🎁Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...(ТЕМА #5)

• 36 671
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря. Бихте ли препоръчали фирма? Едно време много ползвах габко. Сега вероятно има и други.

# 691
Аз ползвам ггбг от 2 години почти за поръчки от Англия, Германия, а дори и Испания. Много съм доволна и досега не съм имала проблеми.

# 692
Аз използвам Габиели и съм доволна.
Ето код за допълнителен продукт спирала - FRANKAMASCARA. Валиден е при абонамент от два месеца.

# 693
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Здравейте, моята FABFITFUN е изпратена от USA към UK Simple Smile бях сложила на втора категория те да ми изберат продукта. Пратили са ми купичките Z Gallerie Multi-Use Storage Duo. Доволна съм. Чакам да дойдат да ги видя, дано не ги счупят по пътя. Осен това имам и 7 продукт Bonus Surprise Item 1 × $15.00. Като му дам да се разкрие пише нов продукт, явно ще е изненада до края. Някой да знае нещо за това? Вие имате ли такъв продукт?

# 694
Здравейте,новата веган кутия за май,снимката е от нета,че бързо я опаткахме.Мисля да канселирам,но ми предложиха 1 паунд офф за следващите три кутии,пък тогава ще му мисля.Не знам мисля,че за 13.95 с доставката си заслужава,но пак си е хубаво да се глезим със сладичко,държа я единствено заради нещата без глутен.

# 695
Здравейте, моята FABFITFUN е изпратена от USA към UK Simple Smile бях сложила на втора категория те да ми изберат продукта. Пратили са ми купичките Z Gallerie Multi-Use Storage Duo. Доволна съм. Чакам да дойдат да ги видя, дано не ги счупят по пътя. Осен това имам и 7 продукт Bonus Surprise Item 1 × $15.00. Като му дам да се разкрие пише нов продукт, явно ще е изненада до края. Някой да знае нещо за това? Вие имате ли такъв продукт?
Моите купички от предна кутия дойдоха чопнати и ми пратиха нови, но общо взето съм получавала вече 5-6 стъклени артикули от които само 1 дойде счупен, и мисля че е бил счупен още като са го опаковали от производителя. Добре ги опаковат.
Безплатния продукт е силиконов скраъбр за тяло.

# 696
Моите купички от предна кутия дойдоха чопнати и ми пратиха нови, но общо взето съм получавала вече 5-6 стъклени артикули от които само 1 дойде счупен, и мисля че е бил счупен още като са го опаковали от производителя. Добре ги опаковат.
ясно, благодаря!
дано моите са здрави, че както ползвам превозвач, няма да ги връщам, то е ясно.

# 697
Доволна съм от подбора. Имах нужда точно от спирала. За съжаление и тази леко се размазва, когато миглите се допират на горния клепач. Ползвали ли сте спиралите на Nars или Estée Lauder?
Имате ли представа какво ще има месец юни?

# 698
Може ли отзиви за шампоана?

# 699
ясно, благодаря!
дано моите са здрави, че както ползвам превозвач, няма да ги връщам, то е ясно.
И аз съм с превозвач
Не искат да им ги връщаш, пратих снимка и пратиха нови.

# 700
благодаря, anbibian  за уточнението!

# 701
Може ли отзиви за шампоана?

Все още не съм го използвала. Преди имах друг на марката и бях доволна. Все пак зависи и от типа коса, много е индивидуално.

# 702
На 1во число забелязах че все някой качва или ютуб видео или ги тагва в инстаграм. Това явно са спонсорираните инфлуенсъри😄 кофтито е, че в началото на месеца таксуват и за абонамента (ако имате такъв). На мен ми е винаги любопитно да видя какво ще има, не ми се чака изобщо😃

Иначе тази седмица получих имейл, че от юни май ще предлагат като вип клуб и за 5€/месец отгоре през месец ще пращат два допълнителни продукта. А в месеците, в които няма ексклузивни продукти, ще има някакво специално предложение, сигурно отстъпка някаква. Но важи за абонаменти само. Аз чакам повече инфо понеже ми привлече вниманието

Доволна съм от подбора. Имах нужда точно от спирала. За съжаление и тази леко се размазва, когато миглите се допират на горния клепач. Ползвали ли сте спиралите на Nars или Estée Lauder?
Имате ли представа какво ще има месец юни?

# 703
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз имам мистериозен продукт в кутията. Как разбрахте какъв е?
Тези дни ще я получа и ще сложа снимки.

# 704
И аз имам мистериозен продукт в кутията. Как разбрахте какъв е?
Тези дни ще я получа и ще сложа снимки.
Гледам в YouTube кой какво получава. Всички имат скрабър, а те го бяха обявили преди това.
Освен него американците получават и други безплатни продукти, някаква бутилка с вода показват.
Доставки Англия пак ме заклаха с обем 13 килограма Sad

Общи условия

Активация на акаунт