СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 124 324
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Благодаря за новата тема и дано да я напълним с положителни емоции. Heart Eyes
Заслужават го децата за целия труд,който положиха,заслужаваме го и ние🍀
В този ред на мисли,като се знам,че чакането не ми е силната страна,чудя  кога ще излязат официално резултатите от НПМГ в акаунта явилите се деца? Не е ли редно вече да ги има? Не,че виждам място за тях,но сигурно ще се появи.

# 136
  • София
Чакам, чакам да видя, че има нови мнения във "втора изпитна", която следя и вече реших, че всички вече сте заминали и си пиете някъде след изпитите, а то вече 9 страници в новата тема.
Успех и всяко детенце да влезе по първо желание!

# 137
  • София
MariDi, резултатите от олимпиадите и състезанията, миналата година се появиха с оценките от свидетелството.

# 138
  • София
...В този ред на мисли,като се знам,че чакането не ми е силната страна,чудя  кога ще излязат официално резултатите от НПМГ в акаунта явилите се деца? Не е ли редно вече да ги има? Не,че виждам място за тях,но сигурно ще се появи.
Резултатите излязоха отдавна.
https://npmg.org/2019/06/09/%d1%80%d0%b5%d0%b7%d1%83%d0%bb%d1%82 … 0%b0%d0%bd%d0%b8/

# 139
  • нейде там, където ....
JD, предполагам инструкциите са писани от програмистите. За тях може! Stuck Out Tongue Winking Eye

Да не набеждаваме рошавите IT-та за всичко. От МОН са си спестили парите за качествената проверка.

Познато (бегло) дете завърши две училища едновременно, но едното е някъде в странство. В 12-ти клас държа изпити, зор голям е било, но повече - не знам кога ще мога да питам.

# 140
А защо е тоз зор за 2 у-ща? Запиши го на курс по което там трябва да учи като частен ученик, повече полза ще има.

# 141
  • София
Jd, аз си връщам думите, че рошавите са писали инструкциите. След подробен прочит от-до, забелязах на последния ред, как е изписно Skype. Това не ще да е от тях. Smirk

# 142
  • София
MariDi, резултатите от олимпиадите и състезанията, миналата година се появиха с оценките от свидетелството.
Слънчева,благодаря!
Спунк,аз визирах качванвто им там,където ще се появят точките от НВО.

# 143
  • София
Най-вероятно ще се появят заедно с точките от НВО.

# 144
Здравейте! Много съм притеснена за изпита, на който се явих вчера, по математика. Кръгчетата за избираемите отговори бяха много малки и Х-вете ми излизаха от тях. Проблемът е, че ще ги проверява компютър, и ме е страх да не ми я анулират или да не ми ги зачетат. Моля този, който го е преживял, да отговори, отчаяно се нуждая от помощта ви!😥

# 145
Много се радвам, че съм майка на дете, която да споделя в нашите си наборни темички. Позачетох се  в тема на друг набор и .... отново, много се радвам, че съм именно тук. Satisfied

# 146
Не видях да сте писали, но вече като се влезе в профила на детето в сайта на МОН се зареждат и училищата с паралелките и балообразуването - видях за Варна и за София.

# 147
Казуса ни с частен ученик е съвсем реален, за съжаление. Става въпрос за сложна житейска ситуация и учене в две държави. Затова попитах. Тепърва ни предстои да разберем какво мислят от МОН. Но първо чакаме резултатите от НВО да видим дали ще си струва разправията. Детето твърди, че се е справило и има добри шансове за класиране в желаното училище. По мое време имаше частни ученици. Интересуваме какъв е регламента сега, тъй като не намерих нещо конкретно.

# 148
  • София
Laura успех с матурите и следващата борба с МОН. Не ми се вярва да има уточнен регмамент за такива случаи, допускам, че се решава случай за случай.

# 149
Лаура, срещала съм в сайтовете на много гимназии регламент за индивидуално обучение по желание на родителите. Вече даже не искат причина. Нещо като студенти са целогодишно с две изпитни сесии и конспект за изпити. Ходят и на консултации, уроци по план изготвен за конкретния ученик. Преди тази форма беше за ученици с потребности или такива с таланти, спортисти и т. н.

Общи условия

Активация на акаунт