Ах, Италия...

• 8 182
  • 105
  •   1
Отговори
# 75
  • sofia
МАЛДИНИ

ТИЦИАНО ФЕРО

Малдини е моят фаворит от доста години

# 76
# 77
  • Му Кинд Оф Плаце
Е, тоз в средата и аз много го харесах, ако и да не съм по футболисти

# 78
Специално Wink Пирло

# 79
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ооооооххх, направо се разтопих!!!!!!!!

Ама не мога да разбера трябва ли да се боря с някоя от вас за него или съм първата, която го харесва, че нямам време да чета цялата тема  Embarassed

# 80

Ама не мога да разбера трябва ли да се боря с някоя от вас за него или съм първата, която го харесва, че нямам време да чета цялата тема  Embarassed

Само твой си е Party

# 81

Само твой си е Party

ЙЕСССС, Олекна ми!!! newsm76 newsm76 newsm76

И ако мога да си изтрия 3 - те последователни поста, които плеснах тук, не от прекомерна обич към него, а защото ми заби компа, ще е много добре!!! Embarassed

# 82
  • UK
А Гатузо е само мой. Трябва да се справя само с някаква си Моника.

# 83

Хахах, ама така ме разсмя с това изказване, хаха, няма страшно, няква си там Моника няма да ти се опре Hug

# 84
  • sofia

Само твой си е Party

ЙЕСССС, Олекна ми!!! newsm76 newsm76 newsm76

И ако мога да си изтрия 3 - те последователни поста, които плеснах тук, не от прекомерна обич към него, а защото ми заби компа, ще е много добре!!! Embarassed

Липсата на прекомерна обич ме кара тутакси да се намеся., обаче, тъй че да не ти олеква много. Готин тип, мноого Laughing
 И все пак, Малдини, Малдинииии

# 85
  • UK

Хахах, ама така ме разсмя с това изказване, хаха, няма страшно, няква си там Моника няма да ти се опре Hug
Е, какво, тя дори не е и толкова хубава. Аз съм по хубава. Laughing (сама не си вярвам) Някаква си Моника там ще ми взема Гатузото.

# 86
# 87
Чудя се дали да не си го сложа за аватар....  newsm78 ама и устните много си ме кефят.... newsm78
ЕХ, че дилема ама!!!

# 88
Еееехххххххх,
Аааааааааххххххххх,
Еros, ti amo! (имах щастието да му го кажа, докосвайки ръката му Heart Eyes Hug)

# 89
  • UK
Кога ще ми се отвори и на мен възможност да го кажа на Дженаро? (вече сме на малки имена Wink ) Laughing

Общи условия

Активация на акаунт