Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 3

• 40 736
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Аз жокерите никога не обвинявам. Шашкат се хората. За малкото отпуснато време човекът на телефона кога да чуе въпроса, да го осмисли и отговори вярно! Особено ако не е нещо, което си го знае твърдо и не се налага да преценява. И изключва 😉
Да, би могъл да каже "не знам", но то и за това ти трябва време да го осъзнаеш и реагираш правилно.

# 586
  • Mediterraneo
Така е. Но най- странни са ми онези, които след прочитането на въпроса мълчат 10-12 секунди, докато свърши времето, дума не продумват...

# 587
Финалното решение е на участника, но по-добре да кажеш не знам от колкото да го подведеш. Ако трябва да рискува, нека риска е негов. Ако съм жокер и подведа някой, мен лично ще ме е яд много, не толкова за загубената сума, а за възможността да продължи още напред. Колкото и да ми казват после, аз така реших, да ти реши, но аз те подведох.

# 588
Аз затова никога не бих се съгласила да бъда жокер. Отговорност си е, а и е доста гадничко, ако заради теб приятел загуби немалка сума.
Тарталета, според мен мълчат тези, които ровят в Гугъл ☺

# 589
Отговорност си е, но е по-добре да кажеш '' не знам'', отколкото да кажеш отговор и да подведеш другия, той да ти се довери и да загуби пари...
Ако съм жокер на някого ще седя плътно на лаптопа и със сигурност няма да кажа нещо ей така като отговор само защото си го мисля, ще го проверя дори да знам отговора

# 590
Защо бе, защо???
Добре, не си чувал за елзаска овчарка. Но мисли малко... Няма елзаска пудел, елзаска далматинец и елзаска сетер.

ПП Въпросът за Слънцето е супернекоректен. Освен че е двоен въпрос, който не се полага за такава малка сума, не е уточнено какво означава „да достигне до Слънцето“.
На практика човек не може да достигне до Слънцето, защото ще изгори. Ако предположим теоретично, че е възможно, пак се пита в задачата какво точно означава да достигнеш до Слънцето – до периферията, до центъра, как точно си го представят това достигане?

# 591
Е, то нямаха ли предвид елзаска порода и съответно езаски пудел и тн.

# 592
Така го получавам: 150 000 000 (разстояние до Слънцето) / 750 (скорост на самолет) / 24 (часа) / 365 (дни) и се получава около 23 години.

# 593
Аз заложих скорост 700км в час и получих към 890 дни (грубо). При по-висока скорост може и 20 месеца да стигнат.
Обаче относно последния въпрос Уикито казва "война между две групи хора", а не епидемия.

# 594
Не го харесах последния. Можеше по-добре да си разпредели жокерите, повече да помисли и по-смело да играе. Дано стигне още напред, но според мен - няма.
И много си глати главата 😀 Едно такова многозначително.

Моето Уики потвърждава за шарка ☺

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 19:34 от птица

# 595
  • София

Стани богат - 29.12.2021

# 596
  • тук, на мястото си
Аз най-после успях да се уредя тази вечер и да гледам като "бял човек", пък то нито въпросите харесах, нито участниците.

# 597
Разбира се, че въпросът за Слънцето си е чисто теоретичен. Достатъчно е човек да се сети, че дори с днешните технологии пътуването до Марс трае месеци, та какво остава за Слънцето, което е по-далече. Това моментално изключва първите два отговора.

# 598
  • earth
Така е. Но най- странни са ми онези, които след прочитането на въпроса мълчат 10-12 секунди, докато свърши времето, дума не продумват...
Търсят усилено отговора по интернет.

Въпросите, за които се търси помощ от приятели трябва да се избират по този признак - да може бързо да им се намира отговор по интернет. Също така помощниците трябва да могат да търсят бързо.

# 599
  • тук, на мястото си
Трябва да знае и как да го прочете.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 20:30 от Алфея

Общи условия

Активация на акаунт