Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 3

• 40 738
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Да, това е много важно – да се прочете въпросът така, че да се насочи жокерът към ключовите думи за търсене.

# 601
  • Велико Търново
С "шкипер" на български още първата страница обяснява значението на думата.
Това никой не го е отричал. Обаче търсене с ключова дума "шкипер" не е първосигналното. Все пак това е един от четирите отговора. Когато някой не знае кой е верният, как да избере кой точно да му бъде първото търсене за тия 15 секунди? Много по-естествено е да се търси по "капитан на ветроходен кораб" и именно за него написах, че то пък не е работещо в случая.

Във въпрос "Коя порода кучета е известна и като "Елзаска"?" Някой, който не е и чувал за подобно понятие, няма как да се сети, че съгласуването не е с думата "порода". Аз съм от тях и дори за миг не ми мина през ума, че трябва да се съгласува с наименованието на породата. Впрочем,
Скрит текст:
в Уикипедия съгласуването е точно с думата "порода":

Хм, интересно, че на мен Уикито ми показа верния отговор за Столипиново:

Мислех да не би да се различават мобилната и десктоп версиите, но и на телефона ми е така, както на лаптопа. Странно това за войната от поста на Mama Ru откъде се е пръкнало. Rolling Eyes

Много е важно как ще се прочете въпроса на телефонния жокер, да. Особено ако е от дългите. Аз забелязвам, че доста често се губи излишно време в "здравей", "отговор A, отговор B и т.н.", като че не с 30 секунди, ами с три минути разполагат.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 20:19 от DamaPika

# 602
  • Пловдив
Е, то нямаха ли предвид елзаска порода и съответно езаски пудел и тн.
Абсолютно, и според мен определено порода се има предвид.

# 603
  • Велико Търново
Точно. И от скрийншота, който по-горе постнах в скрит текст се вижда.
Което означава, че обвиненията в НЕ-мислене са безпочвени.
Все пак на мястото на "немска овчарка" можеше да е "немско овчарско куче" (както официално се нарича породата) и тогава факторът "съгласуване по род" нямаше да го има.

# 604
  • София
Втори пореден ден със слаби играчи, а жената беше и много страхлива. Два поредни въпроса ги знае и си изгърмя джокерите за лудо.

# 605
И при мен Уикипедия показва "шарка" Simple Smile
На мен епидемия ми изглеждаше по-логичният отговор и щях да го посоча (ако се осмеля и не се откажа, понеже не съм 100%-тово сигурна).
Също и за Слънцето - абсурд да започна да смятам.

# 606
  • Пловдив
В книгата "Пловдивска хроника", чийто автор е роден през 1900, пишеше нещо за създаването на "Новото село", обаче не мога да се сетя какво. Най-вероятно е пишело също за епидемия.

# 607
Днес пак проверих и ми даде епидемия, но снощи излезе "война между две групи хора", което също е възможен отговор, нали? Добре, че не съм жокер, че явно и на Уикито не може 100% да се разчита

# 608
  • София
Я, това момиче Искра я познавам. Хех, дано да стигне далеч, ще стискам палци.
Голяма фенка на тениса като мен, много умно, възпитано и скромно момиче. Simple Smile

# 609
  • Sofia
Не мисли много...🤨

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 18:24 от Doli

# 610
Беше си все изгоряла още на втория въпрос Expressionless

# 611
  • София
офф, урочасах я.
Ама можеше да се очаква, защото е много притеснителна. И там на стола е различно...

# 612
  • Mediterraneo
Ох, хайде да я пуска по пързалката! Не става.

# 613
Аз съм ходила на кино преди 10 години и май бяха черни... Дали и на мен щеше да подсказва така...
Ох, на Билалов му писна и я остави да си ходи.

# 614
Положението е трагично. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт