Търся електронна книга - 24

• 70 385
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
здравейте, Търся Братството на черния кинжал На Дж. Р. Уорд  .14 Книга. Някой казват че има и 15 но  някой не, и не съм сигурна но ако я има ще се радвам и на нея.
stela.bathory@gmail.com
това е пощата ми. Много ще съм благодарна ако някой може да ми помогне. А това  чуство да нямаш следващата книга  и да прекъснеш е ужасно. поздрави и благодаря  предварително. Epub  е формата който е за предпочитане но въпреки това ще се справя със всеки.
Здравейте,изпратила съм Ви Звярът в pdf и epub.Приятно четене!

# 76
здравейте, Търся Братството на черния кинжал На Дж. Р. Уорд  .14 Книга. Някой казват че има и 15 но  някой не, и не съм сигурна но ако я има ще се радвам и на нея.
stela.bathory@gmail.com
това е пощата ми. Много ще съм благодарна ако някой може да ми помогне. А това  чуство да нямаш следващата книга  и да прекъснеш е ужасно. поздрави и благодаря  предварително. Epub  е формата който е за предпочитане но въпреки това ще се справя със всеки.
Wink
 От основната серия има и 15 (Избраният/Кор и Лайла), и16 (Крадецът/Есейл и Сола), и 17 (Спасителят/Мърдър и Сара). Е, 17 засега е само на английски.
п.п. На 15 българския превод е...ъъъ...не особено добър. Има го в РуЛит.

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 15:05 от Аниш

# 77
Здравейте, може ли някой, ако има Зад затворени врати Шанън Макена, да ми я прати?
Много благодаря!
dorakoteva@abv.bg

# 78
здравейте, Търся Братството на черния кинжал На Дж. Р. Уорд  .14 Книга. Някой казват че има и 15 но  някой не, и не съм сигурна но ако я има ще се радвам и на нея.
stela.bathory@gmail.com
това е пощата ми. Много ще съм благодарна ако някой може да ми помогне. А това  чуство да нямаш следващата книга  и да прекъснеш е ужасно. поздрави и благодаря  предварително. Epub  е формата който е за предпочитане но въпреки това ще се справя със всеки.
Wink
 От основната серия има и 15 (Избраният/Кор и Лайла), и16 (Крадецът/Есейл и Сола), и 17 (Спасителят/Мърдър и Сара). Е, 17 засега е само на английски.
п.п. На 15 българския превод е...ъъъ...не особено добър. Има го в РуЛит.
Много благодаря за тази информация,  а тях къде ммога да  ги намеря?

# 79
здравейте, Търся Братството на черния кинжал На Дж. Р. Уорд  .14 Книга. Някой казват че има и 15 но  някой не, и не съм сигурна но ако я има ще се радвам и на нея.
stela.bathory@gmail.com
това е пощата ми. Много ще съм благодарна ако някой може да ми помогне. А това  чуство да нямаш следващата книга  и да прекъснеш е ужасно. поздрави и благодаря  предварително. Epub  е формата който е за предпочитане но въпреки това ще се справя със всеки.
Здравейте,изпратила съм Ви Звярът в pdf и epub.Приятно четене!

Много Ви Благодаря.

# 80
stela.bathory@gmail.com

Снощи приключих с  12-та книга и когато отворих 13-та се оказа че немога да сменя шрифта а е доста ситен, от тези които не се четът буквално колкото и здрави очи да имате. Мога ли да помоля ако някой има 12-та книга Сенките  да ми я пусне в e-pub формат моля. Blue Heart

# 81
Здравейте!
Търся новата книга на Е.Л.Джеймс "Господинът".,lАко някой я има, може ли да я сподели
Мейл: yancheva.1976@abv.bg

# 82
  • гр.Бургас
Здравейте искам да попитам някой имали 4 книга от поредицата,,Хакерът'' на Меридит Уайлд изпратете ми я на zainepa87@gmail.com благодаря предварително

До колкото разбрах от Сиела са преустановили превода на поредицата.
И аз търся 4 и 5 книга, но никъде не ги намирам. Ако някой все пак ги има, ще се радвам да ги сподели. desa83@abv.bg

# 83
stela.bathory@gmail.com

Снощи приключих с  12-та книга и когато отворих 13-та се оказа че немога да сменя шрифта а е доста ситен, от тези които не се четът буквално колкото и здрави очи да имате. Мога ли да помоля ако някой има 12-та книга Сенките  да ми я пусне в e-pub формат моля. Blue Heart
В РуЛит я има качена два пъти. Виж дали там, където е с корица няма да ти свърши работа.

# 84
  • София
Здравейте! Някой има ли книгата на Меган Марч  "Виновни като греха". Благодаря предварително. Ако може да ми ги изпратите Swisss96@abv.bg

# 85
Здравейте искам  да попитам дали някой има втората книга на Джоджо Мойс "След теб" изпратете ми е на zainepa87@gmail.com

# 86
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Zainepa, изпратих я.  Peace

# 87
Здравейте, може ли някой, ако има Зад затворени врати Шанън Макена, да ми я прати?
Много благодаря!
dorakoteva@abv.bg
Приятно четене!

# 88
stela.bathory@gmail.com

https://www.rulit.me/books/senkite-download-free-450993.html Тук може да я четете онлайн,или да я свалите и шрифта е ок.

# 89
Здравейте, търся 'Глясът на любовта'на Мия Шеридан. Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт