СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 125 478
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 225
Аз не разбрах защо за нашия набор така си траехме за едната дата? Купища думи се изписаха тук, чак като ни дойде изпита се сетихме, че нещо трябва да се направи.
Между другото още срещам майки, които току що се запознават с кампанията покрай кандидатстването.... Какви са тези спокойни хора незнам...
Обаждат ли ви се учителки с помощ за подредба на желания? Много са ми смешни, че аз съм бг мама, знам повече от тях....

# 226
Честито на рождениците!

И още една гледна точка към НВО: https://clubz.bg/84482-za_katastrofite_na_pytq_i_katastrofite_v_ … MYwo8LCirQJtqqmcM

При нас се случи най-големият кошмар на всяка майка на зрелостник- счупи детето ръка преди изпита. Беше много гадно, но всеки, който научаваше новината в това число и аз питахме първо лявата или дясната. Детето кучета го яли Flushed Слава богу е лявата и се случи месец преди изпита.
Но това с една дата за НВО е пълна малоумщина. Чух за един случай за дете, което си счупило и двата крака и било в Пирогов по време на НВО. Осигурили му квестор в Пирогов и си направило изпита. Слава богу, че е веднъж в живота поне за мен и детето ми Heart

За мен най-голямото постижение е, че си легнахме на време преди изпита и заветната бележка и картата за идентификация бяха в чантата. да не забравяме черните химикалки, пергели, линии и всички други такъми. Каквото е направил направил. Пожелавам успех на всички дечица.

# 227
Забравих де поздравя рождениците! Да растат здрави, силни с верни приятели до тях и с много хъс да изследват и завладяват света!Весел празник! А на майките им наздраве!

# 228
  • Sofia
Автоматично - не. Само ако иска. Joy

Wink Чудесно - едната ще учи по БЕЛ, другата - по математика Laughing Кой знае какво ще е след 11 години, но аз така от рано да се подгтовя психически .

# 229
Автоматично - не. Само ако иска. Joy

Wink Чудесно - едната ще учи по БЕЛ, другата - по математика Laughing Кой знае какво ще е след 11 години, но аз така от рано да се подгтовя психически .
[/quote

Аааа, не става ще се взема на едната общия по-добър бал. Просто по-мързеливата печели Relaxed

# 230
  • София
Става, ама на единия изпит ще трябва да си разменят личните карти. Joy

# 231
Здравейте, някой дали е опитвал да влезне в сайта с даните от служебните бележки? На мен ми дава грешен код за достъп и се чудя аз ли неразчитам правилно кода или системата не е отворена все още.

# 232
Здравейте, някой дали е опитвал да влезне в сайта с даните от служебните бележки? На мен ми дава грешен код за достъп и се чудя аз ли неразчитам правилно кода или системата не е отворена все още.
Вчера пробвах и нямаше проблем

# 233
Сайта работи и се влиза нормално.

# 234
  • Разпиляна във въображението
Системата работеше. Влизала съм два пъти, за да я разглеждам.  И сега влязох - няма проблем.

# 235
  • София

Да не пишеш с главни букви? Или на кирилица?

# 236

Работи и аз влизам нормално, веднъж сбърках нещо и ми даде невалиден код. Но после нямаше проблем.

# 237
И аз вече влизам без проблем, но в началото упорито пропусках един знак от паролата...една малка последна буква, която някак не виждах след цифрите и пропусках да въведа и се чудех какво се случва.. hahaha

# 238
Благодаря ви, успях. Буквичките бяха размазани, та си направих всички възможни комбинации и налучках вярната Simple Smile

# 239
Благодаря ви, успях. Буквичките бяха размазани, та си направих всички възможни комбинации и налучках вярната Simple Smile
С бело ли е полята бележката? Grin Запиши ги за следващия път.

Общи условия

Активация на акаунт