Намаления – Лято / Есен 2019 г.

• 95 984
  • 623
  •   1
Отговори
# 330
Не, но мога да проверя утре.

# 331
в моловете има магазини CCC
намалението в момента е 2 ри чифт -50% , трети за 1 ст.

дописвам !!имам СМС пише го точно така и е до края на на месеца

Последна редакция: нд, 25 авг 2019, 09:15 от pinko

# 332
в моловете има магазини CCC
намалението в момента е 2 ри чифт -50% , трети за 1 ст.
Оказа се, че това са две различни намаления. Ползваш или едното или другото.

# 333
 За сандали и аз щях да попитам къде има намаление? А в Lidl тази седмица видях, че пускат комплект ножове за 13 лв май. Ползвали ли сте, стават ли горе долу?

# 334
Страшно много ви благодаря за коментарите! Наистина не се бях сетила за Стило и Меркари. Благодаря ! Simple Smile
Може да погледнете и он-лайн магазин Крачун

# 335
Тия Крачун и те избичили " намалени" цени..

# 336
  • София
В момента дали някъде има намаление ма куфари за багаж, може и онлайн магазин.
Аз попаднах на реклама на този сайт за чанти и куфари, но не съм купувала нищо от него
https://travelbags.bg/produkt-kategoriya/%d1%82%d1%80%d0%be%d0%b … 1%84%d0%b0%d1%80/

# 337
Намалението на меркари в Мега мол е до 31.08.2019 г. Също така - 70 % са обявили до края на месеца и Мат Стар. Само дето не видях чак толкова намалени обувки...

# 338
В момента дали някъде има намаление ма куфари за багаж, може и онлайн магазин.
Аз попаднах на реклама на този сайт за чанти и куфари, но не съм купувала нищо от него
https://travelbags.bg/produkt-kategoriya/%d1%82%d1%80%d0%be%d0%b … 1%84%d0%b0%d1%80/

Този сайт е пълен с правописни грешки, а куфарите които предлагат са от материал ABS, който е най-евтиният материал.
Пропуснах да спомена и, че размерите на куфарите са малко странни. Проверете си изискванията на  авиокомпанията дорбе преди да купите.

# 339
  • In Wonderland...
Здравейте! Simple Smile Интересувам се относно намаленията в момента в магазини като H&M, LC Waikiki, Bershka и т.н. Има ли интересни и изгодни неща и струва ли си ходенето (питам най-вече за тези в мола на Стара Загора)? От по-малък град съм и при нас тези магазини ги няма. Благодаря предварително Hug

# 340
  • Пловдив
Интересувам се относно намаленията в момента в магазини като H&M, LC Waikiki, Bershka и т.н. Има ли интересни и изгодни неща и струва ли си ходенето (питам най-вече за тези в мола на Стара Загора)? Hug
Поизчерпани са намалените неща. Намалението е към края си / до изчерпване на наличностите. Но с повече  ровене може и да се намери нещо интересно...

# 341
Здравейте! Simple Smile Интересувам се относно намаленията в момента в магазини като H&M, LC Waikiki, Bershka и т.н. Има ли интересни и изгодни неща и струва ли си ходенето (питам най-вече за тези в мола на Стара Загора)? От по-малък град съм и при нас тези магазини ги няма. Благодаря предварително Hug
Разгледай сайтовете им и ще разбереш какво може да очакваш. Не всичко онлайн го има във физическите магазини, както и обратното. Също така във форума има теми за изброените от теб магазини с доста информация.

# 342
Здравейте, тук
https://myshoes.bg/ipanema-82626-20766-black.html?utm_source=fac … CjWNyyW-msGJJW9mo
попаднах на доста намалена цена за сандали ipanema. Следя ги от доста време,.но не са ги намаляли, включително и в obuvki.bg. Струва ли ви се надежден сайта, поръчвали ли сте?

# 343
Здравейте, тук
https://myshoes.bg/ipanema-82626-20766-black.html?utm_source=fac … CjWNyyW-msGJJW9mo
попаднах на доста намалена цена за сандали ipanema. Следя ги от доста време,.но не са ги намаляли, включително и в obuvki.bg. Струва ли ви се надежден сайта, поръчвали ли сте?
Аз поръчвам всяка година за децата джапанки и сандали от тях. Зимата има още по-големи намаления и обикновено тогава пазарувам. За мъжа ми също съм купувала Rider. Всички са ок. Аз обаче взимам от по-скъпата серия на ипанема, защото са много по-качествени.
Иначе неща на тези марки на много добри цени има във верига магазини "Стил 99" в София.

# 344
В Mat Star има намаление на джапанки Ipanema. Миналата седмица си взех от тези, които са гумени, но с каишки отзад - като сандали. Бяха намалени от 70 на 35лв. Това в Дъ мол, със сигурност има и други магазини Mat Star, но не се сещам къде в момента.

Общи условия

Активация на акаунт