нея нямам идея къде да я потърся снимките на тези артикулу ги изнамерих във Фб групата,но съм много разочарована от това че не ти разясняват Sad аз задавам въпрос това или онова къде да го открия.Има толково елементарни въпроси от сорта как върви лирата

# 63
Здравейте,тези дни ще посетим Одрин и съм заинтересована къде мога да намеря масло змийско за растеж на косата,както и шампоан от змиско масло.
Виждала съм ги в някои от аптеките по центъра

https://www.gittigidiyor.com/sac-bakimi/sac-bakim-ve-sampuan?k=yilan

# 64
Момичета,  въпрос към феновете на U.S Polo, тъй като и аз го заобичах този магазин, особено от както ходих 2 пъти в Истанбул и сравнявах цените на обикновените тениски тук ( в Mall of Plovdiv ) и там. Втория път уцелих оферта , за два продукта , плащаш по-скъпия, а втория ти е подарък. Купих си 2 фанелки, като едната ми излезе по 22 лв, тук същата в мола вчера с 50 % намаление беше 78 лв. Та въпроса ми е , когато има 50 % намаление в България, дали ще го има същото и в Турция, та да се грабна до Одрин и да си вземе 5-6 фанелки. Следя турския им сайт, но с автоматичния преводач разбирам, че повечето им намаления важат за онлайн магазина им. Ако някой има повече информация ще съм много благодарна.

# 65
Здравейте,тези дни ще посетим Одрин и съм заинтересована къде мога да намеря масло змийско за растеж на косата,както и шампоан от змиско масло.Записала съм си още спирала за подсилване на миглите и нея нямам идея къде да я потърся снимките на тези артикулу ги изнамерих във Фб групата,но съм много разочарована от това че не ти разясняват Sad аз задавам въпрос това или онова къде да го открия.Има толково елементарни въпроси от сорта как върви лирата
На центъра има магазин , където продават всякакви билки и масла. Точно до Ондо посока рибния пазар.

# 66
  • ВАРНА
Селеногин в турските аптеки как се пише?

# 67
  • Вила Великула
И аз се интересувам от U.S Polo и намаленията им и въобще някой знае ли кога са летните намаления в Одрин на дрехи и обувки?

# 68
  • Plovdiv, Bulgaria
И аз се интересувам от U.S Polo и намаленията им и въобще някой знае ли кога са летните намаления в Одрин на дрехи и обувки?
И аз следя за Поло.

# 69
Здравейте! Интересуваме долу-горе на каква цена върви козметиката на Bioderma? Благодаря предварително!

# 70
Здравейте! Интересуваме долу-горе на каква цена върви козметиката на Bioderma? Благодаря предварително!
Цените са същите като тук, няма "далавера" както се казва, да не кажа, че и са на по-високи цени. Аз търсих на Авен, Виши и др.подобни и стигнах до този извод, даже ги нямаше във всички аптеки. Но опита ми е скромен, ако има някой по-уведомен да казва.

# 71
  • Пловдив
А някой знае ли качествена турска марка кремове за лице и къде да ги търся?

# 72
  • до едно тепе
Аз Мустелата гледах преди година. Беше по- скъпа от тук и имаха само серията Стелатопия. Намерих обаче бебешки/ детски шампоан за коса и тяло в Гратис, които понесоха добре и на двете ми деца. И двамата са с алергии, атопична кожа, дерматит като бебета, а баткото се обриваше от някои много скъпи козметики. Малко с подозрение подходих, но вече месец няма проблем да се къпят с него.  Ако някой го интересува после мога да кача и снимка.

# 73
  • на Мелмак
Поло съм взимала без пари края на август, септември Grinning

# 74
Кое лекарство отговаря на Назик в Турция????

Общи условия

Активация на акаунт