Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама. Тема 8

• 26 386
  • 774
  •   1
Отговори
# 330
И на мен ми е мъгла това със седмиците, цяла бременност мина и не се научих, ама то май и всеки различно си ги тълкува..аз съм избрала варианта, при който 40та седмица е последната от 9ти месец и е тази преди термин. И също така си смятам, че съм да речем в 35та седмица в нейните дни от 0 д 6.

Да ви питам, че не си спомням дали е обсъждано..вие ще съхранявате ли стволови клетки и къде?

# 331
И на мен ми е мъгла това със седмиците, цяла бременност мина и не се научих, ама то май и всеки различно си ги тълкува..аз съм избрала варианта, при който 40та седмица е последната от 9ти месец и е тази преди термин. И също така си смятам, че съм да речем в 35та седмица в нейните дни от 0 д 6.

Да ви питам, че не си спомням дали е обсъждано..вие ще съхранявате ли стволови клетки и къде?

Дълго се чудих, ММ ми каза, че остава на мен този избор.....мислих, четох...и накрая се отказах. Отказах се, защото за съжаление у нас не е достигнало това ниво, за което ни карат да си плащаме! Сигурно ще има мамчето с обратното на моето мнение, за което няма да ги оборвам, но за съжаление аз не останах убедена, че това което се плаща е добре! Въпреки, че мислих и тръгнах с идеята да го направя....🤔🤔🤔

# 332
И аз смятам, че са излишни, особено за нашите бебета. И баткото ми е юли месец, та слагах само тънка бархетна или тензухена пелена отдолу, от възглавници нямат нужда, слагах по-малко парче бархет или тензух под главичката, ако повърне. За завиване - същото или тънка памучна пелена.

# 333
  • София
Здравейте момичета, аз имам един въпрос, тъй като сега ще почвам да гладя бебешките неща - от външната или вътрешната страна сте ги гладили, че се чудя тука

# 334
Здравейте момичета, аз имам един въпрос, тъй като сега ще почвам да гладя бебешките неща - от външната или вътрешната страна сте ги гладили, че се чудя тука

Аз гладих от двете страни- поне майка ми така ми е казвала, за да има пълна дезинфекция.

# 335
Аз ги гладя и от двете страни.

# 336
Аз не гладя. 😂

# 337
  • София
Благодаря ви Simple Smile

# 338
  • Пловдив/София
Който има сушилня, може да не глади, другите само първия месец, детето не бива да се гледа стерилно.
Днес пак се изморих от няма нищо и от час съм с пробождания, предимно отляво. Усещах и някаква болка/ натиск ниско долу преди са легна. Чудя се дсли не се смъква бебето в малкия таз- вие как го усетихте този момент? Или не се усеща?
Добре че утре съм на преглед...
Вие бръснете ли се преди всеки преглед? Напсиледък съссем не виждам и не мога и се чудя да се мъча ли, или не се впечатляват АГ-тата...

# 339
нищо не бръсна аз, какво да се мъча като имам постоянни контракции. За стволовите клетки ние избрахме Фючър Хел, а относно седмиците и аз не мога все още да ги оправя. 😂😂😂
От вчера съм в болницата за задържане и добре че доктора каза че съм в 34 седмица че да знам.

# 340
  • София
Който има сушилня, може да не глади, другите само първия месец, детето не бива да се гледа стерилно.
Днес пак се изморих от няма нищо и от час съм с пробождания, предимно отляво. Усещах и някаква болка/ натиск ниско долу преди са легна. Чудя се дсли не се смъква бебето в малкия таз- вие как го усетихте този момент? Или не се усеща?
Добре че утре съм на преглед...
Вие бръснете ли се преди всеки преглед? Напсиледък съссем не виждам и не мога и се чудя да се мъча ли, или не се впечатляват АГ-тата...
И аз това съм се питала за бръснене то, като и аз не се бръсна от години, а си правя кола маска вкъщи. И преди всеки преглед ми идва в повече, ама последния път не си направих. Мисля, че АГ ще ни разберат.

# 341
Изобщо не им прави впечатление. Моя АГ чак след второто раждане забеляза, че имам татус. И то на визитацията след това. 😂😂😂

# 342
  • София
Ъх, аз пък не мога така да отида на преглед. Последния път искаха да ми вземат секрет, но бях два дни преди кола маска и отказах. Разбира се, лекарката каза да не се притеснявам и че тя е за кола маска...но...отидох да ми вземат изследването чак след кола маската. Въпроса е че сега тъкмо пробождат и преди раждането и кола няма да ги вземе. Та не знам...ще карам моя да ме бръсне 🤣

# 343
Тъй като мразя да гладя и го правя само от куртоазия първите няколко месеца, та гладя по пътя на логиката от вътрешната страна, където ще се допира до кожата на бебето.

# 344
Аз гладя само от едната страна, на курсовете дето ходя, казаха че гладенето не е дезинфекция, а да изглежда по добре. Оф аз нищо не виждам, всичко е на слука с бръсненето, ужас.. даже мисля по някое време да включа огледало или мм 😂😂😂😂

От време на време имам леко схващане над бедрото на десния крак, като споделих с познати, те казаха че ми се разширявал таза.... 🙊🙆🙆

Общи условия

Активация на акаунт