Септемврийската дружина на море ще ходи таз година

• 11 529
  • 285
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
И ние се чудим за кръщенето, май ще е към септември месец. Обаче само като си помисля за гостите които трябва да се поканят, и ми става лошо #Crazy А знаете ли дали има някакво изискване или поверие кой да е кръстник на детето? Не че много им вярвам, ама все пак...

# 16
Някои правят кръстник един от кумовете /ако са женени де Simple Smile/. Но при нас ще е друг

# 17
Dобро утро  Hug
Малко снимки и от нас http://community.webshots.com/photo/2030094060041394827rMicmM
Аз бях забравила че сме кръстили Пепи и се бях замислила кога и как да го правим /считайте за каква умора става въпрос/ и после се сетих че се кръстихме рано-рано заради здравословните проблеми. Това си е много хубав празник инак и ние бихме го направили на именния му ден.
Имаме си 4 зъби- х 2 отгоре и отдолу.
От през нощес е с разстройство , а утре чакаме гости от щатите които не сме виждали 10г. и се надявам да се оправи по бързо.

Бъдете здрави!

# 18
Добро утро и от нас!
хайде мичета, които ще ме софиянки да се видим-аз съм много за, особенно през август, когато никой няма да остане в този мръсен град.
А инач надеждата умира последна, и си мечтаем с мъжа ми как сега ще направи много пари.... но, май ще трябва да се приземя.
Марис-приятно в Италия, не се притеснявай, те са си уредена държава в сравнение с нас, а ако много се изнервиш-пий един валериан и всичко ще е ок.
И Сара се кара, пък може би я мъчат и зъбки.
От вчера сме на кухня-родих се да ви кажа, и е толкова вкусно.... вчера и изядох макароните, не стигнахме просто до тях.
Ми това е от нас за сега, ще поддържаме връзка.
Мерси за кафето  bouquet

# 19
  • Sofia
Хей, голяма активност тази сутрин  Hug Аз не можах да дочета старата тема, но от тази разбирам, че някой заминава в Италия  Laughing Марис, много хубаво да си изкарате! С малкия ще се справите  Peace Wo, а вие май сте проходили  Heart Eyes
И наш Габриел се поразглези или пък мрънкането е от един гаден зъб. Ама то където и да идем, все го оставям някой да го гледа и е едно гушкане... Crazy та може мрънканицата да е от глезня.
При нас ншо ново - само тичане нагоре-надолу и бачкане. Габи още не лази, но вече ходи, като го държа. Стои с часове изправен в кошарата, има 6 зъба и...ми това е  Laughing
За среща съм на линия. Само да не съвпадне с някое ходене до Банско  Praynig
freak_man, коя кухня записахте?

Вие миете ли зъбаците на бебоците? Аз си мислех, че ще започна още с първия зъб, ама ей на...още не съм  Embarassed

Захвашам се за работа. МЕРСИ ЗА КАФЕТО   bouquet

# 20
Аспарух 60
и аз ще започна да ги мия, само съвсем да израстне  Joy единият ни зъб

# 21
  • Пловдив
Добро утро и от мен!
Буба, добре е с едно дете, нали! Ще купонясваме сие с теб Wink
Еци, ами продължавай с този вид спорт, щом имаш мускулна треска значи е по-натоварваш, да не говорим, че е и много, много по-приятен  Peace
Тайги, вие наистина сте много сладки със самара  Heart Eyes
Алекс, не е чак толкова страшно с дете на плажа, аз съм водила години наред двама и е било супер, отивайте смело и събирайте топличко за зимата Wink
Уини, захитряха дяволчетата и се опитват да се налагат, и Приси е голям инат, но гледам да не и се давам много много. Лошото е, че батковците минат за малко, обърнат и внимание за 5 минути и развалят дисциплината, но сега докато ги няма ще гледам да затегна положението, че е станала много лоша  Twisted Evil
Марис ,много готин тоя сладур, ще се карат дамите за него  Laughing
Евица, и Пепи много хубав е станал, въобще нашите бебоци се отличават с по-голяма красота от останалите  Flutter А пък с динята се супер Peace
Фрик, дано направите многото пари и тогава с тях се приземите  bowuu
Аз да ви се похваля, вчера говорих с големия батко във Франция, много е доволен, само едно не му харесва, че ги карали да си мият чиниите - всеки ден по един дежурен и мие чиниите на 20 човека  hahaha Те се изучили и се комбинирали по двама-трима да си помагат де. Та това пък на мен много ми хареса и може би като се върне ще му прехвърля тази част от домакинската работа след като се е квалифицирал  Joy

# 22
Ани, аз му мия зъбито отдавна. По време на къпането и така не забравям и не губя излишно време Simple Smile
Вещичке, ами поне сега знаеш, че може да мие чинии и няма оттърване  Joy

# 23
  • Варна
Марис, само с водичка ли ги миеш?
Имам едно друго питане: Знам че някои от нашите бебета си спят в друга стая още от раждането, но има ли такива които сте отделили сами наскоро? Ще правим ремонт вкъщи и се чудя дали да не отделим вече Мони сама  newsm78 Тя сега се буди само веднъж на нощ за водичка, но пък по-нататък незнам как ще е..Надявам се като я отделим да почне да спи до по-късно сутрин, че сега става в 6,30-7. Някой има ли наблюдения по този въпрос?

# 24
Ама вие сте се поразписали Hug Hug Hug

За миене на зъбките на толкова малко бебе има едни четки - напръстници. На чико съм гледала, но може и на други фирми да има. Слагаш си го на пръста и търкаш 2-та зъба Joy До колкото знам все още е раничко за паста за зъби, така че само с водичка.

Алекс, таз отделих Марта в началото на лятото да спи сама. В началото се будеше. После аз ли престанах да я чувам, тя ли престана да се буди, но не ме притеснява нощно време със събуждания Mr. Green

Тайги, голяма къщовница имаш ти Flutter

Марис, ще си изкарате много хубаво, сигурна съм! Hug Hug Hug Обожавам Италия Heart Eyes

Вещи, аз мисля че вече си се сдобила с миялна машина Mr. Green От тук на татък въвеждаш график за миене на чиниите. На тях може и да им хареса, че все пак ще мият чинии не за 20, а за 5 човека hahaha

freak_man , недей да слизаш още от облаците Hug Мечтите са хубаво нещо, надеждата умира последна, а чудеса стават непрекъснато  bouquet

Аз съм твърдо за среща:) Ще съм си тук до 14 август. Тогава излизам отпуска и няма да ме има 3 седмици Sunglasses.... еееех размечтах се и аз.......

# 25
Ради, Евче, вие на лечебно мляко ли сте?
Организираме среща на майки с алергични бебоци в събота (15-ти) в Южния парк. Ако имате интерес, пишете ми на лични за повече инфо.
 Hug

# 26
Ми хайде тогава да се оргнизираме. Кажете посестрими-заточеници в кой отрязък времеви ще ви е най-удобно?
Колкото до зъбите май има нещо като бебешка паста, с допълнително флоур и нещо обезболяващо.... имаше реклама в списанието "Бебешори"... май така се казваше.
P.S.: май проговорих като Йода....

# 27
Ради, Евче, вие на лечебно мляко ли сте?
Организираме среща на майки с алергични бебоци в събота (15-ти) в Южния парк. Ако имате интерес, пишете ми на лични за повече инфо.
 Hug
Ако трябва да ес помогне - насреща съм-живот и здраве, че сме с много силно разстройство днес, но има време дотогава.

# 28
Да ви разкажа мойте патила .
Денис снощи от 19:30 повърна кашата със сиренцето и аз горещо се молих да е инцидентно , но уви.... до 2 през ноща повърна още 4-и пъти като единия беше направо пяна.. Съответно аз си изкарах ума и в 11 през ноща с татито бяхме пред спешния.. Оказа се че сме лепнали някакво вирусченце с повръщане и растройство и мамка му точно 24 часа преди да заминем на моренце.
Пихме натриев ци.. офф нещо си там. Свещички против повръщане на 1 час глюкоза с лимон вътре за да не се обезводни и да пресече повръщането и днес дадох вода оризова с морков някакво сокче има такова на Хип и май утре ще сме 6 ох данооооо  Praynig  Praynig  Praynig
Тук масово боледуват децата .. кошмарно е .. чак почвам да се замислям дали като се завърнем да не се обърна към някоя асоциация където организират протестите да се включа да помогна поне познавам доста мами ... ама от къде сили и за товааааа а много ме е яд.

# 29
  • София, Младост 3
Ееее, срам не срам, ей ме на най-сетне...нещо от хептен само четящите съм напоследък, ама от шетня не ми остава време....виновни са  и младостките мами за приятната компания  Crazy

Айде за протокола - еми и ние нямаме зъбииии, въпреки че двата долни прозират вече, ама още не са пробили....не знам колко тежи, че от един месец не сме се мерили и ще се мерим чак август, че дофтора в отпуск излязъл, ама момчето е пораснало доста само за две седмици - даже аз го забелязах, дето все си ми стои един и същ...

Изкарахме две седмици в Благоевград при нашите, ех райййй...хич не ми трябва море, ако съм си тамммм....иначе морето и ние на снимки ще го гледаме тая година ...

За спането отделно, опитвам се от известно време да го оставяме в другата стая сам,...като че ли по-малко се буди, но пак 2-3 пъти ставам.... още ме дъвчи нещо, въпреки че кърма никаква няма вече, ама той си знае...

мамчета, я да си сверя часовника - по колко пъти и какво ядат вашите бебета...упс. пардон, вашите дечица, вече не са бебета малките май  Grinning

аз нещо последнат асреща я пропуснах, та даже май последните 2 срещи, та се надявам за следващата да наваксам  Blush

айде тоя път до скоро....лека и спокойна нощ... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт