На пазар във Варна - Тема 53

• 31 421
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
здравейте, извинявайте за спама, но ми трябва малко помощ от варненки, синът ми ще ходи на изпит в някакъв център Ориндж с адрес бул. Цар Освободител 11, ще пътуваме рано сутринта, за да сме там в 8, бихте ли ми казали има ли подходящ паркинг наблизо, за да паркираме, це ни трябва паркинг до около 16ч
До Фестивален комплекс има платен паркинг. Както и под х-л Орбита. Не зная в момента каква в цената. Другият вариант е да се паркирате в Синя зона и на 3 ч. да си местите колата

# 211
  • Варна
bur02, Цар Освободител 11 е 100тина метра нагоре по булеварда от входа на морската на летния театър.
Единия варшянт е окол Винса да паркирате, там рано сутрин ще намерите място, а другия е на платен паркинг на Фестивалния комплекс, но там е солено. Първити 3 часа са по 2лв, а после всеки следващ по един.
Цар Освободител е граничната зона на синята зона, т.ч., ако погледнете картата в ляво от него (посоката, в която е центъра, в който ще ходите) е синя зона, а в дясно не е .

# 212
Здравейте,
къде пускате обяви за детски обувки , втора употреба,  36-39 номер
Искам да продам обувките на сина ми
Има ли някъде оказион, където мога да ги оставя срещу комисион или срещу директно изкупуване на по-ниска цена?

# 213
  • Варна
здравейте, извинявайте за спама, но ми трябва малко помощ от варненки, синът ми ще ходи на изпит в някакъв център Ориндж с адрес бул. Цар Освободител 11, ще пътуваме рано сутринта, за да сме там в 8, бихте ли ми казали има ли подходящ паркинг наблизо, за да паркираме, це ни трябва паркинг до около 16ч
Предполагам вече се ориентирахте къде да спрете, но и аз да кажа. Цар Освободител 11 е малко под Икономическия университет /ВИНС/ посока морска градина. Търсите място около Винса посока Спортна зала. В 8ч. и в празничен ден и в делничен все се намира място къде да паркирате по улиците или междублоковите пространства.

# 214
  • Варна
Направо си е мисия невъзможна с носени и омалели детски дрехи и обувки. Аз подарявам на познато дете или опаковам и оставям в контейнерите на Червения кръст. Нашите са изключително запазени.

# 215
HighSpeed, и аз давах на близко дете,  и на деца в неравностойно положение. Но сега ми се искаше да ги продам и парите да даря за лечението на млад мъж, който бяха отписали и лекуваха за рак, а се оказва лаймска болест и заради забавянето доста е напреднала

# 216
HighSpeed, и аз давах на близко дете,  и на деца в неравностойно положение. Но сега ми се искаше да ги продам и парите да даря за лечението на млад мъж, който бяха отписали и лекуваха за рак, а се оказва лаймска болест и заради забавянето доста е напреднала

Във фейсбук съм чувала за подобни инициативи, правят търгове с благотворителна цел. Но за съжаление не мога да насоча към конкретна група, ще трябва  да потърсите.

# 217
  • Варна
Да де, пак искаш да ги продадеш, т.е.да получиш пари за тях. На хората не им пука, че смяташ да ги дариш за кауза. Не купуват и това е. То и е логично всъщност, с тия ниски цени на всичко, защо да купуват ползвани като могат да вземат нови? Вече всичко може да се намери на изгодна цена.

# 218
Аз успявам успешно да продам (и то доста бързо) до сега всички маратонки и сандали на сина ми в  olx,но той е само на 4 год. и са много запазени и някаква спортна марка.

Детските дрехи на Лидл и Кауфланд също са с прилично качество.
Съжалявам, но за мен китайските дрехи на Киндерланд са с твърде завишени цени.

Жената пита за магазини с евтини и за други с не до там толкова ниски цени.Аз съм предложила и едното и другото.Също така не веднъж съм купувала за бебе и по-малко дете българско качественно бельо, пижамки и бодита от Киндерланд.Иначе за по-големи деца  и аз сега вече много не ги посещавам...  Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 14:46 от AnMary

# 219
  • Варна
Киндерланд и аз не ги харесвам. А пижамите там са към 30 лв, български, но нищо особено. В Кауфланд напоследък пускат дрешки от био памук, на много достъпни цени, перални, сушилни- нищо им няма. В Лидл също са хубави, но като че ли предпочитам кауфландските.
В Уайкики доста често имат намалени дрешки, и качеството ми харесва. В бебе борсите точно за новородено имаше такива разлики в размерите, че се отказах да купувам след 2-3 неуспешни покупки.

# 220
  • Варна
Само да вмъкна, че живея между Винса и Спортна и вече редовно минават и слагат фишове, та нека се внимава и в този район.
Също вчера ходихме на плаж на Шкорпиловци и там същоооо всичките коли извън паркингите, които бях спрели на самия път бяха с фишове Wink

За бебешките дрехи на прилични цени и ОК качество препоръчвам Уайкикито.

# 221
  • ВАРНА
Не разбрах за Шкорпиловци къде пишат.

От скоро има нов асфалтиран път с разчертани парко места до пясъка - там плаща ли се на час вече?

# 222
  • Варна
Във фейса непрекъснато реват от честитки на Слънчев ден. Извън паркинга. Нали знаете как паркират горе на пътя. Полицаите сурвакат всеки ден.

# 223
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ами да се научат да спират, аз съм ЗА честитките. Откакто има Синя зона шофьорите се превъзпитаха малко. Не се катерят по тротоари и прочие.

# 224
  • Бургас
bur02, Цар Освободител 11 е 100тина метра нагоре по булеварда от входа на морската на летния театър.
Единия варшянт е окол Винса да паркирате, там рано сутрин ще намерите място, а другия е на платен паркинг на Фестивалния комплекс, но там е солено. Първити 3 часа са по 2лв, а после всеки следващ по един.
Цар Освободител е граничната зона на синята зона, т.ч., ако погледнете картата в ляво от него (посоката, в която е центъра, в който ще ходите) е синя зона, а в дясно не е .
благодаря на всички, може би този платен паркинг е най-добрия вариант, адрес или  къде се намира може ли раяснение, за да погледна на картата колко е далече от нашата дестинация

Общи условия

Активация на акаунт