Септемврийската дружина на море ще ходи таз година

• 11 529
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте мами.

Александра честит рожден ден-да си здрава,щастлива и много късмет  bouquet

Еви мерси за снимките.Наистина не прилича шарка,а на алергия.Дано по-бързо да се оправите.

Ради твоята сладурка Мила е голяма умница.Да продължава в същия дух.
Ние само повтаряме едни срички като мама,тата,баба.Но вече  знае май какво говори,защото като падне в креватчето и започва едно мамамамамм....Аз като се поява се засмива щастлив hahaha

Рукси за срещата съм ЗА.Ще се опитам да дойда.

Лека вечер

# 211
Честит Рожден Ден на милата ни Александра  bouquet  bouquet  bouquet
Алекс, бъди много обичана, щастлива и от здраве да не се отървеш Grinning Heart Eyes

Еви, горката малка мишка Sad Милото дете Sad Добре, че на него не му се отразява тежко, но притесненията са големи Sad

Уини, страшна си просто  bouquet  bouquet  bouquet
Аз мислех и тук да ви помоля да гласувате за снимките (освен в клюкарника http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=116801.0), но после се "чухме" с freak man, която също иска да участва в конкурса и се въздържах. Сега като така и така пусна линковет, после дружно ще гласуваме и за нея Mr. Green  bouquet

# 212
  • Остров Приятелство
Добра вечер на всички!
Честит Рожден Ден Александра, каквото е в ума и сърцето, това да е в ръцете!

Аз не мога да дам снимков материал, при нас много бързо изчезнаха обривите за 1 ден, а и нямахме никъде другаде освен по торса.При тази шарка първо се изриват там, и евентуално след това по крайниците.Да, много прилича на обрив и поради тази причина и латинското и наименование е екзантема, много я бъркат с алергии или руБеола.Но при рубеолата започват първо от лицето, като сълзят и очите, но както и да е, много трудно я различават.Ето един линк, който ми помогна много:
http://www.webmd.com/hw/skin_and_beauty/tp22232.asp

За срещата идеално, въпреки, че и ние спим по това време, но то така или иначе това  е времето за разходки Grinning

Winny  на обща среща ли ще се видим или ще клюкарства ме и интриганстваме саминки Mr. Green

Приятна вечер на всички Hug

# 213
Лулу, аз вече гласувах без да знам за Фрики. Ако каже и тя и за нея ще пуснем и готово  Hug

Аз колкото чета за тази шарка, толкова повече се притеснявам - защо не ни минават толкоз бързо обривите и пр. ама какво ли ви питам вас - дано нямате такива проблеми.
Всъщност се оказа че ние не сме розеола, а 5-та болест - ето малко инфо , дано не ви се налага да го ползвате, но да имате едно наум, че педито може и да не е в час като нашето в случая:
Ето малко инфо от една книжка, няма да ти превеждам:

Fifth disease is a common viral infection that usually affects children ages 3 through 14. An infected child can spread the virus by coughing or sneezing 1 or 2 days before the rash appears. Once the rash develops, the child is no longer contagious.
Symptoms:
-bright red cheeks that look as though they've been slapped
-a lacy-looking rash can appear on the child's arms, legs, and trunk, and may intensify if the child is exposed to sunlight or is especially active
-runny nose
headache
-fever under 101 F
joint aches

Treating:
The desease tends to run its course in 5 to 10 days, though the rash can recur for weeks or months, especially with exposure to sunlight.
-Treat symptoms to make your child more comfortable
-Avoid exposure to sunlight.

Последна редакция: ср, 26 юли 2006, 23:05 от evica

# 214
Haide na sresta na 08.08. w parka Zaimow w 11:00 chsa. Nawiti li ste?  Laughing

Na parwo prebrojawane - Winny, Evica, Rady, Freak man, Deysi, S Sunny, Ruxi

newsm59 Alexandra! Zdrawe, stastie i kasmet!
Evica, dano wi premine barzo  Hug. Dobre, che Pepi ne se tormozi, milata dushiza.
Lulu, imash i ot nas glasowe  Wink

Do skoro  Sunglasses

# 215
  • Остров Приятелство
Къде беше този парк, там до Лиляна Димитрова ли?

# 216
Пипи67 и Съни и Евица- май и ние ще се изпъпчим... Алечка от нощес е с Т, като периодично я сваля  после пак се качва... Пикът беше 39....Та много подозрителна работа. Може и да са зъбки щото много се дращи и почва да се усещат, ама още не са съвсем прорязали 1-2... До сега се борим с Панадолче и разни хомеопатии...
Съни - рано ми е за второ, защото съм планувала преди това да се занимая по-сериозно с учението, пък и тъкмо Алечка да може да ми помага:-) ( Дано да ми се осъществят тези мисли...)За виждането - може и преди това - тази седмица. Само да е в по-следобедно време, ако може, че до обяд хич ни няма и двете с госпожичката. Да точно този парк е. В БГМапс го водят като парк Оборище?!
Уо - голям Денис и хубавец:-)А и ти си разцъфнала:-))Много сте готини!
Александра- страхотни снимки на Мони, много сладко спинка душицата:-))))))))))Ще я папам:-))
Магда - и при нас е същата работа... Но след неуспеха на НАНа, взех Фризо 2, което обаче по-нататък ще пробвам, че нали сега сме температурни.
Лсс - ура за малките помощници. Ееето това имам предвид като искам да изчакам с второто:-))
Еви - просто и прати поздрави и кажи да пише когато може.
Ради - Ехааа - страхотно!Та Мия приказливка голяма.
Лулуто - Simple Smileразбира се! Фрики, само пусни линк като ги качиш!

# 217
  • Пловдив
И ние сме там, ако искате може да пуснете по някой глас и за нас  Embarassed

http://germanos-konkurs.com/?t=7&ph=1&p=1&sort=3&rID=655
http://germanos-konkurs.com/?t=7&ph=1&p=1&sort=3&rID=654
http://germanos-konkurs.com/?t=7&ph=1&p=1&sort=3&rID=653

# 218
Добро утро момичета! Днес кафето май е от мен, да точно така....та заповядайте.
Снимките ми още не са одобрени от администратора, чакам си, но като ме одобрят, ще пусна линк.
Да ви се похваля, вчера записах Сара за детска ясла от май 2007 г. Казаха, че няма да има проблем, но да видим, куту му дойде времето, тогава.
Ми това за парка Оборищен Заимов, ще го видим, но нали съм малка торпила, като нищо ще се присъединя към вас.
Може би ще се изненадате от ранобудността ми, но мъж ми отива в командировка до утре вечер, и аз кат една същинска Пенелопа станах да си изпия мълчаливо кафето с него. И да направя сандвичи естествено. Та сега, или по-скоро после, теренът е свободен за всички незабравени любовници... Хи хи, не ми обръщайте внимание, май мързеливия изгрев нещо ме е халосал по главата и пиша глупости.
А да, и да ви се оплача, незнам за вашите обриви, дано да ви минат бързо, но Сара е с полудрисък от 4-5 дена и страшни колики, в комбинация към вече проявяващият се характер, нищо че баща и твърди друго, е малко как да кажа изнервяща....Днес ще и купя някакви хомеопатични прахчета, дано да се оправи детето. Педито каза, че може да е от детската кухня, зъб или жегата.... малък избор, нали Joy
P.S.: Най-обичам двойно сложно съставните изречения, но това е трудно да се види с просто око. Само за протокола, едно време написах изречение от пет реда. И съседите имат разгонена котка, а другите куче. Кеф hahaha

# 219
Вещи видях ги, още преди да прочета тук Grinning Веднага познах сладураната Mr. Green Hug

freak_man, ще ме скъсаш рано сутринта Joy Ако някой от незабравените птици ти върже, свирни - щу бутнем едно рамо по отношение на гледането на Сара Mr. Green Ми така де, няма през цялото време биберона да буташ в устата (Марис май имаше такива преживявания, ако не се лъжа hahaha)
За дребната - що не го подложиш малко на диета мъничето newsm78 В смисъл лека, лесно смилаема храна.
Хайде чакам снимките:) Всъщност я кажи под какво име си ги пуснала за да не отварям непрекъснато и отчетната тема.

# 220
Още ме одобряват, явно Sad! Аз толкова не чаках, когато ме интервюираха за последната ми работа, а минах три кръга събеседване! Знам ли, или е Frida, или съм си Цветелина Фридман. Чакам си аз, ама май само с чакането ще си остана. Иначе имаме напредък в неравната борба с памперсоемкостта. Пюрето от шипки върши чууудеса. Това е от мен за сега, излизам да се разтуша от това чакане и после пак ще се включа.

# 221
Честит Рожден Ден мила Алекс! Бъди все така обичана!

Никога, ама никога нямаше да се сетя, че е шарка Shocked

Успех със снимките  Hug

Ех, изтървах РД на Алекс и ще звънкам лично.  Sad

# 222
хей, гласувах на всички линкове дотук, затова който спечели - и сладкарници посещавам  Whistling

# 223
  • Пловдив
Лу,  ние септемврийчетата сме си отличителни и забележителни   newsm03
Еци, ти ядеш ли сладко  Wink newsm38
Фрик, и ние чакаме с теб    newsm53

# 224
  • Пловдив
Честит рожден ден на патерица на всички, които съм пропуснала
Александър на Марчето  smile3525 newsm38  bigdance2
Никола на Рукси  newsm38 smile3525 bdbaloni
Александра  happy bd newsm51  party023
Живи и здрави да сте всички!!!