Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 13 юни 2019, 22:02 ч.

Ясновидки/врачки - тема 37

 • 62 977
 • 773
 •   1
Отговори
# 765
 • Мнения: 2 960
Аз съм ходила при Таня от Люлин , имаше някои попадения, но нищо за бъдещето не позна.

# 766
 • Мнения: 4
Здравейте,

Бих искала да попитам две неща.
Някой скоро да е ходил при Любо от Шумен?
Знаете ли някой ясновидец, който извършва консултации чрез скайп или друга социална платформа?
Благодаря предварително!

# 767
 • Мнения: 109
Здравейте, някой ходил ли е при дядо Коце, знам, че приема в Банкя?
Освен ясновидец, знам, че е и билкар, лечител.

# 768
 • Казанлък
 • Мнения: 530
Може ли да се вярва на Деси от Казанлък? Не съм чела предишните теми и моля за съвет дали да я потърся.

# 769
 • Мнения: 3 076
Може ли да се вярва на Деси от Казанлък? Не съм чела предишните теми и моля за съвет дали да я потърся.
Да.Деси познава,но вече е много болна и не приема  хора.Оня ден и звънях и ми каза това

# 770
 • Мнения: 108
Здравейте, моля всеки, който има желание да иде при Ваня или при такива, които говорят чрез карти Таро да прочетат това, което публикувам по надолу. Разбирам, че вие искате точни и ясни, конкретни отговори, ще се случи ши това, ще бъда ли с този човек, ще сменя работата ли и т.н. Разбираемо е, когато се посещават такива хора, че има проблеми и ситуации, които изискват решение. Да, решение, как да се справите с проблема. А не магическа пръчка, която ако някой ясновидец ви каже, че еди какво ще се случи и вие да седите и да чакате чудото.
Всеки си има уроци през които трябва да мине, ситуации, които трябва да преживее, неща, които да научи от тях. И вече в зависимост кой какво е разбрал, научил и приложил може да се стигне до нещата, които картите са показали и таролога е предал на вас.
Затова моля ви, не ходете при Ваня, ако не сте наясно какво означава Таро.

😊Интересно 😊
Това са няколко от най-често срещаните заблуди сред хората, за картите Таро

Достатъчно е да се появя пред някой гадател и той веднага ще разчете целият ми живот, без дори да си отварям устата.
----Таро картите не са кристална топка (ако изобщо има нещо подобно), а  хората, които гледат чрез тях, не са ясновидци или медиуми. За да  извлечеш някаква информация от тях, трябва да се концентрираш върху  конкретен въпрос, да го формулираш ясно и възможно най-кратко, така че  да предполага конкретен и точен отговор. Без ясен въпрос няма как да се  получи ясен отговор.

Таро картите могат да ми кажат как да постъпя.
----Не, не могат, никой не може да вземе решението вместо теб. Картите могат  да ти помогнат с разбирането на цялата ситуация, да ти дадат  информация, за която не си имал очи до този момент, да ти обрисуват  възможното развитие на всяка алтернатива, ако си пред житейска дилема.  Но никой освен теб не може да разреши тази дилема, защото животът си е  само твой и ти си единственият отговорен за неговото развитие.

За да ми гледат на карти, трябва да кажа трите си имена и датата на раждане.
----Датата на раждане е най-необходимата информация в астрологията, тоест  ако искаш хороскоп. При таро картите това е подробност, която не е  необходима, достатъчно е само лично и може би фамилно име. Но без лично  име поне за гледащия ще е трудно, особено ако не става дума за лична  консултация, а по интернет.

За да съм сигурен, че не съм  попаднал на шарлатанин, не трябва да споделям никаква информация за себе  си, щом гледа на карти, да я разбере сам.
-----Мисли за гледането на таро като за изпращане на снимки през Bluetooth –  ако едно от устройствата е блокирано, изпращането няма да се получи. Ако  си скептичен и негативно настроен, по-добре изобщо не се залавяй с  това, ще си спестиш пари и време, а и не само на себе си. Колодата таро е  съставена от 78 карти, а животът е необхватен, затова те говорят само  чрез нюанси и тенденции, не очаквай точни факти от сорта на датата на  сватбата на майка си, ако питаш за финансовите проблеми на фирмата.

Картите са магия и има замесени тъмни сили в този процес.
----Картите са просто 78 картончета с рисунки по тях и никаква магия. Как  става тогава гадаенето? Всеки практикуващ има различен отговор на този  въпрос. За мен голяма част от „тайната“ се крие в човешкия мозък или в  несъзнаваното.Ролята на картите е просто да  изведат тази информация на ниво съзнание чрез изображения, които са  символични и говорят езика на дясната половина на мозъка ни. Но това е  просто моето виждане.

Това, което показват картите, не може да се промени.
----Голяма грешка. Всичко тече и всичко се променя. Раздадени са ти картите,  но от теб зависи как ще ги изиграеш. Нищо в предсказаното от картите не  е твърдо, за бъдещето те говорят само чрез „вероятно“ и „може би“.  Представят ти тенденции, които водят до определен резултат, ако не се  разчупят. Но, хей, ти имаш свободна воля и винаги можеш да промениш тези  тенденции, ако не ти харесва накъде отиват нещата.

Не искам да знам бъдещето си, би  било ужасно да знам кога ще умра, кога ще ме уволнят или ще задлъжнея с  пари, страх ме е от тази информация.
----Никой няма да ти каже кога ще умреш, освен ако конкретно не попиташ за  това, но дори и тогава не се знае, дали ще получиш точен отговор. От  друга страна, няма ли да се радваш, ако разбереш един месец  предварително, че се готвят да те уволняват? Поне ще имаш време за  реакция, да се огледаш за други предложения, да приемеш оферта, която  иначе би отказал.

Всичките ми проблеми ще се оправят, ако ми подредят карти.
----Проблемите се оправят от хора, картите само ги показват по-ясно или ни  очертават възможностите. Те не са лекарство, нито пък вълшебник. Първо  трябва да поемеш отговорност за постъпките си пред самия себе си, едва  тогава можеш да мислиш за разрешаване на проблемите, но не очаквай  вълшебна пръчица.

Последна редакция: ср, 12 фев 2020, 08:35 от bubanka

# 771
 • Мнения: 27 862
Моля някой да пусне нова тема. Също и да се използва функция "скрит текст" за дългите цитати или просто да се изтрива излишното, за да не се затруднява четенето на темата.

# 772
 • Мнения: 171
Искам и аз да споделя нещо за въпросната Ваня. Аз не съм ходил при нея, но мой познат от форума е бил. Каза, че му е познала разни работи и накрая му е дала някакви работи, които щели да му помогнат да се рестартира. Съответно освен таксата от 50 лв се заплаща още за другите работи допълнително и сумата надвишава 100 лв. След което, човека започва да не се чувства добре, като и се обажда и в пита дали е свързано с нещата, които е дала. Тя казва, че няма как да е от тях, както и казват всички циганки, вещици, врачки, магове,ходжи и т.н. Тогава тя уж според човека се притеснила, че не е добре, но не могла да даде някакво разрешение след което при последващо обаждане от въпросния човек тя му отговаря, че "безплатен обяд няма" и, че "всичко в този живот се заплаща". След тези нейни изказвания просто искам да ви обърна внимание, че тази жена Не Иска да ПОМАГА! Тя иска да прави пари и бизнес. Аз вече съм видял много хора, които са тръгнали по този път и ми е любопитно какво ще се случи със способностите и, ако въобще има такива. В живота подобни примери са Вера Кочовска, която е помагала на много хора, но незнайно защо на старини се разболява и започва да не може да лекува и да не може да приема хора. Това е нещо, което се случва в целия свят. Най-известния филипински лечител Алекс Орбито, който вече не е сред живите, светъл път на душата му, също прави невероятен бизнес по подобен начин с фактури, касови бележки и т.н и след години или няколко си пада на главата и казва, че повече не позволяват нито да лекува нито да обучава. Така че хората, които имат такса и цена правят това заради парите а не за да помогнат. И те не са духовни. Моля не ги бъркайте. Те са просто търговци, както в църквите или повечето от тях - от вратата трябва да си купиш свщичка, иконка, книжка, да си, да си заплатиш молитва за здраве или кръщене и така. И после защо хората бягат от църквите.

# 773
 • София
 • Мнения: 1 707
Заповядайте в новата тема

Общи условия

Активация на акаунт