Отслабване с гладуване!!!

• 8 231
  • 150
  •   1
Отговори
# 30
Аз пък като бях по млада и не ми се налагаше да готвя за домочадието, редовно си правех прочиствания/гладувания, по 4-5 дена, ососбено в жегите много добре се чувствах. Точно от Лидия Ковачева съм чела кое и как се прави. Не съм припадала, чувствах се добре. Сега вече нямам време за такива неща.

# 31
Час и половина във фитнеса е сигурен път към провала (особено за човек, който от един месец пита как да отслабне). Можеш да го пропуснеш или значително да намалиш упраженията - не повече от 30 мин.
Защо мислите че фитнеса по 1 час или 1:15 ч ще е провал  ? Не се заяждам , интересно ми е .

# 32
Мисля, че напразно се хабите...от толкова четене вече е ясно от първото изречение от кой тип отслабващи е писалия.
Авторката е от хората, които цял живот ще са на диети, всякакви, и все ще си ходи гладна и дебела.
Дано й уври главата някога, ама надали!   Smiley

# 33
Час и половина във фитнеса е сигурен път към провала (особено за човек, който от един месец пита как да отслабне). Можеш да го пропуснеш или значително да намалиш упраженията - не повече от 30 мин.
Защо мислите че фитнеса по 1 час или 1:15 ч ще е провал  ? Не се заяждам , интересно ми е .

Защото от това само ще огладнее зверски и рано или късно ще яде, колкото и да се стиска. А с едно хранене ще си върне обратно всички калории, които е загубила, даже отгоре.
Килограми не се свалят със спорт/фитнес, а с хранителен режим. Упражненията трябва да са между другото или просто в период, в който не бързаш да сваляш килограми.

# 34
  • София
Защо авторката избра мъката на плодове и чай, че и 5 дни захранване, вместо зеленчуци и месо само, в което няма гладуване, че и захранване няма да й се налага, че и ще е също толкова ефективно?

# 35
Аз пък като бях по млада и не ми се налагаше да готвя за домочадието, редовно си правех прочиствания/гладувания
А искала ли си да свалиш почти 20% от теглото си ударно, защото е доста важно каква е целта и изходното състояние в началото на гладуването?
Прочистване е едно. Глад друго. Няма как да не те удари, ако от пълна порция единия ден минеш на чайове на следващия.

# 36
Могат да се свалят тези кг за две седмици, но няма да са реални, изчистени мазнини. Ще загуби най-вече течности и мускулна маса. Мазното ще си остане там.
Аз лично бих започнала да ям два пъти на ден. Около обед и ранна вечеря - салати, месо. Без хляб, без газирано, без други щуротии. През останалото време вода, чайове. Сега си правя една домашна лимонада - около литър вода, с един-два нарязани лимона вътре и малко настърган/накълцан джинджифил.
Помага срещу водната скука и разхлажда добре.

# 37
Аз пък като бях по млада и не ми се налагаше да готвя за домочадието, редовно си правех прочиствания/гладувания
А искала ли си да свалиш почти 20% от теглото си ударно, защото е доста важно каква е целта и изходното състояние в началото на гладуването?
Прочистване е едно. Глад друго. Няма как да не те удари, ако от пълна порция единия ден минеш на чайове на следващия.
И какво точно ще ме удари, защото аз така направих.
Затова форума ми е толкова забавен, един зададен въпрос може да донесе такива разнопосочни и нямащи почти нищо общо с него отговори 😁

# 38
Кой какво ще го удари, си е индивидуално. Гладуването е стрес за тялото, при някои може нищо да не стане, при други може да се обърка цикъла, да им опада половината коса... има какво да се случи.
За няколко дни, едва ли ще има големи поражения, но както е в нейният случай - две седмици, никой не може да гарантира, че нищо няма да последва.
Да си яде, просто да яде по-малко и никакви боклуци.

# 39
В дневника имаше един господин който изкара над 10 дни на вода. На края спрях да го чета, че и на мен ми причерняваше.
 hahaha

# 40
И какво точно ще ме удари, защото аз така направих.
Затова форума ми е толкова забавен, един зададен въпрос може да донесе такива разнопосочни и нямащи почти нищо общо с него отговори 😁
Питам те дали си искала да свалиш ударно с глад. Хубаво даваш съвети за прочистване, само че ги даваш на човек, който търси как да гладува и сам пише, че гладът го удря в кондицията и здравето.

# 41
Лично познавам няколко човека гладували 30тина дни като 7 от тях са били дори БЕЗ вода. Живи и здрави са си. Зависи как се направи прочистването. Трябва да се започне постепенно, а не да шокираш организма изведнъж само на вода. Това гладуване, което Емилова прави в клиниката 20 дни плодове и 10 захранване според мен е доста добър вариант и не носи никакви поражения на здрав организъм, освен ако след това не се отприщиш да преяждаш. Ако добавиш и салати и консумираш ощо по 1 кило плодове и салати на ден не само че нищо лошо няма да ти стане, а само ползи ще имаш. Карала съм месец така, свалих 10 кила и си отидох на плаж неузнаваема. Е качих ги после, че и отгоре, но чак след година ги наваксах  и то от стрес и ядове. Поражения може да има ако лишаваш организма от всякакви белтъци и мазнини повече от месец. Отслабването за мен се оказа много трудна задача от как имам семейство, защото не издържам да готвя и да не ям. Веднъж успях да го направя, но то беше само защото бях решила, че умирам и това беше единственото, което измислих да направя. Но след 3 дни имам изпит и след него съм решила да се попрочистя.

# 42
Не е възможно да се оцелее 7 дни без вода, така че все някаква са пили. След 3-4 дни започват сериозни проблеми. Някои от тях може да са необратими, да се рискуват такива неща ми се струва прекалено.

# 43
Ами факт е че не са пили и са живи, та явно може. Науката се презастрахова с тия 3 дни. Иначе съм съгласна, че е прекалено и не бих го пробвала. Пробвала съм само по 1 ден без вода и храна преди инсипидуса и нямах никакъв проблем, защото преди така или иначе не пиех вода с дни.

# 44
Аз съм чела, че човек може да оцелее 30 дни без храна и 7 дни без вода. Дали е така и гътват ли се после, не знам, не смятам и да пробвам. Simple Smile  Има далеч по - приятни и лесни начини и за отслабване, и за самоубиване.

Общи условия

Активация на акаунт