На пазар във Варна - Тема 53

• 31 437
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Да препоръчате фирма, която да направи проект и изработка на мебели за детска стая на нормални цени и да не протакат по-дълго от предварително уговореното?
Преди 10-на дни ходихме в Хит Дизайн, уж щяха да се обадят да коментираме готовия проект към края на миналата седмица, а няма ни вест, ни кост от тях, ММ им вдигна мерника, щото отсега не спазвали уговорката, което си е така де.

Мебели "Борисов", много съм доволна. Цените са добри, качеството също. Имат страница във ФБ. Телефон за връзка 0898 66 37 48.
Ако имат много ангажименти, ще Ви кажат кога могат да изпълнят проекта.

# 181
  • Варна
В автобус №7 има ли кондуктори или билет се купува само от машината вътре?

# 182
Аз взимам от шофьора, но мисля, че трябва да имаш точна сума. За последното не съм сигурна.

# 183
В 7 има кондуктори, може и от машината, а може и от шофьора Wink

# 184
  • Варна
Благодаря за отговорите!

А фонтана на площада пее ли и от колко часа?

# 185
Да препоръчате фирма, която да направи проект и изработка на мебели за детска стая на нормални цени и да не протакат по-дълго от предварително уговореното?
Преди 10-на дни ходихме в Хит Дизайн, уж щяха да се обадят да коментираме готовия проект към края на миналата седмица, а няма ни вест, ни кост от тях, ММ им вдигна мерника, щото отсега не спазвали уговорката, което си е така де.

На работа за изработка на едни шкафове и кухня , поръчахме от Корект стил като малко ни проточиха във времето, ама беше покрай Великден така че малко са извинени.
Като качество сме доволни, може да ги преслушате и тях.

# 186
Къде мога да намеря официална рокля за сватба, но да не е тъмна или черна?

# 187
  • Варна
Здравейте момичета, моля препоръчайте ателие за поправка на бижута. Става въпрос за обеци с камъни "Сваровски", счупи се металния държач на камъка. Благодаря предварително!
В самите магазини "Сваровски" мисля, че може да го занесеш и да го ремонтират, ако гаранцията още важи със сигурност само там

# 188
С молба за съвет с кой автобус да стигна най бързо  от район Техникумите до  ЖК Чайка  бл 182?

# 189
  • Варна
№14 от спирка Техникумите или №409 от Автогарата, слизате на спирка Делфинариума, който и да изберете. 409 е по-бързия вариант от двата.

# 190
  • Deutschland/HE
С молба за съвет с кой автобус да стигна най бързо  от район Техникумите до  ЖК Чайка  бл 182?

не знам къде е бл. 182 в Чайка, но ако е от страната на Делфинариума, тогава е удобен номер 14, ако е от горната страна на Чайка е удобен 118. Двата автобуса спират на бул. Сливница.

Сега видях на картата, с номер 14 ще слезеш на сп. Делфинариума  и това е от другата страна.

# 191

Да сте виждали подобни чехли в някой магазин?

# 192
  • ВАРНА
Дайхман.

# 193
  • Варна
Здравейте! Препоръчайте ми майстори за  изолация с фибран /за балкони става въпрос/.

Последна редакция: пт, 19 юли 2019, 10:22 от Nell999

# 194
  • Варна/Благоевград
Здравейте от къде пазарувате дрешки за новородено на по достъпни цени? А къде има по хубави, без значение от цената? В Джъмбо как са като качество, има ли изобщо там нещо прилично за бебета не само дрехи да знам дали да се разказвам до там, че съм на другия край на града. Мерси предварително!

Общи условия

Активация на акаунт