Любители на Котки - Тема 134

• 23 716
  • 759
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Оооо, Джаста Праста, мойта е същата, днес сутринта чувам нещо дъфче, поглеждам я и почва да се дави, гледам нещо като мисина стърчи от устата ѝ Scream  как скокнах от леглото - като сърничка ( с тоя корем вече ми е малко трудно - 9 м. съм) и като хукна това коте....едвам я хванах и издърпах мисината... Хем ми беше притеснено, хем исках да я удуша, но и малко смешно ми стана накрая Grin
Ох, става ми мъчно , че скоро няма да има такива моменти....

....да спинка между нас нощем Pensive

# 721
О, моята клепоуха любимка. Heart Eyes
Леко и безпроблемно раждане, Пепи. Сега хубавите моменти ще са още повече. Ще си имате бранителка на бебето. И вие... ще сте на заден план, но ще е хубаво и весело, после пък ще бяга и ще се крие от ходещия бебо-терминатор. С една дума няма да ви е скучно. Grinning

# 722
  • на брега на морето

# 723
  • София
Какъв мил обрат взе темата. Няма нищо по-сладко от това, бебе и коте да растат заедно. Разбира се, когато мама покаже на бебо как да гали мацето, а не да дърпа уши, опашка и мустаци. Повечето дечица бързо схващат и стават тандем неразбиваем с мацата, за съвместни пакости и подвизи.
Джаста, котките не че налитат да "пасат" конци, те просто се заиграват с тях, когато ги намерят, а поради естеството на грапавото езиче, чиито пъпчици са насочени навътре, което попадне в устата, няма как да го изплюят, а го преглъщат. Затова трябва да ги пазим, както се пази бебе. Някъде бях чела, че котките по интелект се равняват на 4-годишно дете. Бебета, и туй то.

# 724

Тути направо обгръща с лапички тази малцова паста.
Поздрави Heart Eyes

# 725
  • София
Аз да попитам - толкова ли са зле паучовете на Vitakraft? В юбилейната кутия на Зооплюс ми се падна един такъв, четох му съдържанието и не ми се видя потресаващо, а отзивите в интернет за тази марка са доста лоши и оставам с впечатлението, че едва ли не е на нивото на Уискас, Феликс и Гурме newsm78 А моят не съдържа захар и дори е без зърно.

Не са никак зле. Съдържанието на въглехидрати е почти нулево в тях, доста добър % протеин и не са с минималното съдържание на месо както Феликс, Уискас и т.н. Давам на Елизка понякога от тях, ближе соса, парченцата почти не ги докосва. Но тя не е голям фен на качествените паучове. Миналата година след кастрацията беше доста отслабнала и за да се възстанови, давах по няколко пауча Витакрафт на ден (тогава ядеше по много). За нула време си стана пак меченце.

# 726
  • София
https://youtu.be/AZS5cgybKcI

Искам да ви разрева малко.

# 727
  • In the land of Never Never
Наистина затрогваща история. Добре се вързва видеото и с предлаганите промени за намордниците на големите кучета. Единственото куче, което ме е хапало (аз много обичам кучета, освен котките, и ставам веднага приятел с тях) - това беше пинчер. Просто посегнах да го погаля - глупаво от моя страна беше, не попитах стопанина му, но толкова беше сладък! и той от страх ме ухапа.
Та животните са умни, но често хората са зли или се държат неадекватно.

# 728
  • София
Спомням си, че сте коментирали пелетите и че са 2 вида. Нещо за светли и тъмни ми се върти в главата. Едните били по-добри от другите за "тоалетни" нужди. Някой ще ми припомни ли кои са по-хубави, за да пробвам?

Един Рижко от вчера:

# 729
  • Варна
Късметка отказа тотално пелети и ми унищожи разсада, по него време беше моят злополучен опит с дървени пелети. Нямам спомен какви бяха, няма да повторя.

# 730
Много светлите пелети абсорбират доста повече от тъмните. Моите котки са само на такива и ми излиза супер икономично. За 6 котки едно чувалче от 15 кг (17лв.)ми стига за месец и половина. Сменям тоалетните всеки ден.

# 731
  • на брега на морето
Сладък, сладък Рижко Simple Smile

# 732
  • Пловдив
𝒮𝓅𝓇𝒾𝓃𝑔 𝓅𝓇𝒾𝓃𝒸𝑒𝓈𝓈  Къде изхвърляш пелетите след употребата им?

Точно преди да ме нападне, че я снимам със светкавицата.

Последна редакция: пн, 08 юли 2019, 17:01 от loa

# 733

Ние сме с тази.
Директно във wc мятам.

# 734
Аз бях купила някакви жълтеникави. Много се разпрашваха, а и Ая ги събираше на куп в единия край на тоалетната и останалата част оставаше празна и аз ги махнах. Сега пак е на Бенто.

Общи условия

Активация на акаунт