На море в Гърция 2019 - III

• 41 470
  • 758
  •   1
Отговори
# 270
Може ли малко подробности за Фанари.Къде отсядате,каква е цената и близо ли е до плажа.

# 271
Имайте предвид, че има затворен участък от магистралата при Волос.
Километрите са много. А пътят на Пелопонес е бавен. Ще отнеме много време.
Преди или след Волос е затворен пътя? Утре ще пътуваме натам, да не закъснеем за ферибота.

# 272
Може ли малко подробности за Фанари.Къде отсядате,каква е цената и близо ли е до плажа.
И аз бих се радвала да разбера.

# 273
  • София
Момичета, май ще ми се наложи да ползвам Transferwise. Нужна е регистрация, ще го направя. А на получателя само IBAN и имена ли са ми нужни?
Ако може някой да ми каже повече информация, ще бъда благодарна.

Ние днес се прибрахме от Амулиани, изкарахме много добре, спокойно, пълен релакс. Минахме много бързо на Кулата ок. 13.30. В посока Гърция колоната и от автомобили, и от тирове беше брутална.

# 274
  • София
Момичета, май ще ми се наложи да ползвам Transferwise. Нужна е регистрация, ще го направя. А на получателя само IBAN и имена ли са ми нужни?
Ако може някой да ми каже повече информация, ще бъда благодарна.

Ние днес се прибрахме от Амулиани, изкарахме много добре, спокойно, пълен релакс. Минахме много бързо на Кулата ок. 13.30. В посока Гърция колоната и от автомобили, и от тирове беше брутална.

Да

# 275
Здравейте, следващата седмица ще пътуваме за Керамоти. Притеснява ме споделената информацив за много комари там. Имали някой, който да е бил скоро , моля ви да споделите как е. Можете ли да препоръчате заведение с  добра кухня ?

# 276
  • София
Имайте предвид, че има затворен участък от магистралата при Волос.
Километрите са много. А пътят на Пелопонес е бавен. Ще отнеме много време.
Преди или след Волос е затворен пътя? Утре ще пътуваме натам, да не закъснеем за ферибота.

Преди Волос се слиза от магистралата. Не е голямо забавянето, но ние минахме оттам в събота рано сутринта и още нямаше движение. Предвидете си половин час.

# 277
В Керамоти има комари, както и в Неа Ираклица, Неа Перамос, Офринио, Неа Врасна... навсякъде е имало Simple Smile , но се оцелява. Вкусна храна на добра цена хапнахме в "При братята". Препоръчвам и таверна "Гларус", много по-приятна обстановка, но малко по-скъпо...

# 278
Здравейте, за първи път ще ходим на море в Неа Перамос и ме интересува кака става заплащането на въпросната тол такса, има ли обособени някакви пунктове? Извинете за глупавия въпрос, но не съм наясно.

# 279
Има гишета на магистралите, ценоразпис - плащаш и ви вдигат бариерата.  Няма как да се объркате, не се притеснявай Wink

# 280
При нас задръстване и чакане нямаа Да се движиш по вода си е друго Наближаваме е Пелопонес искаме да минем под моста на Рио

# 281
Здравейте, за първи път искаме да почиваме на Керамоти, бихте ли ми препоръчали хотелче близо до плажа и на сносна цена. С дете се на 5 сме.

# 282
Привет,
ние се завърнахме от почивка. Бяхме във Врахос в района на Парга, обиколихме доста места и изкарахме супер почивка. На мен ми беше първа почивка в Гърция и много се радвам, че избрах Йонийското крайбрежие. Съветите от форума ми бяха безценни и благодаря на всички. На границата чакахме по 10 минути и като цяло се движихме добре. Една снимка на Порто Кацики от мен Simple Smile

# 283
  • София
Аз резервирах за Амудия, но много се колебаехме между Врахос и Амудия.

# 284
Аз резервирах за Амудия, но много се колебаехме между Врахос и Амудия.
Едни приятели бяха там и ходихме при тях. На мен не ми хареса особено, нито плажа нито самото село. Дано вашите очаквания да се оправдаят.

Общи условия

Активация на акаунт