Намаления – Лято / Есен 2019 г.

• 95 590
  • 623
  •   1
Отговори
# 465

Не мога да реша кое палто да си взема

А имам два дни да реша. И двете имат -20%, но тъмното е от прежда и трябвало да го бръсна,  за да стои не на топчета. Имал ли е някой такова и има ли шанс да го продупча?
Индитекс имат ли сезонни намаления по това време ?

И двете са много хубави, но ако трябваше да избера само едно, бих избрала светлото! Пиши после какво си решила Simple Smile

# 466
  • Пловдив
Къде разглеждате за дамски чанти?

# 467
Не мога да реша кое палто да си взема

А имам два дни да реша. И двете имат -20%, но тъмното е от прежда и трябвало да го бръсна,  за да стои не на топчета. Имал ли е някой такова и има ли шанс да го продупча?
Индитекс имат ли сезонни намаления по това време ?
Бежовото:)

# 468
  • Пловдив
И на мен ми харесва повече бежовото.

# 469
И аз съм за бежовото.

# 470
Ако търсиш мнение за палтетата, и аз съм за светлото.

# 471
  • Пловдив
Аз пък съм за тъмното  Wink

# 472
Тъмното ми прилича повече на жилетка. Това виждам аз и съм ЗА светлото.

# 473
Светлото! Откъде е то, точно такова си търся? Simple Smile

# 474
  • Street of Dreams
И двете палта са тънки и не стават за сурова зима.

Тъмното има младежка визия с качуллата, подвижно е и удобно - в ежедневието и при шофиране.

Светлото е елегантно и до там.

Аз бих взела тъмното, но ммого си зависи от ежедневието и от това каква визия целиш.

# 475
  • Popovo
Гласувам за тъмното.😁Да изтъкна причината/гледам от моя гледна точка/- светлото изглежда доста по-дълго. Не знам колко си висока, но аз както съм 1,65 и се облека в такова -първо ще ми е до кокалчетата и все едно ще съм с одеало облечена, и втората причина, ако си като мен и се пръскаш при дъжд , това светлото нещо ще стане на петна о
    т калта предполагам.

# 476
    Да, важно е каква визия целиш.
    На мен черното ми е като раздърпана черга.😸

# 477
    • София
    Към тъмното клоня, есенно си търся. Том Тейлър са. Палтото ми от миналата година пак е Тома Тейлър, но зимно и съм много доволна. Ще пиша в понеделник да ви покажа с което съм си тръгнала Simple Smile

# 478
    Като споменахте sport depot... Днес минавайки покрай аутлета им на околовръстното, видях на билборда 2бр -20% 3бр- 30%... Някой може ли да каже правилно ли видях и до кога е офертата? Шофирах, затова не съм сигурна какво пишеше на билборда.
    Не съм сигурна дали е същият спортен магазин, но ако е там до Баня стил, миналата година на черния петък имаха същата оферта о отидохме с приятелите и излязохме със 7 кутии Timberland Simple Smile  в офертата влиза всичко и се намалява всичко - ако си харесаш обувки например и си купиш и 2 чифта чорапи намалението на всичко е 30%. Но трябва да са 3, ако са 4, намалението важи само за 3 от нещата. Малко странна схема, но си купих едни боти Timberland за 97 лв., които дебнех 6 месеца и под 160 не ги бях намирала.

# 479
    Тъмното ми харесва повече 😀

Общи условия

Активация на акаунт