Намаления – Лято / Есен 2019 г.

• 95 930
  • 623
  •   1
Отговори
# 150
То и аз да се включа...нищо интересно по тия намаления засега...нищичко
Не се ядосвай
Хич не се ядосвам - напротив, забавлявам се доста Simple Smile Свалилала съм си много як АПП, в който си снимаш всичките дрехи, супер удобно да си избереш нещо за деня и да не забравиш някоя друга забутана блузка и се оказва, че имам много повече неща, отколкото предполагах. И експериментирам с каквото имам. Освен това в предизвикателството може да се пазарува от втора употреба Wink Но иначе следя темата за не-текстилни находки, което винаги си е полезно.

# 151
Калеси как се казва приложението ? Simple Smile

# 152
# 153
Много хубави рокли намерих в един сайт, като гледам са доста намалени. Мисля да поръчам няколко модела. Дано съм била полезна https://creative-bg.net/product/45259/sinya-plisirana-dalga-roklya-kod-396.html

# 154
  • Street of Dreams
Това приложение ще го пробвам обезателно, макар да карам основно на рокли през лятото.

# 155
  • София
На мен ми трябват 2 дни, без да излизам от нас, за да накарам това приложение да работи за мен. Joy hahaha

# 156
Joy и аз точно това си помислих, абсурд да извадя и да снимам всички дрехи, после пак да ги подредя. Те са наистина много.

# 157
Супер е като идея това с приложението, много искам да го пробвам.
Само че нещо не мога да го намеря за iphone.
Някой намери ли го?
Иначе верно са си два дни снимане, но си струва, редовно забравям какви дрехи имам, а те си отлежават в гардероба.... Grinning

# 158
  • Street of Dreams
Защо трябва да стане наведнъж?Просто всеки път, когато прибирате прането, преди да го сгънете - снимате.

# 159
  • Бургас
25% намаление на стерилизатори и помпи за кърма Philips Avent

https://topnamalenia.com/coupon/25-namalenie-na-philips-avent/

# 160
  • Варна
От този сайт Creative бях харесала нещо, но тук и във фейсбук отзивите са много лоши, отказах се да поръчвам. Хубави снимки, стоките нямат нищо общо явно.

# 161
Здравейте момичета.  Дали имате информация намаеления  ще има ли септември месец? И дали ще са в началото или края му.

# 162
Някой има ли представа магазините radiant за козметика дали правят някога намеление. Харесала съм си 2 спирали и да знам дали да чакам някога или да си взема една от 2те?

# 163
Защо трябва да стане наведнъж?Просто всеки път, когато прибирате прането, преди да го сгънете - снимате.
Аз за сега примерно почнах с тениски и потници, като дойде нещо от прането неснимано го добавям. Като ми дойде музата ще кача нещо следващо - рокли например, и така Simple Smile

# 164
Момичета, дали ще има намаление на сандалите в Бианки?

Общи условия

Активация на акаунт