👗Нови придобивки в гардероба - 54

• 115 222
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
sl, страхотни поло блузи, така да обичам поло....
Поръчах този спортен комплект за вкъщи. От вмзона
Супер евтин 30лв с доставката.

# 706
Блузки хареса ми материята вълна и коприна

От къде е Heart

# 707
  • някъде под слънцето...
Блузките са от Intimissimi
https://www.intimissimi.com/es/product/tubular_canale_lana_y_sed … T_Z_COL_INTD=2328

# 708
Вълната и коприната са чудесна комбинация и тези материи са истинско удоволствие за носене. Поддръжката им ме влудява, обаче. Съсипвала съм такива дрехи и с едно единствено пускане в пералня на 30 градуса Sad

# 709
  • някъде под слънцето...
Изискват внимание спор няма, особено вълната, иначе копринените неща в пералнята .Вярно с прането "остаряват" и започват да се цепят, но няма  пълно щастие.

Тъкмо повод за подновяване на наличностите Simple Smile
Коприна  с памук , коприна  с лен и коприна с модал не са толкова капризни.

Последна редакция: сб, 12 окт 2019, 20:40 от sl

# 710
Вълна с коприна в пералнята е равносилно на 3 номера по-малко, непоправимо намачкано и изхвърляне след първо обличане, за съжаление. Зависи и от съотношението, де. Може би не при всички дрехи се получава такъв ефект.

# 711
  • София
Момичета, къде мога да намеря такава риза? Търсих в Mohito и Reserved, но няма... Disappointed
Точно същата си взех от Немския магазин на Сердика /вода срещу Булбанк/,нежен розов цвят, марката му е Clockhouse

# 712
Момичета, къде мога да намеря такава риза? Търсих в Mohito и Reserved, но няма... Disappointed
Точно същата си взех от Немския магазин на Сердика /вода срещу Булбанк/,нежен розов цвят, марката му е Clockhouse

Благодаря много! Simple Smile На какви парички беше ризата?

# 713
  • София
14,75лв.

# 714
  • Canada
Мислих, мислих и ги измислих  Mr. Green

Сега пак ги мисля... дали да не ги прехвърля на щерката  Mr. Green

# 715
OLX

MASSIMO DUTTI чанта естествена кожа
Скрит текст:
Явно се доверявате на търговеца, може ли координати, мноого ми харесва чантата🤗

# 716
  • София
Да, доверявам  се, защото познавам Масимо много добре и трудно може да бъда подведена. Wink
Това беше обявата на момичето:
https://www.olx.bg/ad/damska-bezhova-chanta-estestvena-kozha-mas … D655-ID7Qavn.html
 Peace

# 717
Foncé, прекрасни Heart Eyes, а като гледам и качествени. Само за инфо ми е любопитна марката?

Sl, честити  Flutter и аз трябва да огледам тези дни наличните поло блузи

# 718
  • Canada
goddess, благодаря  Hug

На FREEBIRD са, мексиканчета  Flutter

Скрит текст:
Each FREEBIRD is made using traditional Goodyear Welt construction, in which stacks of leather are hammered together and carefully stitched to create a virtually indestructible sole; a technique that has been used to create the highest quality boots for centuries.

# 719
  • някъде под слънцето...
goddess Heart
Любов от пръв поглед
Боди
Скрит текст:

[/spouler]

Общи условия

Активация на акаунт