Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама. Тема 8

• 26 241
  • 774
  •   1
Отговори
# 495
Аз съм 39+5, явно му е още по- ограничено пространството 😀 Усещам го като хапвам, или като пия вода. През другото време явно спи. На тоновете и прегледите всичко е наред 🤷♀...
Странно,че на моето приложение съм 39+0 а термина ми е за 05.07.

# 496
Аз съм 39+5, явно му е още по- ограничено пространството 😀 Усещам го като хапвам, или като пия вода. През другото време явно спи. На тоновете и прегледите всичко е наред 🤷♀...

И моя термин е 05.07. и аз днес съм 39+0 - според всички приложения, които ползвам Smile И при мен има дни, в които бебка е по-спокойна, но обикновено се размърдва след ядене и пиене. Тесничко им е вече, няма как.
Нямам никакви признаци, преди няколко дни ми правиха преглед за разкритие - нямам. Дори и корема ми все още е високо и продължават да ме мъчат ужааасни киселини. На 02.07. съм на преглед, ще видим какво ще я правим девойката. Relaxed

# 497
Аз съм само на тонове в понеделник(01.07.),моя корем не е високо още от края на осмия месец и въпреки всичко нямам признаци.Съвсем леки безболезнени стягания,на тоновете отчита че нямам контракции.Надявам се скоро да тръгнат  бебетата нормално,защото малко остана и започвам да се притеснявам .....

# 498
Аз съм с термин 9.07, има дни, в които мърда повече, има дни в които мъда по-малко. Имам усилен секрет, преди седмица нямах скъсена шийка, но в сряда каза, че главата вече е по-надолу 🤷♀ Но не ми каза нищо за шийката... Сега на 4ти съм на преглед. Имам подготвителни контракции само засега... Иначе някакси се чувствам по-особено отдолу, но не знам дали не си втълпявам 😬 Сякаш лееееееко дразнене от време на време. Тези от вас, които имат разкритие, чувствате ли нещо по-различно?

# 499
Снощи си мислех да питам за евентуално разкритие. Но днес съвсем забравих, попаднах на едно младо асистентче, което само се потеше над мен Sunglasses
И аз имам странни усещания ниско долу, но съм така от месеци, нищо ново. Боли ме дори като си движа краката.

# 500
Аз съм с термин 9.07, има дни, в които мърда повече, има дни в които мъда по-малко. Имам усилен секрет, преди седмица нямах скъсена шийка, но в сряда каза, че главата вече е по-надолу 🤷♀ Но не ми каза нищо за шийката... Сега на 4ти съм на преглед. Имам подготвителни контракции само засега... Иначе някакси се чувствам по-особено отдолу, но не знам дали не си втълпявам 😬 Сякаш лееееееко дразнене от време на време. Тези от вас, които имат разкритие, чувствате ли нещо по-различно?

Днес бях на преглед и съм с 1 см разкритие,но не мога да кажа,че се чувствам по различно,то не че е кой знае колко разкритие. Четох,че можем да си ходим така със седмици 😊 Болките си ги имам от края на април,плюс втвърдяване на корема и скъсена шийка,бебето е на стартова позиция от поне месец, а вече съм в 37 + 4. Да видим..Няма да се учудя и да пренося с цялото това презастраховане от страна на лекарката ми и огромното количество магнезий,което изпих. 😄

# 501
Nansss, isaikova, честити бебоци. Здраве и щастие им желая, а на вас бързо възстановяване.
Само по броя на коментарите, които съм пропуснала да прочета се досетих, че някой е родил. Grinning

# 502

Аз не го изчислявам според приложение, а според това, което лекарката ми каже 😀 Терминът ми е за 07.07, тя ми обясни, че последната седмица до термин се води 40та 🤷♀

# 503
Здравейте Simple Smile Бременна съм в 36 седмица и ми откриха бактерии, лекарката ми каза да не се притеснявам, защото било нормално и ми изписа макмирор. Някоя от вас ползвала ли го е и дали наистина ще има ефект без да е опасно за бебо?
Здравейте и честито на вече станалите мамчета. Да са живи и здрави и много послушни.
На мен също ми откриха бактерия и също съмна макмирор,доволна съм от него. Иначе бях много притеснена дали ще мога да родя нормално без да се зарази бебка с нещо,но лекаря ми обясни че е нормално да има бактерии особено към края и да не се притеснявам.

# 504
Здравейте и от мен! На 28.06.2019г, в 17:32ч се роди първото ми детенце - Елеонора, 3060гр, 51 см, естествено раждане, без упойка.

# 505
Честити бебоци на всички вече родили мами да са ви живи и здрави и много да ви радват! Heart

# 506
Здравейте и от мен! На 28.06.2019г, в 17:32ч се роди първото ми детенце - Елеонора, 3060гр, 51 см, естествено раждане, без упойка.

Ехеее, честито бебенце! Живи и здрави 🎈🍼🍰🎁🎁🎁щастие и здраве!!!
Атака малко и момиченца да се родят!
Аз също съм с термин 05.07, но секциото ми е на 01.07 😉също съм с неизлекувана бактерия, доки ми каза, че няма място за притеснения....действаме по план 🍼🍼🍼демек в понеделник ще ми направят първата среща с малкото розово вързопче.....нямам търпение вече!

# 507
vialpa,честито бебенце!Нека бъде здрава и послушна.Бързо възстновяване на теб !🍀

# 508
  • София
Някоя раждала в Майчин дом София, секцио с избор на екип. Моля да сподели доволна ли е, шута ли е или лепенка и кой лекар си е избрала. Нямаше да избирам екип за секциото, но сега се чудя нещо.....

# 509
Честито! Жива и здрава да е Елеонора и много щастлива 😘😘

Общи условия

Активация на акаунт