Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама. Тема 8

• 26 251
  • 774
  •   1
Отговори
# 480
  • Сливен
Честити да са Борис,Катерина,Никола! Да бъдат много здрави, талантливи и щастливи. Бързо възстановяване на мамите. Всеки ден бебета,че вече не помня на кого съм честитила тук и във фб. 😁
Аз днес бях на преглед. В 35 г.с. 4 дни,юнакът е 2670гр. Спокойна съм,всичко си ни е наред. Само,че док ще излиза на 24.07 в отпуск и ако не родя дотогава,ще се наложи да отида в Окръжна болница- Сливен. Там има добри отзиви откъм отделението,но те изражда, който е на смяна. А в частната,към която съм се насочила,политиката е ,който те следи,той те изражда. Там родих дъщеря си ,ден преди термин и всичко мина ок. Обстановката ми е позната. На лекарката съм се доверила. Не,че другите не са добри специалисти,но нагласата е друга.
Въпрос: Изписали ли са ви вагинални таблетки? На мен ми изписа,профилактично Флуомизин. Каза да слагам всяка вечер.

# 481
Честито Мамчета, бъдете здрави и Вие и бебетата.🌹
Много се вълнувам като Ви чета - всеки ден нови добри новини. А аз с моя термин чаааак за 28.07. само се изнервям, че имам много време още ... Нямам търпение вече

# 482
Честити бебчетааа маминки..бързо възстановяване.. 🤗
ох стискайте палци и за нас..и ние скоро да се похвалим..че вече ми е много тежко..
Вчера почти не съм спала..коремът ми беше на камък..пишках през 20 мин. .. и на всичкото отгоре от няколко дни мамчета взе едно някаква буца ми застава на гърдите и ме боли чак....за няколко секунди така..има ли други мами изпитващи тази болка ?

# 483
Ее, айде честити бебоци! 🤗 Да са живи и здрави!

Момичета, има ли някой друг като мен в 39 гс? Как усещате бебоците, защото аз от няколко дни по- слабо го усещам, сякаш му се спи повече, много малко мърда.. 🤔

# 484
Честити бебета! 💐  Бързо възстановяване на мамчетата!

И аз получих разтройство преди седмица, при мен беше от желязото.
Жанет, мястото му е ограничено вече, нормално е да не е толкова подвижно бебчето. На тоновете всичко е наред нали?

# 485
Честити бебета! 💐  Бързо възстановяване на мамчетата!

И аз получих разтройство преди седмица, при мен беше от желязото.
Жанет, мястото му е ограничено вече, нормално е да не е толкова подвижно бебчето. На тоновете всичко е наред нали?

Мисля сега събота и неделя да спра желязото за да видя дали е от него или нещо друго..

# 486

Момичета, има ли някой друг като мен в 39 гс? Как усещате бебоците, защото аз от няколко дни по- слабо го усещам, сякаш му се спи повече, много малко мърда.. 🤔

Аз от днес съм в 39та, понякога спи повечко, понякога е по - активна, няма определени периоди. Днес например след всяко хапване започва да ме рита, през другото време спи. На няколко пъти си виждах корема да се движи, въпреки че не усещах движенията. Всеки ден различен репертоар 😀

# 487
Ех, че хубаво 😊
Честити да са Катерина и Никола! Живи и здрави! 🍼🐣❤

# 488

Честито за новите бебчета в групата!
Аз съм в 39 точно! И при мен бебка е все по кротко, явно и е тясно, тясно вече!
Мен нищо не ме боли, но съм с разстройство от няколко дена, странно, чистя се 😉
Още малко остана...

# 489
Nansss, честита девойка Катерина, да е здрава и да расте щастлива! Heart

Isaikova, честит син Никола, много да е здрав и да ви радва! Blue Heart

# 490
Честити да са Катерина и Никола. Много здраве, усмивки и много послушни. Браво мамчета. Сега ни предстоят хубави моменти.

# 491

Аз съм в 39 г.с. от днес ,не съм усетила промяна ,тясно им е вече и сигурно е нормално да има промяна в движенията.Първото ми дете го родих в 38 гс и очаквах и сега,но нещо нямам признаци за скорошно тръгване.В края на осмия имах повече болки,сега съм ок.Тоновете са наред,преглед за разкритие не ми е правен ,а на теб?

# 492
Здравейте Simple Smile Бременна съм в 36 седмица и ми откриха бактерии, лекарката ми каза да не се притеснявам, защото било нормално и ми изписа макмирор. Някоя от вас ползвала ли го е и дали наистина ще има ефект без да е опасно за бебо?

# 493
Аз съм 39+5, явно му е още по- ограничено пространството 😀 Усещам го като хапвам, или като пия вода. През другото време явно спи. На тоновете и прегледите всичко е наред 🤷♀...

# 494
Честити да са Катерина и Никола Heart
Най-накрая още една мома да се представи Simple Smile
Днес започвам 38ма. Бях на преглед. Бяхме 4 мами наредени за тонове. На всичките бебетата ни бяха заспали и акушерката ни даваше вода и клатеше коремите....  2 мами бяха с термин за днес, но нямаха признаци...  При мен никакви контракции.

Цялата бременост страдах от болезнени контракции, а сега нищо!

Доктора каза, че бебето е голямо за 38ма седмица, около 3200. А уж ги раждах малки (първото беше 3, второто 2900). Честно казано, надявам се мерките да не са верни Sunglasses

Много ми е притеснено вече. Страхувам се от всичко. Просто искам да си гушна бебето час по-скоро. Ако бях в България, щях да изтичам при моята лекарка за секцио по желание.

Общи условия

Активация на акаунт