Понижаване на наднормено тегло със САКСЕНДА/ SAXENDA

• 241 675
  • 1 822
  •   1
Отговори
# 960
Нямам намерение да спамя в темата с излишни спорове. Всеки сам си решава какво да чете и  къде да пише.  И не мисля, че има ваша и наша тема. Форума е един за всички.

Всъщност вие за това и влязохте тук.
В крайна сметка не казахте нищо по същество, а някакви оправдания колко сте мили и добри еди си къде.

# 961
Напротив, колкото пиша в темата за ИР, толкова пиша и тук, но това не означава че не чета отдавна. Изразих си мнението към Жената в червено, да не пренебрегва и другата тема, защото може да и бъде от полза, ако я прочете. Това е. Нито съм се заяждала с някого , нито съм писала в темата за ИР. Нямам време да влизам в излишни спорове, нито пък да ви давам обяснение от кога следя различните теми

# 962
  • UK
Да ви кажа, аз разбирам настроенията и подхода на пишещите в темата за ИР. В миналото е имало и други теми за отслабване, в които момичетата бяха доста строги към себе си и всички. Знам, че свалиха много кг и някои и до ден днешен си ги подържат. Обаче интерпретациите на листовката на Саксенда не са правилни, просто не е разбрано правилно действието.

Освен на апетита, Саксенда действа и на метаболизма и на възпалителните процеси в организма. Много се радвам на успехите на момичетата тук.

# 963
  • В царството на игрите:)
Да ви кажа, аз разбирам настроенията и подхода на пишещите в темата за ИР. В миналото е имало и други теми за отслабване, в които момичетата бяха доста строги към себе си и всички.
Точно това си мислех и аз. Прекалените ограничения и непрекъснатото напрежение кога, какво и колко да хапна е много мъчително и без никакво съмнение втвърдява характера и изгражда непоносимост към онези, които търсят уж "по - лесния" начин. Аз понеже си се познавам не съм крайна в решенията си, защото мисълта за цял живот пълно ограничение ме плаши. Е, затова няма и да съм слаба, де, но поне съм великодушна към онези, които не са вманиачени по килограмите Simple Smile Всуе пак не мога да не се респектирам от волята и постоянството на такива дами.

# 964
Аз си изследвам всеки месец инсулин, глюкоза и холестерол.
Сори, ама за 9 месеца на Саксенда инсулинът от 87 ми падна на 15.
Сигурно е чудо, не знам🤣
Всеки да си бие и да си бае както му харесва. Факт е, че аз имам резултати и от месец на месец изследванията ми се подобряват.

Поздрави!

# 965
Някой имал ли е газове и бълбукане в корема от Саксенда?

# 966
Аз си изследвам всеки месец инсулин, глюкоза и холестерол.
Сори, ама за 9 месеца на Саксенда инсулинът от 87 ми падна на 15.
Сигурно е чудо, не знам🤣
Всеки да си бие и да си бае както му харесва. Факт е, че аз имам резултати и от месец на месец изследванията ми се подобряват.

Поздрави!
С какво ги измервате ?
Имате в къщи някакво устройство или в лаборатория?
Съжалявам сигурно ви се струва глупав въпроса ми , но аз живея в чужбина и тук няма как да отида самосиндикално в лаборатория и нещо да си пусна.  Затова се чудя как в къщи бих могла

# 967
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
В България всеки може да иде в лаборатория и сам да си пусне изследвания.

# 968
Аз също съм на саксенда но често ми се случва да попадам в кръвоносен съд и да ми посинява на мястото. Искам да попитам опасно ли е ако попаднеш в кръвоносен съд и приложиш там?

# 969
  • На север
Capaaa, колко млм са ти иглите?

# 970
Аз обясних че аз живея в чужбина и тук не мога. За България ми е ясно

# 971
  • На север
Dara, и аз съм в чужбина. Продават във всяка аптека глюкомери и лентички. Аз бях с това устройство понеже имах фобия от игли и без това заради тромбофилията си биех инжекции всеки ден като разбрах, че и от пръста трябва по 3,4 пъти на ден и бях се отчаяла. Сега вече си слагам Саксендата сама. Свиква се.

# 972
Dara, и аз съм в чужбина. Продават във всяка аптека глюкомери и лентички. Аз бях с това устройство понеже имах фобия от игли и без това заради тромбофилията си биех инжекции всеки ден като разбрах, че и от пръста трябва по 3,4 пъти на ден и бях се отчаяла. Сега вече си слагам Саксендата сама. Свиква се.

Ще се поразровя благодаря ти 💐
Не ми беше ясно, какво представлява ,но като разгледах линка се ориентирах 🤩

# 973

В коя чужбина не можеш да си направиш изследванията, които искаш? Не по здравна каса, платено?

# 974
  • На север
Аз живея в Норвегия и тук няма частни лаборатории. За да си пуснеш изследване ти трябва направление от лекар.

В коя чужбина не можеш да си направиш изследванията, които искаш? Не по здравна каса, платено?

Общи условия

Активация на акаунт