Любители на кучета - 94

• 21 801
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Аз съм на линия. От 16.30 нататък ми е удобно.

# 466
  • София
Има гранули за подрастващи кучета. Най-малкото размерите на самата гранула са различни.

# 467
И аз съм на линия. До 16:30 съм на бач. Намирам място да паркирам и отивам на Севастопол. А ка ша са познаем, нинам Simple Smile

# 468
  • Bарна, морето, сините вълни
Скрит текст:
И аз това се чудя, по това време е пълно с хора там. И аз не съм кой знае колко отличителна, защото със сигурност няма и да съм единствената майка с количка. Joy Бебето е момиче и ще е със синя рокличка, жокер, хахаха.

# 469
  • Варна
Най-хубавите ще сте вие, така ще се познаете Simple Smile

# 470
Аз утре ще ви пиша как съм облечена, че тези работи ги мисля сутрин.

# 471
Здравейте от Белла. Сменихме козината , но пак е много топло. Цял ден се търкаля под сянката на орехите и само вечер се съживява. Миналата седмица стана кака на един бебок Ръсти. Сега си имам двама помагачи градинари. Белла чупи , малкия гризка и вади.

# 472
Идвам в края на новата тема ама ... Бяхме в планината две седмици.
Данъци от мен

# 473
  • Bарна, морето, сините вълни
Добре дошли, Милита. Hug Покажи ѝ муцката на госпожицата.

# 474
Здравейте. Има ли хапчета тип приспивателни или успокоителни за кучета на които им предстои да пътуват с кола но са неспокойни и правят бели?

# 475
  • под тепетата
Варненки, носете си снимки на кучовците и ги размахвате като на летището посрещачите  Joy
 Milita1, само да си се оплакала ! При толкова помагачи яка реколта трябва да извадиш  Simple Smile
Духче, не вярвам да не и е харесало в планината на момата. А моФченцето с щръкналото уше май пита за кексче  Mr. Green

# 476
  • София
Има. Консултирай се с ветеринаря на кучето ти и той ще ти изпише най-адекватните за него лекарства.

# 477
Ръсти е егати бАнбона! Каква порода е? Може ли още снимки?

Всички кучовци са страхотни!

# 478
  • под тепетата
Някакво омесване на темите ли става или е нарочно сливане?

# 479
  • У Диспансера ...♥♥♥
Благодаря ви за милите думи за бебо и куче ❤️🐾
На кученцето с операцията на крачето да му минава бързо и всичко да е повече от добре 🐶💓

Билянка, за какво смесване на темите?
Аз нещо не мога да хвана 🤔

На моето диване му се оправи окото да видим друго какво може му се случи до края на лятото, защото при нас лятото ни е винаги проблемно 😔

Общи условия

Активация на акаунт