Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама. Тема 8

• 26 071
  • 774
  •   1
Отговори
# 150
И аз се присъединявам към стегналите багаж. Макар, че вие ме подсещате да разделя този за родилното от другия за престоя. Но като ме видят с куфар на колелца да не ми се присмеят:grinning:
На родилите се бебковци Кристиян и Хари желая усмихнато и безоблачно детство, обгърнато с безусловната любов на близки и далечни, които да радват топлите детски очички!

# 151
Здравейте мамчета, все повече напредваме към термина. Честито на новородените бебчета, да радват много мама и тати.
Аз във вторник влизам в 36 седм., бебчо е вече 2700, доста активно рита и се върти. Разбрахме се с доктора, който ще извърши секциото да се видим на 10.07 и да определим дата, най-вероятно около 15 ти. Не знам защо, но ми се струва че ще тръгне да излиза по-рано 😮. Напоследък имам доста чести подготвителни контракции и 2, които бяха болезнени като менструални болки. С предишната бременност не съм имала подобни усещания.
Избрахме име за нашия малък мъж- Димитър, на свекървата 😊. Ремонта вече приключи, сега започвам да приготвям лека полека багажа за родилното. Като ви чета виждам че всички почти сте готови с багажа и се притеснявам че аз съм доникъде.
Все по-трудно спя вечер, а жегите направо ме побъркват, гледам сутрин да се разхождам и следобед гледам сериали на климатик.
Не знам дали е обсъждан въпросът ми в темата, но смятате ли да си вземете стерилизатор и на какъв сте се спрели?

# 152
Мамите, които ще раждат секцио - какви колани ще ползвате и колко време след операцията може да се слагат Thinking
Аз с двете ми секцио и сега с третото ще ви кажа как се прибрах за шест месеца от всякъде, без упражнения( не ми остава време за тях)
Не колан , а най- обикновени дълбоки, но много дълбоки бикини, продават ги в китайските молове/ магазини. Те наистина са много дълбоки, стигат до гърдите и обхващат цялото тяло, гръб, кръст, корем! Раждала съм секцио август, да мъка е с това бельо, но ефекта е поразяващ! Аз си купих от най- големия номер, до най- малкия ще почна да ги нося веднага след болницата! Много добре се чувстваш след секциото, защото те държи и пристяга и обратно на това, което си мислите не боли! Гащите, коланите са много не нужно скъпи, а материята от която е направен е лигава и не стой на кожата, свлича се! Ако ме послушате няма да съжалявате 😉

# 153
Момичета преподредих си багажа хахахха... 😂😀😀 това моето се нарича, човек без работа 😂 снощи три пъти вадих и слагах неща 😂😂😂

В малката чанта са нещата за родилното, а в сака за престоя.. 🙈😥🙊😂😂
Щом си преподредила чантата само 3 пъти, пак добре. Joy Аз ще я преподреждам за пореден път, че днес бях на финални покупки и мисля вече да се спирам.
Най-накрая взехме ваничка, козметика, несесер, още няколко бодита с къс ръкав,  пелена за изписването и повивалник, за който вече 3-ти месец водим спор вкъщи. Rage Само се чудя откъде да взема от пеещите джунджурии с играчки, които се слагат над леглото. Вие ще взимате ли такова чудо и откъде?

Е за бебето освен памперси и мокри кърпички, нищо не ми искат в болницата... всичко останало остава в къщи. 😂😂😂😂

# 154
Момичета, днес на обяд се роди Лора, нормално без упойка - термин 04.07.
След дълго лежане за задържане се появих на преглед с 5см разкритие, без болка и ме приеха. Мотах се по коридора 3 часа, стана 7см без болка, и ми спукаха мехура,  сложиха система към 11 и 30.  Доста ми помогна топката за фитбол, друсах се на нея по препоръка на акушерката.
Наложи се да ми натиснат корема 3-4 пъти и в 13ч се появи Лора.
Бъдете здрави и безпроблемно раждане желая на  всички  от цялото си сърце! 💛💛💛

# 155
  • София
Честито, hope!!! Heart Eyes

Нека бъде много здрава и послушна! Леко възстановяване на теб!

# 156
След дълго лежане за задържане се появих на преглед с 5см разкритие, без болка и ме приеха. Мотах се по коридора 3 часа, стана 7см без болка, и ми спукаха мехура,  сложиха система към 11 и 30.  Доста ми помогна топката за фитбол, друсах се на нея по препоръка на акушерката.

Добре дошла Лора! Супер, браво! Бързо възстановяване, безгрижно, щастливо, слънчево детство!

Бебевалежа продължава!

# 157
След дълго лежане за задържане се появих на преглед с 5см разкритие, без болка и ме приеха. Мотах се по коридора 3 часа, стана 7см без болка, и ми спукаха мехура,  сложиха система към 11 и 30.  Доста ми помогна топката за фитбол, друсах се на нея по препоръка на акушерката.
Бъдете здрави и безпроблемно раждане желая на  всички  от цялото си сърце! 💛💛💛
Ейй, супер! Честита да е Лора! Още една госпожица с прекрасно име. Да е здрава и щастлива, а мама бързо да се възстановява. Heart Eyes

# 158
Честито, да е жива и здрава малката Лора! Flowers Four Leaf Clover

# 159

Хайде и на теб честито !!! Толкова прекрасна става тази тема.. !!!❤❤❤

# 160
Ето я  и първата девойка Heart  честита Лора на Хоуп!

# 161
hope33, честита дъщеричка!!!
Живи и здрави HugHeartHug

Последна редакция: пт, 21 юни 2019, 22:36 от edna0112

# 162
  • София
Честита дъщеричка Лора-жива и здрава!

# 163
Честито бебче Hope! Нека ти носи само радост! ❤️

# 164
Честито бебче! Жива и здрава да е Лора! Heart Blush Heart Eyes

Общи условия