СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 127 470
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 945
  • Разпиляна във въображението
Моята е бетон петици по основните математика и български Sad Не знам защо така се отпусна това дете точно в най-важната година.

Отделно - след такива мъки да открия и поръчам учебника по История, който вече май пътува към Плевен - сега се обади и каза, че съученичка го е намерила у тях и й го е върнала.

# 946
  • На топло в неговото сърце.
Спрете да пишете бре хора Joy Имам страшно много работа, няма изчитане, чудя се кое по-напред да рефрешвам.

И аз имам същия проблем Joy

# 947
  • София
Спрете да пишете бре хора Joy Имам страшно много работа, няма изчитане, чудя се кое по-напред да рефрешвам.
Спрете да работите, бре хора! Къде по-важни неща има. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 948

На мен пък ми действа добре да чета темата. Друго си е да знаеш, че още толкова много майки се притесняват като теб Wink

# 949
Здравейте,очаквам днес да излязат резултатите 😊.При нас са казали,че свидетелствата ще ги раздават на 3.07,а на 2.07 ще имат тържество по случай завършването,всички паралелки заедно.На родителската бяха обещали ,че на 02.07 ще ги раздават,но ще видим.По математика и български език е с отличен 6.Днес са върнали учебниците,нищо не правят,гледат филми.

# 950
  • Русе/София
Тези дни нямах възможност да чета и ми се събраха 200 стр.,та явно няма да се работи.
Чакам утрешния ден с огромно нетърпение,пък и чакалото ми вече е на привършване.

# 951
  • София
И аз не можах да спя. Свило ми се е сърцето, още повече, че моята категорично отказа да проверява и сверява. Та в 4 часа станах и изпрасках част от финансовия анализ на един проект ................

Сутринта имах една среща, като едвам се сдържах да не цъкам на телефона. Като приключи видях, че все още няма нищо и направих един тур по магазините. С голямата ми дъщеря преди 4 години оценките си излязоха на деня, определен от МОН, сутринта към 10,30 след като направиха пресконференцията. После първото класиране излезе следобеда преди определения ден.

Нашите ще имат официално тържество на 2 юли - тогава ще им дават дипломите. Сега в петък - само бележниците.

# 952
Аз май съм единствената, която си се наспа като пор, ама вече и аз съм на вълна #шЪсисипаедно, но ще се стиска до довечера.

# 953
извинете, изчетох последните 10 страници, ама...коя е таблицата на Дидева??? линк не видях

# 954
Мен ли не ме пуска МОН за проверка на резултати или рошльовците нещо се опитват да срешат по системата за публикуване на резултати?!

# 955
  • София
извинете, изчетох последните 10 страници, ама...коя е таблицата на Дидева??? линк не видях
https://bg-mam.ma/p/1123889/38924027

Ради, без проблем влизам. Нищо няма.

# 956
  • Разпиляна във въображението
Нещо не пишеш както трябва. Системата си работи Simple Smile

# 957
  • непостоянно
Аз влизам, нищо ново ✌

# 958
може ли някой да ми каже оценките в училище къде трябва да ги видя в сайта за кандидатстване? миналата година, чух, училището, понеже е частно, в опит да саботира отлива на деца, ги предоставило в последните часове преди да изтече записването и сега поне да знам предварително къде да очаквам да ги видя...

# 959
Чух се с дъщеря ми. Учителката им по математика им казала да чакат днес следобед резултати. После добави - или пък утре сутрин. Май не й пука особено.

Общи условия

Активация на акаунт