СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 127 455
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 990
  • София

Ама моля ви се, уеднаквете информацията - ту днес, ту утре..

Така де. Освен ако лично Таня Михайлова не ви е казала, кога ще излязат. Или поне някоя котка. JoyJoyJoy

От анкетата:
Еднакво ми е нетърпеливо и нервно

# 991
  • Бг-мама
Една бърза анкета:
Кога бяхте по-нетърпеливи?
А) Преди раждането
Б) Преди излизане резултатите от НВО
а , големия го преносих 10 дена . Един тон диня пренесох по едни стълби . Катерех всеки ден до 15 етаж в една болница , ама той великото спокойтвие стои си вътре.
Та е спорен въпроса кога съм била по нетърпелива.

# 992
  • София
Как да дам маршрут? Знам ли накъде ще ми видят очите като излязат точките. Rolling Eyes

# 993
Една бърза анкета:
А) Преди раждането

Глей ся в случая термина е утре, та още удържам, ама утре почвам стълби, секс, чай от малинови листа, патешко ходене пред МОН, ама тоя път ще включа и бЕло, че и кехлибарено Smile Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 994
  • Разпиляна във въображението
Една бърза анкета:
А) Преди раждането

Преди малко и аз се питах същото. Това е просто тъпа работа. След три години не знам как ще съм с ДЗИ и НВО едновременно.

# 995
  • София
Една бърза анкета:
А) Преди раждането

Глей ся в случая термина е утре, та още удържам, ама утре почвам стълби, секс, чай от малинови листа, патешко ходене пред МОН, ама тоя път ще включа и бЕло, че и кехлибарено Smile Stuck Out Tongue Closed Eyes
Sweat Smile Joy Joy

# 996
  • София
Една бърза анкета:
А) Преди раждането
Чаят от малинови листа що?

# 997
Една бърза анкета:
А) Преди раждането

Joy

# 998
petenka1983 - нямали такъв механизъм. Tired Има предпоставки за ощетяване, и на практика такова, а нямат за компенсации..какво да кажа, не знам вече. Над 20 квестора как разбраха неща, които не ги пише - напротив, пише какво как и кога се дава, и какво се прави в случай на липса..и накрая заявиха "ще има административни наказания за виновните". Ок, ама това децата не ги топли! На тях все едно казват "пийте една студена вода, мили деца". Адски сме ядосани!

# 999
  • София
Една бърза анкета:
А) Преди раждането

Преди малко и аз се питах същото. Това е просто тъпа работа. След три години не знам как ще съм с ДЗИ и НВО едновременно.

От опит - няма да ти пука за ДЗИ.

# 1 000
  • На топло в неговото сърце.
Как да дам маршрут? Знам ли накъде ще ми видят очите като излязат точките. Rolling Eyes
Joy

# 1 001
  • София
MTV, ужасно е това. Каква полза за децата от административните наказания за виновните?

# 1 002
  • София
Само да попитам - в сегашния случай ако помага патешкото ходене, дали да не се включим повече? Ще е внушителна гледка Joy Joy

# 1 003
  • София
По информация от служител в министерството, всеки момент щели да ги качат. Astonished

# 1 004
  • Бг-мама
По информация от служител в министерството, всеки момент щели да ги качат. Astonished
Joy Joy Joy Joy Joy
Е сега вече изгърмя сървъра  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт