Понижаване на наднормено тегло със САКСЕНДА/ SAXENDA

• 234 261
  • 1 822
  •   1
Отговори
# 90
Реших да пиша на моя ендокринолог за съвет. Той ми писа, да не почвам лекарството. Да опитам с режим три месеца и след това да се видим и да говорим. Така че, за сега оставам да ви следя и да гладувам.

# 91
А като гладуваш се увеличава кортизола, който кара тялото да трупа мазнини...
Поне отиди на диетолог, който да изготви хранителен режим бе, да се гладува.
Доц. Найденова от Варна е такава.

# 92
А като гладуваш се увеличава кортизола, който кара тялото да трупа мазнини...
Поне отиди на диетолог, който да изготви хранителен режим бе, да се гладува.
Доц. Найденова от Варна е такава.
Да, точно диетолог бях и ми изписа саксенда. Направи ми и режим, него ще спазвам.

# 93
Здравейте! Трудно ми е да си изчисля колко опаковки са ми необходими за целия курс по схемата която имам. 5 дни х 0.6, 5 дни х 1.2, 5 дни х 1.8, 5 дни х 2.4 и 5 дни х 3. Може ли да ми помогнете? Благодаря !

ioana_gq ,e, реално ако нямаш проблем може да сваляш и само с режим.
Медикамента е за силно наднормено тегло инсулинова резистентност, метаболитен синдром и т.н.

При доза от 0.6мг една писалка трябва да стига за 30дни, но реално не е така, стига за не повече от 25дни.

[/quote]

# 94
Здравейте! Трудно ми е да си изчисля колко опаковки са ми необходими за целия курс по схемата която имам. 5 дни х 0.6, 5 дни х 1.2, 5 дни х 1.8, 5 дни х 2.4 и 5 дни х 3. Може ли да ми помогнете? Благодаря !

Не знам кой ви я даде тази схема, но тя е много агресивна. Дори производителят дава по-бавно покачване на дозата. По тази схема можете да си навлечете голяма беля.
Ако предположението е, че с по-голяма доза се сваля повече - това е напълно погрешно.
Иначе по мои изчисления ще ви стигнат 3 писалки, колкото има в една опаковка.
Саксенда не се слага само 25 дни. Ще свалите 2-3 килограма, после ще си върнете 6 и ще си кажете, че не работи.
За да има дълготраен ефект ползването трябва да е минимум 6 месеца. Оптимално - година, година и половина.

# 95
Ендокринолог ми го изписа, каза след 10 ден да й звънна. Благодаря ви за отговора

[/quote]

Не знам кой ви я даде тази схема, но тя е много агресивна. Дори производителят дава по-бавно покачване на дозата. По тази схема можете да си навлечете голяма беля.
Ако предположението е, че с по-голяма доза се сваля повече - това е напълно погрешно.
Иначе по мои изчисления ще ви стигнат 3 писалки, колкото има в една опаковка.
Саксенда не се слага само 25 дни. Ще свалите 2-3 килограма, после ще си върнете 6 и ще си кажете, че не работи.
За да има дълготраен ефект ползването трябва да е минимум 6 месеца. Оптимално - година, година и половина.
[/quote]

# 96
Ендокринолог ми го изписа, каза след 10 ден да й звънна.

Сменете ендокринолога. Тази схема е изключително нереалистична, да не кажа друга дума.

# 97
Nuna82 тази схема е убийствена и в никакъв случай не ви препоръчвам да я следвате 
Оставате най малко 3 седмици на 0.6...а после увеличавате всеки ден с един клик до достигане на 1.2.
Засържате и там поне 3-4седмици, а най добре и месеци.

Аз не съм мърдала от 0 6 и 5клика вече една година.
Свалям бавно и постепенно

# 98
Здравейте, с интерес ще ви следя! От 10 дни съм по схема със Саксенда. Към момента сум минус 2 кг. Имам да свалям поне 23.На каква цена последно я закупихте от Турция?

# 99
В началото на април ми купиха от Турция за 72.9€ или 143лв. Цената там е много по ниска. 😊

# 100
  • София
В Турция без рецепта ли е и как се казва там лекарството? С хладилна чанта ли се пренася?

# 101
  • София
В Турция без рецепта ли е и как се казва там лекарството? С хладилна чанта ли се пренася?

Пак се казва Saxenda. Дават го без рецепта и обикновено с един охладител. Аз купувах последно на цена около 170 лв.

# 102
  • София
Здравейте!

И на мен ми предстои лечение със Саксенда, както и ходене до Турция. Има ли максимален брой опаковки, които могат да се купят и дали ще имам проблем да го сложа в куфара при полет, имайки предвид минусовите температури в багажното отделение? Мисля, че май ще е по-добре да е в ръчния багаж.

Също така към ползвалите го - за оптимален резултат съчетавате ли го с хранителен режим и тренировки?

# 103
Здравейте!

И на мен ми предстои лечение със Саксенда, както и ходене до Турция. Има ли максимален брой опаковки, които могат да се купят и дали ще имам проблем да го сложа в куфара при полет, имайки предвид минусовите температури в багажното отделение? Мисля, че май ще е по-добре да е в ръчния багаж.

Също така към ползвалите го - за оптимален резултат съчетавате ли го с хранителен режим и тренировки?

Далеч по-добре е да е в куфара. За ръчния багаж може да ви направят проблем.

Задължително се съчетава с хранителен режим, тренировките са по избор. Иначе полза никаква

# 104
Здравейте интересно ми е освен в корема може ли да се инжектира например в рамото или на друго място Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт