СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 127 488
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 930
Да, ама не. На почти всичко споменато налага вето. Не иска немски, не иска униформи, не иска да пътува дълго ... newsm78

Аналогично Simple Smile Simple Smile
"Има ли директно автобус от спирката до нас (разбирай на 50 м. буквално) - няма. Значи не го пишем това. Следващото."
И коментара: "Тия униформи са червени. Няма да ги нося."

Много е хард на тема бордо, червено да не говорим за розово Simple Smile Simple Smile ХАПСУРТ
голяма драма

На тях са им казали утре за оценките от у-ще...

# 931

А днес ще гоним депресията от рано, че не се издържа на тази депресия, лекарството е ясно, дозата индивидуална Wink Laughing
[/quote

Дозата - като в готварска рецепта - колкото поеме.

# 932
Ние извадихме медицинско, дано не ни потрябва, ама желаната гимназия все повече ми прилича на мираж...
Много сте готини всички! Още малко остана!
Според таблицата на Дидева нещата никак не изглеждат зле!
По ведро моля, че вече две деца видях да плачат по този въпрос, защото били "разочаровали мама"!
Ама хайде няма нужда да им натякваме допълнително, че и да коментираме пред тях разочарованието си...

# 933
  • София
M_I_A, евала, че поне опитваш да работиш! Аз напълно зарязах всичкои гледам тъпо форума.... Добре, че трябва да отидем следобед до Пирогов, че да разнообразя малко.
Според мен ще изкарат резултатите докато сме на преглед. Пирогов заема много важно място в живота ни. През има няма три месеца ходим... Има някаква символика докато сме там да научим присъдата...

# 934
Моят поне фиксира първо желание. Подредих 38 паралелки току що. Всичко де що е с комбинация ФЕ/АЕ и ИЕ/АЕ, независимо кой първи, кой втори език. По-скоро иска английския да е втори, учи му се нещо ново.

# 935
  • непостоянно
Satisfied

Късно привечер и рано сутрин в темата става много приятно Simple Smile Благодаря на всички, допринасящи за веселото настроение !

Късно вечер пием, а рано сутрин още не сме изтрезнели. На това се дължи. Иначе през деня си е депресия. Joy

А днес ще гоним депресията от рано, че не се издържа на тази депресия, лекарството е ясно, дозата индивидуална Wink Laughing

😂😂😂 Посмях се добре.
В този ред на мисли, въпросът не е “днес или утре?”, въпросът е: “Сега ли да си налея или да изчакам още малко?!”🤔🥂🤫

# 936
  • Варна

[/quote

Дозата - като в готварска рецепта - колкото поеме.

Уф, колкото поеме казваш. Тази доза в рецептите винаги ми е била мъгла, според мен винаги поема, т.е поема докато слагам. Та ако карам по тази рецепта, рискувам до следобяда да не съм в състояние за основната дейност по рефреша днес. А и имам излизане с колата, лоша работа!
Ако печелят нещо от рефрешването, няма да е днес часът Х, само предполагам какъв трафик им генерираме.

# 937
  • София
Просълзих се бе! С вашите гълъби, пещери и бутилки... Как да работя как? Joy
То пък кой върши обичайната си работа?! Че то рефрешването на темата и priem@mon малко работа ли е?! Joy
Аз не съм споменавала за униформи - ще носи той, ако се наложи! А за транспорта - гледам да е най-много с едно прекачване Simple Smile

# 938
  • Sofia
Дидиева, благодаря за таблицата Flowers Bouquet
Някой има ли информация в крайна сметка в езиковите гимназии до кои нива ще се изучават езиците - за първи език в 12 клас до B2.1 включително ли ще изучават или до C1? Моята ходи на презентацията на НЕГ и там ученици от 10 клас са казали, че и немския и английския го завършват с ниво C1, ама дали ще продължи да е така....?

# 939
  • София
Ние за момента сме стигнали до 5 паралелки от две училища. Предложих езикова гимназия - само ако свършат математическите. Wink А те свършват с тези 5. Flushed Не иска никакво програмиране.
Чакаме резултатите и ще му мислим тогава. Набора е убеден, че се е справил добре, ама аз искам да видя.

# 940
  • София
Добре, че трябва да отидем следобед до Пирогов, че да разнообразя малко.
Това да разнообразяваш с Пирогов от НВО-класиране е култово Joy
Е моята ЛЛ се заинати, че тя ще ми сваля превръзка и сменя конци и нямам повод да се разнообразявам там Wink

Резервирахме море и ми дойде настроение.
Седмокласничката цяла сутрин отмята розовия кичур ха наляво, ха надясно. Вчера загубеният учебник е пристигнал. Да ги предават днес, за да не мисля и за това.
При вас говори ли се кога и как ще ги дават тези свидетелства? Официално с джамборе или неофициално всеки тича да си го вземе, за да се запише? Още не са написали в школото и окончателните оценки по всички предмети. Само история и физика ми се мъдрят.

# 941
Спрете да пишете бре хора Joy Имам страшно много работа, няма изчитане, чудя се кое по-напред да рефрешвам.

"И да паднем и да бием пак ще се напием! "

# 942
  • София

При вас говори ли се кога и как ще ги дават тези свидетелства? Официално с джамборе или неофициално всеки тича да си го вземе, за да се запише? Още не са написали в школото и окончателните оценки по всички предмети. Само история и физика ми се мъдрят.
За момента няма никаква информация при нас, или поне синът ми не ми е казал. Постоянно рефрешвам и Школото - появяват се една по една оценките, даже по биология очаквахме 4 за срока и годината, а се мъдри 5 Wink.

# 943
При нас децата вече са с пълен набор годишни оценки! Доволна съм от крайния резултат - учителите са ударили едно рамо, дето е било възможно.

Чакаме резултатите!
Ох, нервата ме гепила. И само неприятности се случват напоследък Rolling Eyes!

# 944
На моята в петък в 9.00 ч. ще им дават всичко каквото имат да им дават - бележници, удостоверения, бележки с оценки от НВО и не знам още какво, може да съм добавила или изпуснала нещо, защото тя сама си следи какви документи й  трябват. Мисля си, че за да бъдат готови трябва днес, поне по училищата, да изпратят резултатите. И аз се опитвам да работя, ама май само се опитвам. Голямата щерка сънувала лоши резултати, мъжът ми и той не спал, сънувал кошмари... Аз доста вярвам в сънищата, особено на голямата щерка, та съм се спекла, но малко остана. Само здраве да е!

Общи условия

Активация на акаунт