СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 127 521
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 885
И аз залагам на днес - към 17 ч. Wink

# 886
  • Разпиляна във въображението
Картата не е голяма, мисля, че е с размер 1/2 А4.

Аз рефрешвам в профила на девойката Simple Smile

# 887
Сега отворих таблицата от Дидева. Благодарности за труда Hug
Аз да повторя и молбата си от вчера - ако може и не е много нахално от моя страна, да помоля за достъп до таблицата с ДЗИ резултатите по у-ща от миналата година Blush

Аз залагам на днес - в диапазона 16.30 - 16.50 ч.

Безценна Дидева! Sparkling Heart
Аз няма да издържа до утре, нека да е днес, най-добре - преди обяд... За пет парѝ работа не мога да свърша.
Моята от вчера е с висока Т. Сутринта ме помоли да не ѝ се обаждам, щом разбера резултатите. И нали нямало да я обичаме по-малко, ако не се е справила...
Май на всички много ни дойде!

# 888
  • София
И аз залагам ,че резултати ще им днес 26.06.2019г.

# 889
  • София
И рефреш в бг мама също би свършило работа. Joy

# 890
  • Пловдив
Най-сигурно е тук да се рефрешва. 😉

# 891
  • София
Само аз ли не съм влизала..., Изцяло разчитам на вас. Даже не съм виждала бележката с кодовете.
Миналата година като видях за час 200 отговора, бях наясно че са пуснали резултати. Само дето не беше окончателното...

# 892
Ох, сега пък ПДФ. И аз мислех с телефона да снимам. Пише ли някъде изрично, че не може да е JPG например?
http://www.ruo-sofia-grad.com/sites/default/files/documentspriem … anesled7klas3.pdf
В края на 5 стр. на този документ е указано, че освен че трябва да е в pdf, трябва и да не бъде по-голям от 2МВ

# 893
  • София
Ох, сега пък ПДФ. И аз мислех с телефона да снимам. Пише ли някъде изрично, че не може да е JPG например?

Пише го - виж указанията за онлайн кандидатсване в първия пост.

Резултатите излизат в профила на детето.

# 894
  • Варна
Преди обявяване на резултатите не правят ли пресконференция от ТезиДетоНеБиваДаСеСпоменават? Нещо ми се върти блед спомен отпреди 4г., че чакахме да мине някаква пресконференция и тогава следваше публикуване на резултати, ама може и преди първо класиране да е било. Та първо си представям да излязат на чипровско килимче ТезиДетоНеБиваДаСеСпоменават, да се нахвалят едно хубаво какви са ги свършили, колко добри резултати са постигнати и чак после следва рефреша.

Последна редакция: ср, 26 юни 2019, 10:26 от julisa

# 895
Картата не е голяма, мисля, че е с размер 1/2 А4.

Аз рефрешвам в профила на девойката Simple Smile

Размер 1/2 А4 се нарича А5 Hug
Дидева, Благодаря!

# 896
  • София
Преди обявяване на резултатите не правят ли пресконференция от ТезиДетоНеБиваДаСеСпоменават? Нещо ми се върти блед спомен отпреди 4г., че чакахме да мине някаква пресконференция и тогава следваше публикуване на резултати, ама може и преди първо класиране да е било.
Май статистиката тогава обявяват.

# 897
  • На морето!
Аз залагам на днес, 15ч. или утре в 10ч сутринта.

# 898
По инфо от директора на нашето училище, още вчера те са получили резултатите по мейл. Така, че най-вероятно днес ще са качени в сайта.
Това с мейла също не звучи сериозно...

# 899
  • София
Много бързо се забравя /или поне при мен вече е така Joy /, но по спомен излизат в следния ред - резултати, пресконференция, статистика.

По инфо от директора на нашето училище, още вчера те са получили резултатите по мейл. Така, че най-вероятно днес ще са качени в сайта.
Това с мейла също не звучи сериозно...

'Що, бе? С пощенски гълъб ги пращат обикновено, но тази година може и по мейла да са ги пратили. Joy

Общи условия

Активация на акаунт