Търся електронна книга - 24

• 70 480
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Здравейте
Може ли да ми пратите поредицата "Лунните хроники" на Мариса Майър понеже не мога да ги намеря никъде
Благодаря ви предварително
Изпратих Ви ги.  Peace

# 572
  • на едно прекрасно място
Здр. Може ли и на мен книгата.. За една нощ" на Люси Елеазар. Благодаря предварително

Моля напишете имейл
Здравейте,ще ви помоля,ако може да изпратите книгата и на моя имейл:krasssona@abv.bg

# 573
Търся(проверих навсякъде, където може):
на български - автор Найджъл Макриъри
книги от него :
"Предсмъртни писъци"
"Паяжината"
"Непознати без лица"
и всички други(без "Мълчалив свидетел" - тази я имам) , които, ако някой от Вас има,- издадени на български.
Понеже трудно намирам нещо от него може и на руски.
Името му на руски е :
Найджел Маккрери
БЕЗ книгата(нея я имам): "Тихий омут"
Всички други, са добре дошли! 😀  

# 574

Здравейте, търся на български  език: "Сделката на живота ти" и "Ние срещу всички" от Фредрик Бакман, както и "След теб" от Джоджо Мойс. Благодаря предварително! Flowers Rose
marin4eto_06@abv.bg

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 22:12 от lil.sunshine

# 575
Чудя се какво да чета и виждам, че Люси Елеазар е на мода. Може ли да ми изпратите каквото и да било нейно на vezni_f@abv.bg

# 576

Здравейте, търся на български  език: "Сделката на живота ти" и "Ние срещу всички" от Фредрик Бакман, както и "След теб" от Джоджо Мойс. Благодаря предварително! Flowers Rose
marin4eto_06@abv.bg
Изпратих "След теб" Simple Smile

# 577
Здравейте!Търся ,,Сърце от камък”на Люси Елеазар.—gergana8310@abv.bg

# 578
Здравейте аз търся Обяснение в омраза тя е нова и незнам дали я има освен в книжарниците.Благодаря!
Дай жокер и ще я потърсим.

Може да е  "Обяснения в омраза" на Ви Кийланд и Пенелъпи Уорд на изд Егмонт.
Скрит текст:
Това е анотацията от издателството. Звучи интригуващо.

Всичко започва с една мистериозна синя бележка. Нещо синьо.

Когато Шарлът Дарлинг отива да продаде собствената си необличана булчинска рокля в магазин за дрехи втора употреба, тя попада на друга, чужда рокля. Нещо старо.

Пришито към подплатата ѝ, се крие най-прекрасното любовно послание: „Благодаря ти, че сбъдна всичките ми мечти“. Шарлът решава да задържи бележката, за да разбере как завършва тази история. Нещо, взето назаем.

Ако не се беше осмелила, Шарлът никога нямаше да научи, че авторът на романтичното послание се е превърнал в един изоставен от любимата си, арогантен, циничен и властен мъж. Но съдбата няма да позволи пътищата им да се разминат, защото има специален план за тях. Предстои им... нещо ново. 
       Да това е книгата пропуснала съм да напиша автора.

# 579
Момичета, дали сте забелязали колко скоро след пибликуване на книгата излиза електронния вариант?
Много искам да взема Носферату на Джон Хил за четец, но засега е само на хартиено копие.

# 580

Здравейте, търся на български  език: "Сделката на живота ти" и "Ние срещу всички" от Фредрик Бакман, както и "След теб" от Джоджо Мойс. Благодаря предварително! Flowers Rose
marin4eto_06@abv.bg

Фредрик Бакман - "Ние срещу всички"
https://mega.nz/#F!ANNCgbhZ!NZfQ_RmY4vI9eu4QoCA8jw?MI0Tmaib
(Копирайте целия линк и го отворете в нов раздел на браузъра)

# 581
  • Edinburgh-UK
Здравейте ,търся книгата "Любимото одеяло на Франклин" от Полет Буржоа живея в чужбина и няма как да я купя за детето ми а сега се учим да четем на български език с поредицата на Франклин. Много ще съм благодарна ако някои може да ми я прати на swetla99@yahoo.com

Последна редакция: нд, 01 сеп 2019, 00:00 от swetla99

# 582
  • югозапад, под "Марков камък"

marin4eto_06@abv.bg

Здравейте,
Може ли и на мен да изпратите "След теб"
Благодаря!

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 22:18 от Никитка

# 583
Здравейте ,търся книгата "Любимото одеяло на Франклин" живея в чужбина и няма как да я купя за детето ми а сега се учим да четем на български език с поредицата на Франклин. Много ще съм благодарна ако някои може да ми я прати на swetla99@yahoo.com
Пишете и авторите, моля!(това, към всички!)

# 584
Здравейте,

Търся „Двор от скреж и звездна светлина“ от Сара Дж. Маас, книгата е част от поредицата Двор от рози и бодли.

Много ще съм благодарна, ако някой ми я пусне - alexandrova_90@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт