СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 127 418
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 200
Развълнувах се много заедно с всички вас, без дори да имам 7-класник.
..то и ние уж сме доволни с 2 х 90, но последните 2 страници вече запълниха местата за момичета в немската...
Те пък може да не искат в немската. Simple Smile

# 1 201
  • София
Момче, София, бал между 415 и 425 точки... Ще решава за къде е тръгнал през уикенда, след велотур през отделните дестинации. Ще ги избира по красота, местоположение и “комунална инфраструктура” - кафета, паркове, лавки,  забавления и близост на гимназии с класни момичета. Изключително детайлни критерии за избор, нямащи общо с качеството и вида на обучението Simple Smile

# 1 202
  • Варна
Човек да не излезе за малко, ако знаех, да бях тръгнала да си върша работата още от сутринта! Joy
 И ние към доволните
91 - БЕЛ
87.75 - МАТ, момиче, Варна
При положение, че не иска категорично немски, смятам, че ще стигне със сигурност за първо желание. Остава само да го доизмисли последно кое ще е, че се колебае още.
Аз очаквах обратен резултат по БЕЛ и МАТ, но и така е добре. Ще видим все пак работите, по МАТ е с 5т.  надолу от моите сметки, та ми е интересно да видя откъде е кълцано. По БЕЛ беше с 6т. назад от теста, явно преразказа и тезата са оценени добре.

# 1 203
  • София
Най-накрая пуснаха и математиката. Скъсаха ми нервите.

# 1 204
Винаги съм си мислела, че бих била щастлива от точки започващи с 8-ца, но сега като ви чета, направо не знам какво да мисля...много високи резултати тази година ....какви ще са баловете не смея и да си помисля...

# 1 205
Охо, имаме и 100т в темата. Беки8, честито!
Благодаря, но е на колежка момичето Simple Smile

# 1 206
Кога се очаква статистиката?

# 1 207
  • София
Всяка година тук точките са такива. Все пак децата от форума не са представителна извадка. Да видим статистиката, пък ще го мислим.
Аз също съм разочарована - БЕЛ - 89, математика - 70.25 - момиче София.

# 1 208
И ние да се похвалим
Момиче - София
БЕЛ - 96.500
МАТ-94.750

Много сме щастливи Simple Smile

# 1 209
Излезе и математиката.
БЕЛ 94
МАТ 93,5
Не иска в топ 5.
Момиче, София.

Последна редакция: ср, 26 юни 2019, 17:37 от мартеа

# 1 210
Според мен статистиката е на един клик разстояние - щом всички резултати са въведени, предполагам, че системата им има възможност да изкара всякакви справки - те къде я качват тази статистика?

# 1 211
Мартеа, браво, много добре се е справила. Simple Smile
Синът е с 91 - мат и 90.5 - БЕЛ.

# 1 212
  • София
Охо, имаме и 100т в темата. Беки8, честито!
Благодаря, но е на колежка момичето Simple Smile
Беки, от кое училище е детето. Страхотен резултат!

# 1 213
  • София
Не е представителна извадката във форума-всяка година се потвърждава това. И не всички са с еднакви приоритети, все пак.
Но явно терзанията ни далеч не са към привършване, както си представях, че ще стане.
Всички ли си видяха оценките?

# 1 214
  • София
Всяка година тук точките са такива. Все пак децата от форума не са представителна извадка. Да видим статистиката, пък ще го мислим.
Аз също съм разочарована - БЕЛ - 89, математика - 70.25 - момиче София.
Миналата година масово форумските деца бяха в диапазона 80-90 т и по двата предмета.
Мисля, че Санака беше правила форумска статистика, беше писала че сбора от Мат+Бел на форумските деца масово е около 170-180 т, не помня колко точно...

Общи условия

Активация на акаунт