Сватба, булките на 2019, тема 6

• 28 301
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Нели, не знам дали ще могат да ти я направят така.
Момичета, както ви казах поръчах си платформи от Стило и сега дойдоха.(По принцип няма да се виждат)
Какво мислите, според майка ми са грозни и ще ми стягат, но на мен са ми удоби засега (абстрахирайте се от това, че съм с чорапи) Grinning :

# 646
Аз съм много скиптична към магазин Стило, харесват ми нещата им, Но са доста некачествени.
Миналото лято с мама си купихме сандали от там, и 2та чифта се скъсаха на 1вото обуване.
Отделно после се правеха на интересни за гаранцията...
Дано да са си подобрили качеството..

# 647
Успех утре на всички момичета. От моята сватба минаха 3 месеца и понякога ми става скучно, преди сватбата особено всеки миг нещо се правеше Simple Smile

# 648
Ох развеселих се с автобронзанта, ще гледам този уикенд да пробвам и ще слагам малко Joy виж ушите нямаше и да се сетя да намажа Simple Smile ще докладвам после.

# 649
Автобронзанта не цапа ли бели дрехи?

# 650
A можете ли да споделите какъв използвате, защото и аз съм много бяла

# 651
И аз май ще се насоча към автобронзат, ама такъв, който не цапа! Grinning
Момичетата, които вече сте ползвали, моля ви се кажете хубав, с който роклята ми няма да стане кафява Grinning

# 652
Включвам се и аз с няколко думи... Hearts Hearts

Чакам с нетърпение халките другата седмица. Тази свърших супер много работа по разни семейни задачки, направо списъкът намалява за мое щастие сериозно. Днес ни дойдоха майсторите, ще изолират една стена външна, не помня писах ли. Много се вълнувах ще стане ли, ще я направим ли. Сега съм напълно спокойна. Доставиха материала, подредиха си всичко. В понеделник започват. За 10 дни някъде ще приключат.

Мъжът ми утре ще си търси обувки, докато аз съм на лекции. Иска мокасини от естествен велур. Вчера гледахме едни много красиви, но нямаше 45 - 46 номер да му стават. И риза си е измислил каква иска и сега ще си я търси. Панталонът му е светло към средно на цвят син.

За самата сватба като организация почти всичко е тайна от мене. Само знам къде отиваме, защото трябваше да уточним, че не ни е необходима виза. И знам, че в Доха ще ходим на нощна обиколка на града, защото кацаме късно и имаме много часове до следващия полет. След това мъжът ми ще организира и гражданското подписване в България. Пак изненада за мене. Всичко ще науча като тръгнем - къде ще бъде, какво ще се случва. Много ми е хубаво, спокойно (защото нямам задължения), оптимистично, усмихнато. Аз рокля съм си купила, обувки си имам към нея. Косата си ще видим как ще я направя на място или той може и да е взел пакет сватбено тържество с фризьор. Не знам Yum Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus Маникюр и педикюр ще си направя в България, ние летим 3 дни преди сватбата и ще е в перфектно състояние.

След два дни имаме годишнина от началото на връзката ни и нямам никаква идея как да го изненадам. Може нещо да му напиша тип в закачливи стихове. Приемам всякакви идеи Balloon и ще съм много благодарна.

# 653
  • Варна
С тея автобронзанти бях в голям филм. Записах се тука в една тема само заради съветите за автобронзанти , защото никога не бях ползвала, но вече имам 3 броя и доста сериозно наблюдение над тях. Даже започнаха много да ми харесват в комбинация с естествения загар, кожата ми стана много як цвят.  
Най съм доволна от:
Скрит текст:
Не цапа дрехите, разнася се лесно (има на същата марка ръкавица,която си купих и е доста удобно с нея), има го в три цвята. Аз си взех най-тъмния (който виждам на скрийншота,че явно не е наличен в момента),защото вече доста почернях от плажове, но по-светлите предполагам ще са по-добре,ако сте по-бели.
Пробвайте с различни,защото явно е индивидуално. Много голямо значение има и състоянието на кожата. Трябва да е много добре хидратирана преди това,за да може да попие на равно навсякъде по тялото.

Лицето ми стана на петна,защото си взех допълнително автобронзант концентрат на SUN Dance от  DM, който се добавя в крема за лице,който използвате, но прекалих с дозата, но и като цяло не го харесах, направи ме доста оранжева.

Последна редакция: пт, 19 юли 2019, 23:46 от rallytsa

# 654
  • София
И аз май ще се насоча към автобронзат, ама такъв, който не цапа! Grinning
Момичетата, които вече сте ползвали, моля ви се кажете хубав, с който роклята ми няма да стане кафява Grinning

Аз използвам на Loving Tan муса, който е за 2 часа, но понеже съм много бяла преспивам с него и го мия на сутринта. Купила съм си и ръкавичката на марката. Много съм доволна! Никога не съм ставала на петна и пада много равномерно. Важно е преди да нанесете какъвто и да е автобронзант да ексфолирате добре кожата и задължително да намажете китките, глезените, лактите (аз мажа и лицето) с хидратиращ крем. На лицето и ушите го разнасям с четка, но и с ръкавичката мисля, че ще е ок.

# 655
Здравей,
Ще добавя снимка на нашето сладко (от ягоди е), за вдъхновение. Много бързо става иначе 2 дни 180 бурканчетата 😆 Хайде успех и да споделиш резултата.
Страхотни са!! Благодаря много, че ги сподели 🤗 Ще споделя и моите като са готови. Сега съм се захванала с бутониерите и щом ги свърша, започвам подаръчетата. Истинска работилничка е вкъщи 😀

Марулета, пожелавам ви страхотен празник, ще мине всичко страхотно! Ще очакваме снимки 🤗

# 656
Направих си бутониерите, мисля че се получиха добре.

# 657
Привет! Дойде големият ден! Както се досещате, почти не съм спала от вълнение. Снощи такъв дъжд и порой се изля, буря, град, ужас! Само се моля днес да не вали.Имахме леки проблемчета с ресторант, хотел, в последния момент 4 човека казват, че няма да дойдат, но...... продължаваме напред!

# 658
Марулета, щастлив, вълнуващ и незабравим ден ви желая днес.

Аз тръгвам след малко към Асеновград за рокля с мама и сестра ми, стискайте палци да намеря, че хич не ми се занимава с много обикаляне

# 659
Марулета, хубав и щастлив ден ви желая!

Захир, успех в търсенето! Дано намериш това, което искаш!

Общи условия

Активация на акаунт