Търся електронна книга - 24

• 70 559
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, търся "За една нощ" на Люси Елеазар. Благодаря!

Последна редакция: ср, 31 юли 2019, 07:11 от danimolli

# 316
  • Смолян
Здравейте, търся книгите:
Джейми Макгуайър - Красива забрава, Красива сватба, Ходещо бедствие, Красиво бедствие,
Email: galina.shikova89@gmail.com
Благодаря предварително.

# 317
Здравейте, търся книгите:
Пощенска кутия за мръсни приказки- част 1 и 2
Email: mariqiv9@abv.bg

# 318
Здравейте, търся "Реквием" на Лорън Оливър. Моля ако някой го има да ми го изпрати. Благодаря

integral.dzzd@gmail.com

# 319
Покрай една случка днес ми стана интересно да попитам търсещите  не се ли притесняват, че с получаването на файл от непознат подател могат да си накачат червейчета/буболечки. Или да бъдат заринати със скам, че напоследък има доста добри попадения, не е като с нигерийците и лотариите от едно време. Поне си изписвайте пощата в защитен вид, че да не се индексира.

# 320
Привет, дами!
Търся следните книги и много бих се радвала ако някой ми ги изпрати:
- "Хилядите есени на Якоб де Зут" на Дейвид Мичъл
- "Един аристократ в Москва" на Еймър Тауълс
- "Пролетен сняг" на Мишима Юкио
- "Къде си Бернадет?" на Мария Семпъл
- "Пурпур" на Алис Уокър
- "Малки пожари навсякъде" и "Всичко, което не ви казах" на Селест Инг
- "Странна случка с куче през нощта" на Марк Хадън
- "Далечна светлина" на Софи Лагуна
Благодаря предварително!

# 321
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Някой да разполага  "Малък наръчник по хюга" или нещо подобно, леко и забавно?

# 322
Здравейте , търся книга на Даян Джоунс- Подвижният замък на Хоул. Ако някой може да ми я намери ще съм много благодарна. beti200061@gmail.com

# 323
Добро утро ,имате ли книга 1 на Семейство Роял ? В рулит ги има качени ,но 1вата книга не ми я отваря на телефона ,ако някой я има ще съм много благодарна ,ако ми я изпрати ,че имам голям мерак да я започна днес emchi@mail.bg  Благодаря предварително

# 324
Привет, група! Търся "Соления залив" на Яна Язова и "Сайбиевата Невеста" на Боян Боев.
Моля, който ги има по възможност да ги изпрати на имейл адрес: laryncho@gmail.com
Благодаря на отзовалите се!

Последна редакция: чт, 01 авг 2019, 10:07 от Viara T

# 325
Добро утро ,имате ли книга 1 на Семейство Роял ? В рулит ги има качени ,но 1вата книга не ми я отваря на телефона ,ако някой я има ще съм много благодарна ,ако ми я изпрати ,че имам голям мерак да я започна днес emchi@mail.bg  Благодаря предварително
Изпратих ви я,приятно четене! Blush

# 326
И аз я изпратих.

# 327
Благодаря ви много Heart

# 328
Здравейте! Някой има ли книгата на Джоджо Мойс - Все още аз, или поне знае ли от къде мога да си я изтегля в pdf формат? Моля някой ако я има да ми я изпрати , ще съм Ви много благодарна. Хубав ден Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 авг 2019, 17:19 от eli.baltovaa

# 329
eli.baltovaa, изпратих я на мейла.

Общи условия

Активация на акаунт