Ах, Италия...

• 8 176
  • 105
  •   1
Отговори
# 60
Извинете за лиричното отклонение, но някой знае ли как се казва вратарчето на Реал Мадрид?

# 61
Мнението ми за женствеността на онова актьорче и за релефа на италианците - твърденията бяха различни, не определям някой дали е мъжествен по това, той просто изглежда женствен твоя Уент.

Именно, аз по принцип харесвам мъже с момчешки физиономии, обаче Уент ми идва твърде момчешки някак Confused Незрял един (моля Буба и Въргулия да не ме линчуват Praynig Laughing ) такъв.  Confused

Извинете за лиричното отклонение, но някой знае ли как се казва вратарчето на Реал Мадрид?

Икер Касияс

# 62
  • UK
Като стана дума за Гатузо, отивам да си изгледам пак скритата камера... Мога да я гледам всеки ден по сто пъти...

# 63
та като бях малка, въпросният Касияс много ми харесваше.
сега едва успях да намеря няколко що годе прилични снимки в нета.
Става де.

# 64
Аз и тук ще си сложа новата любов понеже не може да няма нещо италианско в него... такъв италиански акцент има, че  сигурно му идва по кръвен път! Joy

# 65

Именно, аз по принцип харесвам мъже с момчешки физиономии, обаче Уент ми идва твърде момчешки някак Confused Незрял един (моля Буба и Въргулия да не ме линчуват Praynig Laughing ) такъв.  Confused

Тц, няма. Мен това ме устройва. Тъкмо се бях уплашила, че конкуренцията става твърде жестока.  Laughing

Знаете ли кое е най-хубавото, че всеки харесва различни неща! Да благодарим на Бога, че е така!  Wink

Пак казвам за Уент-не толкова външността му ме плени, колкото излъчването му на секси интелигент и романтик. Аз лично не виждам нищо женствено в това  Wink

Честно казано само мога да си мечтая цялата таи конкуренция да беше реална. Ехххххх

# 66

Дата на раждане: 19.03.1976
Височина: 187
Тегло: 79
ло ло със йе йе говори ми аз те слушам 
Алесандро Неста е моя фаворит,Скуадра Адзура   
 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 67
Честно казано, без да се ослушвам, няма да простя на нито един от лепнатите тук 'таляноси!!! Вие само ми ги дайте, пък аз ще грабя, грабя колкото мога, даже със затворени очи Whistling

# 68
  • UK
Гатузо не го давам на никого.

# 69
А Тарабас? За него и на бой налитам box Още дебна като дават Фантагиро по Диема и си точа лиги кротко... Heart Eyes Blush

# 70

Вие докато се биете за футболистите, аз ще позяпам едно интервю с Уентуърт и ще повъздишам малко...... Tired

# 71
  • UK
и аз налитах едно време за Тарабас и още ако ми падне... Ама сега Гатузо ми е на дневен ред. Споменах ли, че го видяхме по гащи? Само сто хиляди пъти? Добре, видяхме го по гащи!!!

# 72
Не, просто забравям да слагам смайлита където е нужно, за да не ме вземат насериозно. Wink

.....а, така вече съм съгласна Wink

# 73
  • София
Знам, че е публикуван вече, ама не се стърпях......

# 74
За тези сини очи и аз умирам Heart Eyes

Новата ми страст - Лука Тони Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт