СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 127 255
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 275
Набор 2005 е с 6000 деца повече от миналата година и по-висок бал е предпоставка за пренареждане на желанията Sad. Омммм

Последна редакция: ср, 26 юни 2019, 19:48 от koleva.e

# 1 276
Набор 2005 е с 6000 деца повече от миналата година и по-висок бал е предпоставка за пренареждане на желаният Sad. Омммм
Така е! И по мои наблюдения, свързани с кандидатстването ни в МГ след 4 клас, доста силен.  Очаквах борбата да е голяма.

# 1 277
  • София
НТБГ професионална ли се води и трябва ли медицинско за нея?
Да.

# 1 278
  • София
Сега разбирате ли защо с 91/94 се притеснявам дали ще успее за първото си желание?? Аз очаквах по-високи балове, но те май удрят тавана.

Браво на всички деца!

И да кажа, на фона на това, което преживяхме в неделя, най-важното е да сме живи и здрави! Вярвам, че всеки ще намери своето място и ако има желание и хъс, ще сбъдне мечтите си!

# 1 279
Кога се очакват и другите резултати, за да видим къде сме реално?
Така тези "голи" две цифри не ми вършат никаква работа.
Честно казано, мислех си, че ще се зарадвам, когато науча оценките по БЕЛ и МАТ, а то?
Без резултатите на другите участници в матурата, все едно сме в изходна позиция...

# 1 280
Забравих да кажа резултата по английски- 30 точки.( но сега разбрах, че това било максимума)

# 1 281
  • Бургас
Кога се очакват и другите резултати, за да видим къде сме реално?
Така тези "голи" две цифри не ми вършат никаква работа.
Честно казано, мислех си, че ще се зарадвам, когато науча оценките по БЕЛ и МАТ, а то?
Без резултатите на другите участници в матурата, все едно сме в изходна позиция...

И аз очаквам за Бургас. А къде ги изнасят?

# 1 282
  • София
Аз да питам:подаването на заявления за участие е електронно,нали?
Записването? Лично ли е?

Подаването електронно, записване родител с дете. Обсъждаше се, че е възможно и само родител да запише детето.
Аз като гледам баловете тук, май верно ще мина на бЕло Grinning
Гълъб няма да ми свърши работа с късмета, ще трябва да намеря хипопотам да се изака върху детето.

# 1 283
Моята дъщеря хич не е доволно от резултатите.
БЕЛ-88
МАТ-86
Борим се за немската, затове първо стискаме палци да спадне бала. Второ ще ходим понеделник да си види работата по бел и ще я предаваме за второ преглеждане. Имате ли някакви съвети. Четох, четох, нищо не намерих

# 1 284
  • Sofia
... ще ходим понеделник да си види работата по бел и ще я предаваме за второ преглеждане. Имате ли някакви съвети. Четох, четох, нищо не намерих
може ли малко повече инфо?
Къде може да си прегледат работите?

# 1 285
Как става виждането на работите? Къде да питаме? Не знаех, че може да се даде за второ преразглеждане.

# 1 286
https://darikradio.bg/elegantno-s-palavi-noti.html
Благодаря за поздравите за текста на песента , написан от Мила, тематичен поздрав! От 4-тата минута някъде започва песента, тя и пее в тази ВГ.
Дано съм успяла с линка, че от телефона ми е трудно.

Последна редакция: ср, 26 юни 2019, 20:37 от Rady

# 1 287
Моята дъщеря хич не е доволно от резултатите.
БЕЛ-88
МАТ-86
Борим се за немската, затове първо стискаме палци да спадне бала. Второ ще ходим понеделник да си види работата по бел и ще я предаваме за второ преглеждане. Имате ли някакви съвети. Четох, четох, нищо не намерих
Първо вижте работата и. Доколкото знам, второ преглеждане има при определено несъответствие между оценяването на двамата проверители преди окончателна оценка. За след това, мисля, че няма опция.

# 1 288
Тази година няма възможност за втори преглед на работите. Има ги обявени на сайта на РУО двете училища, където могат само да се видят работите. Но резултатите са окончателни.
За съжаление!

# 1 289
... ще ходим понеделник да си види работата по бел и ще я предаваме за второ преглеждане. Имате ли някакви съвети. Четох, четох, нищо не намерих
може ли малко повече инфо?
Къде може да си прегледат работите?
Мисля, че пак ще е в 22сеу

Общи условия

Активация на акаунт