СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 127 449
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 005
Хахахаах, ох, не мога....
Да обобщим - рефрешваме, докато ходим  патешката пред МОН за пияни вишни, междувременно пием бело и наркоман, а мушици летят около главите ни, преследвани от пощенските гълъби, които на свой ред са уплашени от сирените, които четат резултати номер по номер, за да запазят протокола за ГДПР.
Момичета, имайте милост.

# 1 006
Леле, какво напрежение цари тук.
😂

# 1 007
Една бърза анкета:
Кога бяхте по-нетърпеливи?
А) Преди раждането
Б) Преди излизане резултатите от НВО
Глей ся в случая термина е утре, та още удържам, ама утре почвам стълби, секс, чай от малинови листа, патешко ходене пред МОН, ама тоя път ще включа и бЕло, че и кехлибарено Smile Stuck Out Tongue Closed Eyes
Чаят от малинови листа що?

Уж помагал за предизвикване на родова дейност. Преносих малко щерката и ги пробвах всичките рецепти, готова съм да повторя утре!:smiley:

selena6 , утре ако се забавят свирим сбор! Stuck Out Tongue

# 1 008
Логичното е да има втора дата за матури, в случай като този или на деца, на които се е наложило да отсъстват на първата..за съжаление има ситуации на спешности, които възпрепятстват, и бива да има втори шанс.

# 1 009
  • София - Младост 1А
По информация от служител в министерството, всеки момент щели да ги качат. Astonished
Joy Joy Joy Joy Joy
Е сега вече изгърмя сървъра  hahaha hahaha

Почнаха ме и родилни болки нещо...

# 1 010
  • Бг-мама
Хахахаах, ох, не мога....
Да обобщим - рефрешваме, докато ходим  патешката пред МОН за пияни вишни, междувременно пием бело и наркоман, а мушици летят около главите ни, преследвани от пощенските гълъби, които на свой ред са уплашени от сирените, които четат резултати номер по номер, за да запазят протокола за ГДПР.
Момичета, имайте милост.
hahaha hahaha hahaha hahaha
Рефрешвате ли ?

# 1 011
Интересно какво ще стане с децата от Стара Загора или вече всичко е готово и за тяхно сметка. А защо сега се даде гласност на това, не трябваше ли веднага след изпита. Това се чудя.

# 1 012
По информация от служител в министерството, всеки момент щели да ги качат. Astonished
Joy Joy Joy Joy Joy
Е сега вече изгърмя сървъра  hahaha hahaha

Smile Stuck Out Tongue Closed Eyes Smile

# 1 013
  • София
Е, не деее! След един час.

# 1 014
ми ще го бутаме ли сега тоя сървър или какво?

# 1 015
  • София
Joy Joy Joy Joy Joy
Е сега вече изгърмя сървъра  hahaha hahaha
Smile Stuck Out Tongue Closed Eyes Smile
Веднага спирай чая.

# 1 016
  • София
За патешкото ходене съм насреща! Joy

# 1 017
  • Варна
Oххх умирам от смях,  на един масаж съм и се хиля със сълзи,  разказвам на момичето,  и тя - значи през 5 мин проверяваш?  Какви ти 5 минути,  трая ли толкова???  Хахаха

# 1 018
  • София
За патешкото ходене съм насреща! Joy
Явно не си консумирала достатъчно днес.

# 1 019
  • София
Ощетени са децата от Стара Загора без формулите, ощетени са децата от цялата страна, на които не са им разрешили да разделят черновите, ощетени са децата на които квесторите не са позволили спокойна работа, а са говорили на висок глас, заплашвали са децата търсещи си правата, съветвали са се, отваряли, затваряли врати...
Въобще доста ощетени деца има за съжаление, не са само старозагорските. И пак за съжаление не очаквам нищо да се промени.

Общи условия

Активация на акаунт