На море в Гърция 2019 - III

• 41 503
  • 758
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Не е лизингова. Търся някъде да прочета нормативен документ, но не намирам нищо.

точно така е моя ТУАРАН.Никакво пълномощно , но в Турция са ми искали картончето БУЛСТАТ.

# 211
Всъщност вече сме на Кастос ако правилно съм написала С малка яхта сме и се движим
Не беше ли писала,че на Пелопонес ще вървите?Или съм в грешка...виждам,че се въртите по Йонийско Simple Smile
Не си в грешка правилно си разбрала След Итака отиваме около Пелопонес

# 212
  • София
Всъщност вече сме на Кастос ако правилно съм написала С малка яхта сме и се движим
Не беше ли писала,че на Пелопонес ще вървите?Или съм в грешка...виждам,че се въртите по Йонийско Simple Smile

Би ли казала къде,и ние се въртим там,но без яхта Simple Smile

# 213
  • Варна
Здравейте,с какво се  предпазвате от тигровите комари,че чета разни статии,а след няколко дни трябва да пътуваме?

Ми генерално нищо не помага.Много ме обичат и много ме хапят гадовете.Иначе правя всичко , паля спирали и ароматни лампи , мажа се с разни репеленти и след като ме ухапят с оцет и разни мазила , във всички контакти включвам бурканчета и таблетки.Най- добре е навсякъде да има мрежи и зад тях.Като ми писне затварям всичко и пускам еъркона.

# 214

Ами да След Итака отиваме към остров Оксия Избягваме оживени места И после ще ще обикаляме Пелопонес

# 215
  • София

Ами да След Итака отиваме към остров Оксия Избягваме оживени места И после ще ще обикаляме Пелопонес
Доста интересно звучи,ще чакам репортажи Simple Smile

# 216
Има лични съобщения за лични въпроси и уроци по правопис. Нека не разваляме добрия тон в темата.

Масово познати се оплакват от жега по Йонийско море. Толкова ли е зле или мрънкат повече? На Агиофили по последна информация чадър с 2 шезлонга е 15 евро.

# 217
Първият ден на лятото е, жега е навсякъде в Гърция, където няма вятър в момента.

# 218
  • София
Западната част на Гърция е изключително по хладна от Източната,сварихме се на Нафплио и Порто Хели.В момента сме от другата страна и мога да кажа,че се диша Simple Smile
Но,отиваме към Йонийско и ние,та ще видим..

# 219
Параход, не само днес, цяла седмица мрънкат. Че и миналата. Може и да ме успокояват, че нали пропуснах. Един вид, много е гадно, нищо не си изпуснала. Joy

# 220
  • София
Има лични съобщения за лични въпроси
това какво трябва да значи??
нали тук обменяме информация,или не може??трябва на лични?

# 221
Кали, не визирах въпросите, касаещи Гърция. За тях всички сме в темата.

# 222
  • София
За мен Йонийско море беше с по-студена вода, което не ми хареса. Изобщо не е моето място май. Макар че на Кефалония бих се върнала някой ден, но не на юг.

# 223
Гърците не го харесват този район ,защото там се влива Струма и понякога замърсява морето,но като цяло през лятото е добре

Има блата и мноооооого комари.
Да.Бях забравила.Наистина са много.Попитайте в квартирата дали има мрежа на прозорците.Най- много комари ,обаче са ме хапали в Керамоти.Била съм там само за една нощ,но няма да я забравя.

# 224
За първи път ще сме на море в Гърция.От София сме. С колата ще пътуваме - 2възрастни и 2деца. Ориентирвам се към Халхидики и Олимпийска ревиера. Можете ли да ме посъветвате, чрез агенция ли да търся хотел или чрез booking?

Общи условия

Активация на акаунт