На море в Гърция 2019 - III

• 41 451
  • 758
  •   1
Отговори
# 375
Има бар. Черният път е нещо като 100 метра и си минават всякакви коли. Не знам къде ги четете тия работи Simple Smile

# 376
  • София
Охххх, днес бяхме на Куфонисия. Ще се върнем със сигурност за поне няколко дни.

# 377
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Може ли актуално инфо някой за Лефкада да сподели? Или линк към хотел, в който е бил. Мисля за Василики нещо да резервирам, но още не съм сигурна, че там е най-оптимално. По-скоро искам някъде от където да може да са лесно достижими повечето от известните плажове и за Кефалония мисля.

# 378
змия,  би ли споделила кой ви вози до там и дали си доволна? Много се чудя дали да не се метна направо там и да прескоча Икариа.

# 379
Аз това увлечение по плажове тип картичка не го разбирам. Сигурно са красиви, ако не са пълни с народ и да, боклуци също. Ходила съм и на двата, и то в нисък сезон, на Кариди само транзит, и повече няма да стъпя. Гмежта разваля всяко удоволствие! И двата са мънички, нямат капацитета за целия народ, който се изсипва там.

ПС. Това го пиша по повод Кариди и Портокали, че докато постна, се появиха още много коментари.

# 380
Giada,
аз ходя от ноември до април там. Тази година - на Нова година Simple Smile Ми красиви са! Лятото и на мен не ми допадат, още преди десетина години така се оказа и в някакъв момент сменихме модела.

Vesel4e,
Василики е мястото. Иначе фериботът за Кефалония в последните няколко години тръгва от Нидри, тъй като пристанището на Василики е в безкраен ремонт. Но Нидри е много далеч от хубавите плажове.

# 381
vesel4e, ние миналата година бяхме на Лефкада, Василики. Много ни хареса, перфектен плаж, кръчмите супер, но имай предвид, че към 3-4 ч. започва да духа доста силен вятър. От Василики можете да направите тур - хубавите плажове на Лефкада, Кефалония, Итака....
В този хотел бяхме, доволни сме, със закуска и безплатни шезлонги на плажа и басейна:
 https://www.google.com/maps/place/ARGYROS,+S.,+BROS+%26+SONS+LTD … 5987001,94m/data=!3m1!1e3!4m13!1m7!3m6!1s0x135db0b77d89bcc5:0x22d25145e98ab1ce!2z0JLQsNGB0LjQu9C40LrQuCwg0JPRitGA0YbQuNGP!3b1!8m2!3d38.6287203!4d20.6090484!3m4!1s0x135db0b169dd1f1f:0x4654197d2d860d7e!8m2!3d38.6318684!4d20.5987289

# 382
  • София
змия,  би ли споделила кой ви вози до там и дали си доволна? Много се чудя дали да не се метна направо там и да прескоча Икариа.

От София до Рафина пътувахме с кола, оттам до Наксос с ферибот на Голдън Стар ферис. Днес взехме фери на Блу Стар ферис, минава през Ираклия, Схинуса, Куфонисия и продължава към Аморгос. Сега пътуваме обратно.
Маршрутът този път е изцяло по желание на мъжа ми, който днес има 50-годишен юбилей.
Цените на фериботите тук са доста изгодни в сравнение в Йонийско море. Със сигурност ще се върнем на Цикладите.

# 383
Цитат на: змия link=topic=1122246.msg38935289#msg38935289 date=156 1658862
змия,  би ли споделила кой ви вози до там и дали си доволна? Много се чудя дали да не се метна направо там и да прескоча Икариа.

От София до Рафина пътувахме с кола, оттам до Наксос с ферибот на Голдън Стар ферис. Днес взехме фери на Блу Стар ферис, минава през Ираклия, Схинуса, Куфонисия и продължава към Аморгос. Сега пътуваме обратно.
Маршрутът този път е изцяло по желание на мъжа ми, който днес има 50-годишен юбилей.
Цените на фериботите тук са доста изгодни в сравнение в Йонийско море. Със сигурност ще се върнем на Цикладите.
Благодаря ти сърдечно.
Много да е честито твоето пораснало момче! Имайте незабравима почивка и дано стачката не е объркала плановете.
Аз вече купих два билета от Голдън Стар, че не се налага да ги събирам с електронната им опция, но Куфонисия я мъдря още. Ще разгледам и този вариант.

Последна редакция: чт, 27 юни 2019, 22:35 от молец

# 384
Здравейте ,
Плануваме да отидем до Гърция в средата на юли за 4 дни ,не искаме да пътуваме много за краткото време и търсим съчетание между град в който да ни е приятно вечер ,да има плажове с чиста вода наоколо .  За момента мислим да отседнем в Кавала или Александруполис и много бих се радвала да ни насочите към хубави плажове с чиста вода в тези райони ,защото и миналата година ходихме на плаж и в Кавала (по-скоро околности ) там водата беше кристал , и на Александруполис , но там водата беше мръсна и не ни хареса а основно за това отива моя мъж Grinning . Не бяхме с наша кола и не знаем на кои плажове сме ходили точно тогава . Моля ви за препоръки ,за да знаем как да ги търсим в навигацията ,за уточнение пътуваме от Бургас.

Много благодаря предварително.

# 385
  • Sofia
 Здрвейте имам едно странно питане. В неделя мислим да тръгнем за Закинтос, но не съм направила резервация никъде, ще успееем ли на място да си намерим или да се огледам спешно в Букинга? Там почти всичко е с кредитна карта, а това си го нямаме.
Благодаря предварително 😁

# 386
  • Варна
Катерина, отивате в натоварен сезон и на доста популярно място и се поема риск. Винаги може да се намери, но какво ще е и на каква цена? Ако имате свободни средства : ))) Щом нямате кредитна карта и да го гледате букинга нищо няма да може да букнете. Но пък може да видите места за настаняване и после през сайта им да се свържете директно и да резервирате поне за една нощ, за да имате време после да намерите на място нещо.

# 387
  • Ку-куландия
Привет, имам едни питане - колко е сигурен Direct Ferries за резервации? Обяснявам защо. На Direct Ferries ми дава различна дата и час в сравнение с инфото което от получих от Grimaldi, но точно за тази дестинация на сайта на Grimaldi няма опция за резервация, а за мен е важно да я букна предварително.

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 12:34 от Presi

# 388
Direct Ferries (ако за него става въпрос, защото в питането е изписано грешно) e британски сайт, който продава на по-високи цени от фериботните оператори и му нямам особено доверие. Най-добри за мен са Ferryhopper.gr и Gtp.gr. Второто за справка с разписанията, там не се продава.
За курс Гърция-Италия ли става дума?

# 389
  • Ку-куландия

Редактирах, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт