Шести клас 2018/2019 - тема 6 - ВАКАНЦИОННА

• 28 025
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
Аз, също изпратих.

# 106
  • гр.София
 Изпратих и аз до институциите. Благодаря ви за организацията!

Има ли някакви индикации да върнат изпитите през май? Това протакане до юни ми изглежда страшно отсега.

# 107
Не е приятно, но поне успяха да приключат с материала, та даже и преговор направиха. В началото бях против късните дати. Сега не съм сигурна.

# 108
Ако се стигне до втори комплект дати, поне малко ще мръднат напред.  Дано! То сигурно и септември да ги направят, все ще има какво да се доучва, ама нека да няма нужда.

# 109
  • София
Изпратих и аз.
Благодаря за организацията и подготвеното писмо!

# 110
  • София
Благодаря и аз за организацията!
Изпратих писмото на дадените по-горе адреси.

# 111
  • софия
Голям ентусиазъм с писмото, но не сме първите и скептицизмът започва да се заражда 🙁
Скрит текст:
Кой и какво биха могли да преборят това безумие?
Каквото и да стане, важното е, че не стоим безучастни.

# 112
Голям ентусиазъм с писмото, но не сме първите и скептицизмът започва да се заражда 🙁
Скрит текст:
Кой и какво биха могли да преборят това безумие?
Каквото и да стане, важното е, че не стоим безучастни.
Публикацията от тази година ли е? Изчетох я и нещо не ми се вързва като факти.

# 113
  • софия
Да, това е коментар под статия от тази година, но в него си пише, че става въпрос за 2014 г. https://clubz.bg/84482-za_katastrofite_na_pytq_i_v_obrazovanieto#comments

Последна редакция: пн, 24 юни 2019, 21:06 от zvаnchе

# 114
Написаното от някой си Кирилов би било вярно, когато децата се явяват на НВО по ФВС,
То и ДЗИ слага край на средното образУвание, но може да ходиш на Н сесии докато го вземеш
За протокола - изпратих и разпространих писмото

# 115
Здравейте, майка съм на 7мо класник. Имам чисто нов сборник на Веди с тестове по математика за 7ми клас по новата учебна програма. Ако някой се интересува нека ми пише на лични.

# 116
Написаното от някой си Кирилов би било вярно, когато децата се явяват на НВО по ФВС,
То и ДЗИ слага край на средното образУвание, но може да ходиш на Н сесии докато го вземеш
За протокола - изпратих и разпространих писмото
И аз се облещих като прочетох този коментар. Тоя батка сравни цялата работа с мачле някакво. МОН да го издирят и да му предложат работа. Той може и да е от там всъщност. Отговорът на чиновника към майката на детето с варицела си е баш същия.

# 117
  • София
И аз пуснах и разпространих. Съвсем вярвам в успеха, честно казано.

# 118
Изпратих и аз. Ще опитам да включа и други познати родители.

# 119
  • Отвъд алеята зад шкафа
Привет! Аз нямам нищо против да има 2 дати за изпитите и детето да може да се яви на двете. На този принцип е изпитът за ПЧМГ след 4 клас. Там даже датите са 3. Естествено, че тестовете са различни. Но всяко дете има избор да се яви и на 3-те дати, на 2 или само на 1. Автоматично в класирането участват най-високите резултати. Стресът е много по-малък за децата.

Когато аз кандидатствах едно време, имах избор - да се явя на изпит за езикови гимназии и ако ми стигне балът, да се преместя, ако ли не - оставам в училището, в което съм.  Пак имаше притеснение, но в никакъв случай не беше такъв тормоз за родители и ученици, както е сега.

Общи условия

Активация на акаунт