СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 127 593
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Дидева, подадена от теб, информацията определено има по-голяма тежест. Колко време би им отнело разсекретяването? Вероятно утре ще бъде Денят, нали?

# 796
  • София
Абе какво гадаете и търсите информация от вътрешни източници? Нали ви казах - утре в 15:30ч. Joy Тъй рече бобът. Innocent

# 797
  • София
Доколкото разбирам, няма да си записваме час за гледане на работите. Има ли вероятност да има опашка? Голяма? Санака, как беше миналата година? Или ще гледаме в някоя компютарна зала, оборудвана с много компютри и дежурни учители?

# 798
Дидева, сигурна съм, че твоята информация е по-достоверна, както всичко до сега! Аз се застраховах, че не е от първо лице.
АниК, на щерка ми от класа почти всички момчета са се насочили към него. То и те не са от най-учещите, просто е квартално училище.
М ча ча, значи- решено - няма да проверяваме!

# 799
По-важното е, че разсекретяването е започнало. Дали утре вечер, или вдругиден по някое време...Резултатите ще са готови в определения срок.

# 800
  • Бг-мама
Доколкото разбирам, няма да си записваме час за гледане на работите. Има ли вероятност да има опашка? Голяма? Санака, как беше миналата година? Или ще гледаме в някоя компютарна зала, оборудвана с много компютри и дежурни учители?

Точно пред на Санака стаята имаше голяма опашка , ама не бяха отишли да си гледат работите  Joy Joy

# 801
  • София

На бюрото за частните училища нямаше никой. То и учител нямаше, та придърпах господина -- стори ми се, че скучае. Joy Но и на другите нямаше големи опашки - по 2-ма, 3-ма чакаха. Бързо става. Не ми се вярва сега да е различно. Дали ще ти извадят папката или ще седнеш пред компютър - все тая. Чака се, за да има свободен учител, с който да гледате работата. Но те не са малко.

# 802

Точно пред на Санака стаята имаше голяма опашка , ама не бяха отишли да си гледат работите  Joy Joy
Зечова, разбрах какво имаш предвид, ама според мен за Санака е била опашката, за да им гледа....

# 803
  • София
Joy
Смейте се вие, ама миналата година познах до минутата. Bowtie

# 804
Joy
Смейте се вие, ама миналата година познах до минутата. Bowtie
Да бе, ще ти се смея, нали ще чакам да ми предскаже, че щерката ще става франкофон. То ако стане ще ми е интересно, защото на прощъпулника след много увещания да си вземе предмет се обърна и грабна хляб с едната ръка и Айфеловата кула като сувенир и като ми заяви, че иска 9ФЕГ си спомних случката.

# 805
  • Бг-мама
Аз пък май вече не искам да излизат резултатите. Crossing Arms

# 806
  • София
Е това е малко като с бременността, връщане назад няма. Сега искаш - не искаш "ще раждаш"

# 807
Дай да повторим 7 клас! Joy Като помисля за това и ми се плаче Joy

# 808
  • Бг-мама
Е това е малко като с бременността, връщане назад няма. Сега искаш - не искаш "ще раждаш"
Joy Joy Joy
Ама никой от МОН не ме е питал аз съгласна ли съм или не да минавам през тези родилни мъки. Чувствам се изнасилена. Crossing Arms Crossing Arms

# 809
  • София

То ако стане ще ми е интересно, защото на прощъпулника след много увещания да си вземе предмет се обърна и грабна хляб с едната ръка и Айфеловата кула като сувенир и като ми заяви, че иска 9ФЕГ си спомних случката.

И моята дъщеря първо грабна питката. Миналата година предлагах ТОХ-а - не щя. Smirk

Ама никой от МОН не ме е питал аз съгласна ли съм или не да минавам през тези родилни мъки. Чувствам се изнасилена. Crossing Arms Crossing Arms

Ох, бе! Joy Миналата година всички се чувствахме така на първо класиране. Joy

Общи условия

Активация на акаунт