Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама. Тема 8

• 26 230
  • 774
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте и от нас, на 25.06 се роди нашата дъщеря Михаела. Терминът ми беше за 19.07. Роди се естествено без упойка.

# 511
Здравейте и от нас, на 25.06 се роди нашата дъщеря Михаела. Терминът ми беше за 19.07. Роди се естествено без упойка.

Честитооо! Да е жива и здрава и мнооого щастлива! ❤ Разкажи ни повече, когато имаш възмпжност 😘 Бързо възстановяване!

# 512
vialpa, Greenleaf87, честито! HugHeartHeartHug
Да са ви живи и здрави момиченцата!

# 513
Честитооо! Да е жива и здрава и мнооого щастлива! ❤ Разкажи ни повече, когато имаш възмпжност 😘 Бързо възстановяване!
Събота срещу неделя вдигнах кръвно 140 и отидох до болницата, там ме приеха за изследвания. В понеделник срещу вторник около 3ч започнаха леки менструални болки. Сутринта ми падна тапата, след няколко часа започнаха да ми текат водите. На прегледа за разкритие бях с 2 см до 18ч станаха 5см,вкараха ме в пред родилна зала там ми пуснаха система окситоцин. В 19:20 се роди нашата дъщеря. Всичко с нас е наред, утре ни изписват.

# 514
  • София
Честито на всички мамчета! 🥳Да са живи, здрави и щастливи бебета! 😊 Бързо възстановяване, момичета! 😊

# 515
Честито. Нека принцесите да са здрави, щастливи и много послушни. На мамите леко и бързо възстановяване.

# 516
  • Сандански
Лелее само два дни не съм влизала и 111 коментара ме очакваха да прочета.  Честито на вече щастливите мами, които си гушкат малките човечета. И аз съм от вас 😊 на 27.06 с планово секцио се роди моят син Атанас 3500гр и 54см.  Ден преди секциото единият лекар, който ми следеше бременността ми казваше, че няма да е по голям от 3100гр. А другият лекар, който присъстваше на раждането му спорише, че повече от 2600гр няма да е. Та Наско ги шашна всички с тези мерки 😂 Та още един път ще кажа на мамите, които се притесняват за мерките, важно е детето да е доносено, а килограмите се наваксват. А по някога и са грешни, вярно че го гледаха в държавната болница където видеозона ми е набор, но все пак.

# 517
antonka, честит син! HugHeartHug
Да сте здрави и бързо възстановяване!

# 518
antonka, честит син! HugHeartHug
Да сте здрави и бързо възстановяване!
честито на всички мами да са ви живи и здрави бебета

# 519
  • София
Честито на всички!!! Heart Eyes Вече е трудно поименно. Grinning

Ще останат ли юлчета за юли? Grinning Май всички са нетърпеливи да излизат. Дано и нашата госпожица да е така, че лекарката ми заминава на почивка ден преди термина ми, който е чааак 18.07. Grin

# 520
antonka,честито!Жив и здрав да бъде Атанас !Много бързо възстановяване на мама!🍀

# 521
  • София
Честито на всички майчета! Да са живи и здрави бебчовците! ❣
Май на 27 и 28 най-много бебета родихме Simple Smile
На мен още не ми е слязла кърмата. Още от вчера ми го дават да го виждам, но днес ще пробваме да го сложим на гърда.

# 522
Много се радвам за новопоявилите се бебчовци. Да са здрави всички бебета и мамчета!

# 523
vialpa, Greenleaf87, antonka, честито! Hug Да са ви здрави бебчетата и много да ви радват.
Явно вече има много нетърпеливи юлски бебоци. Simple Smile

# 524
  • София
Честито на всички мами! Да са ви живи и здрави бебоците и бързо възстановяване на вас!

Имаме си и момиченца вече Simple Smile Айде не остана, след два дена ще се почне и с юлските бебчета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт