Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама. Тема 8

• 25 983
  • 774
  •   1
Отговори
# 75
Записвам се в новата тема с хубава новина. 😊 Днес сутринта се роди бебе Кристиян, 2800 гр, 48 см. Планувано секцио поради седалищното прилежание.
Много е сладичък, нямам търпение да ми го дадат утре и да го гушкам 🤗

Честито бебче Кристиян да е много здрав и щастлив и на теб бързо възстановяване 🤗😊

# 76
  • София
Честито бебе и от мен, Rinaa! Да ви е жив и здрав и бързо възстановяване на теб Simple Smile

# 77
Честит да бъде Кристиян, да сте живи и здрави! 👶🥰

# 78
Rinaa, честит син! Да сте здрави и бързо възстановяване HugHeartHug

# 79
Честит Кристиян!  Много щастие и радост!

# 80
  • София
Мацки, мъчи ме един въпрос.

От 2-3 дена девойката има периоди на доста изразена активност. Не съм ги засичала като дължина преди, но вече от 20мин е като тасманийски дявол. 😀

Вчера на тоновете в началото пак беше много буйна- чак клатеше кабела на джиджавката. АГ нищо не каза, но се оказа, че точно тогава принтерчето не е работило в първите 15мин. Като го пуснаха все пак, в началото беше с по-висок пулс.

Вие имате ли такива моменти, в които направо да подскачате от някой шут или движение? Flushed

# 81

От 2-3 дена девойката има периоди на доста изразена активност. Не съм ги засичала като дължина преди, но вече от 20мин е като тасманийски дявол. 😀

Вчера на тоновете в началото пак беше много буйна- чак клатеше кабела на джиджавката. АГ нищо не каза, но се оказа, че точно тогава принтерчето не е работило в първите 15мин. Като го пуснаха все пак, в началото беше с по-висок пулс.

Вие имате ли такива моменти, в които направо да подскачате от някой шут или движение? Flushed

От около седмица и при мен е точно така. Много силен е станал сякаш за много кратко време и хем ме боли, хем супер много му се радвам  Blush И не просто шутовете, които получавам са доста по-силни, а и го усещам, че мърда доста по-дълго от преди.
Вчера, като ходих по спешност да ме видят за късмет мърдаше пак много активно, точно както ти го описваш. Пуласът му също рязко се качваше в този момет. Лекарката като погледна записа после каза, че е прекрасен и всичко си е наред. Понеже бях без запазен час и по спешност и се наложи да прередя няколко жени не исках да я бавя с много въпроси и да питам изрично и за това, нооо се успокох все пак щом тя не реагира на безумно подскачащите криви на графиката Simple Smile

# 82
  • София
Друго си е да чуеш, че не си единствен. 😀 И моята е както описваш - някак по-силна. 😀 Какви ли зверчета ще бъдат...?

# 83
При мен пък е точно обратното, последните 2 месеца беше изключително бурна. Чак ми спираше дъха на моменти с някой ритник. От седмица-две обаче едва мърда. Бях се притеснила, но след тоновете акушерката каза, че всичко е наред. Явно просто вече й е тясно. А на тоновете иначе полудява, мисля че звука я дразни. И при нея така като се движи се покачва леко пулса, но и за това казаха, че е нормално.

# 84
Записвам се в новата тема с хубава новина. 😊 Днес сутринта се роди бебе Кристиян, 2800 гр, 48 см. Планувано секцио поради седалищното прилежание.
Много е сладичък, нямам търпение да ми го дадат утре и да го гушкам 🤗

Честито! Здрав и щастлив да е, а на теб бързо възстановяване. Hug

# 85

И моя бебок е много активен,понякога така ме рита че ми се плаче и не се спира доста време, напоследък през повечето време е каратист и спи много малко .
Понякога като спя и се будя от болка от някой ритник . Имам чувството че ще ми се пръсне корема като се разбишува 😂
Но въпреки вътрешния побой който ми нанася му се кефя много, че като се роди сигурно ще ми липсва това усещане.
Ще пипам празен тумбак и ще ми липсват ритниците 😂

# 86
  • Варна
И при мен понякога са страшно активни, чак болезнено на моменти... и май госпожицата рита толкова ниско, че се плаша....

# 87
  • София
И аз това си мислех снощи.... Как по Навик ще галя тумбака, въпреки че ще е празен... Flushed

# 88
  • София
При мен пък е точно обратното, последните 2 месеца беше изключително бурна. Чак ми спираше дъха на моменти с някой ритник. От седмица-две обаче едва мърда. Бях се притеснила, но след тоновете акушерката каза, че всичко е наред. Явно просто вече й е тясно. А на тоновете иначе полудява, мисля че звука я дразни. И при нея така като се движи се покачва леко пулса, но и за това казаха, че е нормално.
И при мен е така. Винаги е бил много активен. На един от тоновете стигаше пулс 160-170 само при ритници, лекарката каза, че
Е нормално като се движи да му се ускорява пулса.
Но от две седмици е супер спокойно и сега се притеснявам да не е от намалелите води Sad

# 89
  • София
isaikova, извинявай ако си казала вече, но на 1ва страница май не те видях...  та, кога ти е терминът? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт