Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 3

• 40 723
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Какво е казал Билалов?Днес не ги гледах.

# 631
''Ту луд ли си бе, ще работиш, при жива жена'' Grinning
Според мен добре им го каза Grinning а мъжът гледаше като ударен с мокър парцал. Просто ги ''бъзикна'', че било хубаво мъжът да седи на дивана само.

# 632
T.Valcheva, не за тази реплика, на тази и аз се смея Simple Smile
Момичето каза, че иска да спечели пари, за да купи по-хубава кола на мъжа си.
Което за мен е някакво такова мило, все едно само той ще я ползва...пак ще си е за двамата.
След това пък върна реплика, че на нея и трябват повече от 10 000 зза нейни си работи Simple Smile

Някой има ли инфо кога започват нови снимки, че покрай високата заболяемост от Ковид бяха спрели?

# 633
T.Valcheva, не за тази реплика, на тази и аз се смея Simple Smile
Момичето каза, че иска да спечели пари, за да купи по-хубава кола на мъжа си.
Което за мен е някакво такова мило, все едно само той ще я ползва...пак ще си е за двамата.
След това пък върна реплика, че на нея и трябват повече от 10 000 зза нейни си работи Simple Smile

Някой има ли инфо кога започват нови снимки, че покрай високата заболяемост от Ковид бяха спрели?
Да де той точно заради тази нейна реплика им го каза така. Simple Smile Ако беше казала, че иска да идат на почивка двамата с тези пари щеше да ми прозвучи мило, но така ми прозвуча точно както каза Билалов. Но не се учудвам, те много мъже са наистина на дивана и дори не им става неудобно, ако някой им го каже не знаят как да отвърнат и само гледат тъпо.
Иначе  за 10 хиляди по-хубава кола Grinning Grinning Grinning

Видях, че в студиото има и хора без маска.

# 634
За мен бяха много неуместни коментарите на Билалов относно 10 000 лева.
В публиката без маски са единствено придружителите на участника, който в момента играе. Всички други са с еднакви черни маски.

# 635
Май само близките на участниците са без маска.

Лошо няма да иска да вземе на милото по-хубава кола. Преди години една възрастна участничка искаше да купи къщичка по Искърското дефиле за болния си съпруг. И купи!
А Билалов се закачаше, не го възприех като подигравка. Мисля, че участничката му е симпатична.
И тя наистина е симпатично момиче и добре се справя засега, макар че и лесни въпроси й се падат.
Предишната се поизложи. Но за седалките в киното и аз щях да се запъна! Кой толкова ходи на кино вече, че и гледа седалките.
Мъжът със змийчетата в Кефалония можеше и той да помъдрува повече повече. На този етап въпросите никога не са с толкова лесен и очевиден отговор.

# 636
Кой толкова ходи на кино вече, че и гледа седалките.

Мъжът със змийчетата в Кефалония можеше и той да помъдрува повече повече. На този етап въпросите никога не са с толкова лесен и очевиден отговор.

Надявам се, че това се мисли заради пандемията. Иначе и по време на нея ходим на кино, фестивалите си продължават, както и живота... кината са пълни и сега, а седалките просто се запечатват в съзнанието (точно защото са червени), не е нужно да ги оглеждаш специално.
Помня, че предишни сезони е имало хора, които отпадат и преди първата сигурна сума и си тръгват с 0 Grinning  Така трябваше и тази, а тя си тръгна с 500 лв, колкото господина от Варна, който имаше знания, но беше спънат да ги покаже.

За змийчетата абсолютно... можеше да помисли точно този отговор малко се отличаваше от другите.

# 637
  • София
Дори за 5000 лв. може да се купи много хубава кола втора ръка.

Аз може би щях да изгърмя със зехтина, макар че се усъмних и в змийчетата, именно защото думата беше точно така изписана...

# 638
  • Русе
Разбира се, че въпросът за Слънцето си е чисто теоретичен. Достатъчно е човек да се сети, че дори с днешните технологии пътуването до Марс трае месеци, та какво остава за Слънцето, което е по-далече. Това моментално изключва първите два отговора.

Пропускате една малка подробност - лети се с пътнически самолет, а не с ракета като до Марс.

# 639
Който се притеснява, не се записва в предаването, това не го ли осъзнават. Притеснение винаги ще има, но трябва да го превъзможнеш, колкото по-рано е възможно, иначе си указва негативно влияние. За Иска, някак си така си щракваше възможния отговор, без грам да вложи мисъл. Признавам си за въпроса, кой се хранил с насекоми и аз не знаех, кой е правилния отговор, но знам, че Мечо Пух и Храбрия шивач не са. Другите 2 отговора, не съм ги чел/гледал, но остава човек и костенурка. За седалките в киното, преди да излезнат възможните отговори си бях за червения цвят, ако не знаех бих го свързал със завесата, червения килим и т.н. Всички цветове имат някаква символика, даже да се тръгне в тази посока пак може да се стигне до правилния отговор. И последния въпрос за 10 -те божи заповеди на какво са били написани. Папируса си е харектерно за Египет и фараоните там, бронза си идва някакво съвременно за времето тогава и остават камък и глина. Ако се вложи и тук мисъл щом е заповед, трябва да е нещо здраво, което да се пази и дълго време. Не случайно надгробните плочи едно време са се дялали от камък, а не от глина. Глината лесно се обработва, но не е трайна.

# 640
За Мойсей според мен се знае от обща култура, не е нужно човек да е религиозен. Този тип изображения не са рядко срещани (избраното е случайно, имам предвид картини/снимки от филмови адаптации и др. на които държи 10-те Божи заповеди)- очевидно не държи папирус:

# 641
Освен това, доколкото си спомням, той носи две каменни плочи, но едната пада и се счупва. Остава само тази с 10-те божи заповеди. Колко и какви са били написаните на другата – никой не знае. Simple Smile

# 642
Аз го помня по друг начин, чела съм историята му отдавна и може да греша - нещо такова: слиза от планината, вижда оргиите долу (нали народът решил, че няма да се върне и започнали да се кланят на Златния телец) и в яда си чупи плочите (като на картината, която качих - изглежда все едно иска да тресне някой по главата). После се връща при Бог за нови, но първоначалният вариант е бил по-дълъг.

# 643
А, може и така да е било. Аз главно преразкази и тълкувания съм чела, че самият текст не е за всяка уста лъжица. Simple Smile

# 644
  • София

Стани богат - 31.12.2021

Общи условия

Активация на акаунт